|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kravlje mleko
16.8.2011 22:14:05   
magnetic
Pre neki dan sam pisala kako Dunja pije domace kravlje mleko u jako velikim kolicinama.Sada smo zbog proliva privremeno presli na moju kravicu bez laktoze i popije upola manje nego ranije.Ne znam da li joj se ne svidja bas taj ukus ili bi i sa drugim mlekom smanjila prohteve.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 601
16.8.2011 22:22:23   
New Mom
Verovatno joj neobičan ukus. Masti daju hrani ukus.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 602
16.8.2011 22:26:28   
magnetic
Pa pretpostavljam da je ukus u pitanju,jer je to mleko bez laktoze sladunjavo.Mozda bih ga i preporucila mamama koje pokusavaju decu skinuti sa sise i navici na kravlje mleko.Da sam ja znala da je bez laktoze ovakvog ukusa,sigurno bih prvo pocela sa njim i sigurno bi privikavanje islo brze.

< Poruku je uredio magnetic -- 16.8.2011 22:29:50 >

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 603
16.8.2011 22:30:21   
New Mom
Stvarno to pali? Mislim, da se tako navikne? Ja sam probala sa 2,8% (toplo, mlako, hladno), neće nikako da ga pije.
Baš ću da kupim sutra da probam to da joj dam.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 604
16.8.2011 22:34:55   
magnetic
Ja sam posle nekoliko ne uspelih pokusaja morala da stavim malo secera u mleko(a veruj mi,bas sam bezala od secera i soli) i prihvatila je iz prve.Tako sam joj davala nedelju dana.Kada sam joj sledeci put dala bez secera,povukla je gutljaj,cudno pogledala u fasicu,nastavila da pije i slistila 200 ml.I od tada pije 800 ml mleka dnevno,a nekad i vise.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 605
16.8.2011 22:46:26   
minavb
IZVORNA PORUKA: magnetic

I od tada pije 800 ml mleka dnevno,a nekad i vise.
Wow! SUper!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 606
16.8.2011 22:47:11   
magnetic
Stvarno?Nije previseuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 607
18.8.2011 19:41:06   
Tina12
Treba mi pomoc!
Moja cerka ima 3 meseca i savrseno je prihvatila Impamil jer sam zbog zdravstvenih razloga morala da prekinem da dojim. Problem je u tome sto ima jako tvrdu stolicu,mislim da je cak tvrdja i od stolice odraslog coveka. I jako se muci. Ja joj pored adaptiranog mleka dajem kravicu 2.8% mm pola-pola mesano sa vodom i sad ima bolju stolicu ali je brzo gladna kad popije 150 ml mleka a vise od toga odjednom ne moza da popije. Sta da radim? I da li je pametno da joj tako rano dajem kravlje mleko?

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 608
18.8.2011 20:06:48   
Verus
Ja bih rekla ne kravlje mleko tako rano ,nego da pokusate sa drugim AD mlekom, jer joj ovo ocigledno ne odgovara....

(odgovor članu Tina12)
Direktna veza do poruke: 609
7.9.2011 19:24:20   
isidora88
mi smo presli na kravlje po savetu pedijatra jer je poceo da pije jako malo adaptiranog.
super ga je prihvatio,prvo sam mesala sa AD a sada pije cisto.
koje mleko vi dajete? ja kravicu sa a i d vitaminom user posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 7.9.2011 19:28:18 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 610
8.9.2011 11:18:57   
jovicaa
ja sam davala sabacko 3,2. sad smo i mi presli na ad kravicu mleko, posto redovno zaboravljamo ad kapi.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 611
8.9.2011 20:55:35   
icika26
ja sam davala mojoj bebi koja ima godinu dana dva dana kravicu ad pa sam se opet vratila na nestle junior 1 sa medom posto je jako bolje od kravice a s obzirom da pije samo uvece i ujutru flasicu isplati se ,jedino kada joj pravim nesto od mleko dajem joj kravicu AD

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 612
9.9.2011 14:07:15   
marija32
Icika i ja kao ti, samo sto mu nekada dajem sa medom a nekada ono obicno(nedeljno menjam)

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 613
9.9.2011 17:51:49   
icika26
da ono sa medom jesuper meni traje kutija skoro nedelju dana pa nije neki trosak a puno znaci 

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 614
9.9.2011 22:19:10   
Mishica 77
Mi smo sa jedno 13 meseci prešli na kravlje mleko. Prvo smo pili AD kravicu, a brzo prestali i počeli subotičko od 3.5%. Nekako mi je lepše, ukusnije... ali je i patriotski. user posted image
Sada, ako baš nema subotičkog, kupim AD kravicu.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 615
11.9.2011 15:25:23   
LJuBiP
Ja dajem sveže prokuvano mleko subotičke mlekare 2.8% mm, 2/3 sa malo šećera. imali smo problem sa stolicom, kakila je jednom u 5-8 dana i sada ujutru popije 120 ml mleka i posle sat vremena kaki. I zadovoljne smo i user posted image i ja user posted image

Direktna veza do poruke: 616
11.9.2011 15:26:50   
minavb
Koliko meseci ima tvoja beba?

(odgovor članu LJuBiP)
Direktna veza do poruke: 617
11.9.2011 17:53:22   
LJuBiP
4.5 meseci

Da li bi ljudi mogli biti bolji? Mogli bi, ali niko neće prvi da počne. Svi imaju loša iskustva. Nismo li se malo puta zaklinjali da ćemo biti bolji? I neki stvarno postanu bolji, pa ispadaju naivni. Jer su oni drugi - postali još gori.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 618
11.9.2011 17:56:48   
minavb
Rano je za kravlje, ali ok, vas izbor. Vodite racuna o hemoglobinu.

(odgovor članu LJuBiP)
Direktna veza do poruke: 619
1.10.2011 9:50:43   
icika26
i ja mislim da je rano ja sam mojoj tek sa 13 meseci pocela i to samo jednom dnevno a uvece nestle junior bas nam je doktorka rekla da ima kvnu sliku kao da je sa zlatibora dosla ,ja sam zato za sto kasnije uvodjenje kravice ,

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 620
1.10.2011 12:04:04   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: LJuBiP

Ja dajem sveže prokuvano mleko subotičke mlekare 2.8% mm, 2/3 sa malo šećera. imali smo problem sa stolicom, kakila je jednom u 5-8 dana i sada ujutru popije 120 ml mleka i posle sat vremena kaki. I zadovoljne smo i user posted image i ja user posted image

E pa suludo. Bebi od 4,5 meseca davati kravlje mleko u današnje vreme sa čitavom paletom adaptiranih mleka!?!?!? I još to šećeriti!!!
Gde uopšte udjoh u ovu temu! Uspešno sam se suzdrźavala i pokleknuh.
Šta pedijatar misli o tome? Pročitaj malo na internetu, ako ništa drugo, koliko je to neprilagodjeno bebinim potrebama.

(odgovor članu LJuBiP)
Direktna veza do poruke: 621
1.10.2011 12:15:50   
isidora88
moja drugarica planira sa 3 meseca da svojoj bebi uvede kravlje,razlog je sto nemaju parauser posted image
pokusam da joj objasnim da ne bi trebala bar pre 6.meseca minimum ali ne vredi,em nemaju para em ona zna tamo neku koja svojoj bebi od rodjenja daje kravicu i kao eto nista joj ne faliuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 622
2.10.2011 9:29:12   
icika26
odrekla bi se mnogo toga da imam da kupim detetu mleko ,mm je tako dobio alergiju sa 3 meseca i dan danas je ima

Direktna veza do poruke: 623
2.10.2011 9:55:28   
Olga75
nekada nije bilo fabricki adaptiranog mleka pa se kod kuce adaptiralo u dvotrecinsko
uvoditi ga deci vec sa tri meseca je prerano ali stvar izbora user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 624
2.10.2011 10:01:01   
Anoniman
Meni je samo strašno da čujem da neko uvodi kravlje pre 6. meseca zato što nema para, a ima za cigare/sokove/kafe...ma bilo šta što je nepotrebno za puko preživljavanje. Nekako mi to uopšte nije opcija, za ad mora da se ima, ako se ima za račun za mobilni, za kablovsku, za internet, za kupke...ali, to je moje mišljenje.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Lepa imena za devojčice rođene u decembru ...
Ako očekujete bebu u decembru ili januaru, a još niste odabrali ime za svoje novorođenče, pogledajte našu listu predloga...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here