|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna?
28.9.2011 1:00:41   
hanka
Dobrodosla user posted image
Radi i javi
Navijam za user posted image

(odgovor članu Vitoria)
Direktna veza do poruke: 351
28.9.2011 1:27:05   
Lilla
Ne mislim da je previse rano Vitoria, ja sam test radila 3 dana poslije ocekivane menstruacije i bio je pozitivan. Doduse, meni ciklusi nisu redovni, ali otprilike sam znala kada treba da dobijem. Inace testovi koje sam ja uzimala (Clearblue) se prema instrukcijama mogu raditi i do 4 dana prije ocekivane menstruacije. No nisu svi testovi isti, neki se rade na dan kad treba da stigne user posted image user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 352
28.9.2011 8:36:07   
anirez
Ma nije rano, uradi test i znat ces na cemu si, ukoliko bude negativan, ponovi za par dana i to je to!

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 353
28.9.2011 8:40:50   
Anoniman
anirez vidim ja ti zavirivas u ovu temu citala sam negde da si radila test i da je bio neg?

Sta je bilo jel ti doslauser posted image ...kako sa macinom napredujes pijes li?

(odgovor članu anirez)
  Direktna veza do poruke: 354
28.9.2011 8:44:20   
anirez
aussie, jutros ponovila test on opet negativan, navikla se vec na taj minus user posted image , ali nece vjestica da dode nikako, kasni i dalje. Inace nemam ja redovno, ali stomak me smara vec danima, krsta bole od O, sve kontam da nije od macine trave.
Pijem je jos, navikavam se, pijem hladnu, i ne disem dok pijem :)
Kako si ti?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 355
28.9.2011 8:57:59   
Anoniman
ahh dobro sam ja..i ja pijem macinu i mogu da ti kazem vec sam se navikla danas mi je 10 dc.ne znam sta ce biti ali naravno nikakvo cudo i ne ocekujem...user posted image ne znam sta ce se dogoditi...a i ti vidi sta ces odi dok.da vidis jel ima neki problem ako nisi vec radila bojim se da nas ne zbace sa ove temuser posted image pricamo nesto suprotno..ali evo i ja se pitam da li cu biti trudna ovaj mesec verovatno necu ali etouser posted image

(odgovor članu anirez)
  Direktna veza do poruke: 356
28.9.2011 9:02:24   
anirez
aBd bices i ti pa ces nas sve vuci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 357
28.9.2011 9:04:03   
Anoniman
ocu ocu samo ne znam kad cuuser posted image

(odgovor članu anirez)
  Direktna veza do poruke: 358
28.9.2011 9:13:49   
d@d@
Vitoria,mislim da nije rano za test!Radi ga i javljaj!Navijam za user posted image !
Anirez,Aussieuser posted image !
Meni je 23dc i jos uvek nema nikakvih simptomauser posted image !Nedelja je dan D pa cekam... i nadam se...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 359
28.9.2011 9:22:25   
anirez
dada jos je rano, ne daj se previse zamarati, i sama znas da na to ne mozemo da uticemo, da moramo da cekamo.
Bitno je da neces da cekad sama, mi smo tu za tebe user posted image

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 360
28.9.2011 9:34:11   
Vitoria
hvala vam žene :) uf sacekacu jos malo pa cu videti da uzmem test,da se ne bi previse ponadala :)))) ako ne dobijem do prvog uzimam ga pa sta bog da...user posted image nadam se :))))

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 361
28.9.2011 10:14:28   
Vitoria
Opet ja malo da vas smaramuser posted image . Zanima me da li je moguce da zena kad je trudna previse spava tj.da nemoze ujutru da se probudi iako mora? Ja uvek ustajem rano ujutru i to mi nije problem ali sada vec nekoliko dana nemogu da se probudim, cak necujem alarm koji je pored mene a uvek ga cujem :(.

(odgovor članu Vitoria)
Direktna veza do poruke: 362
28.9.2011 10:16:47   
lanajelena
Moguce,ja sam na pocetku trudnoce samo spavala i nista nisam cula user posted image

(odgovor članu Vitoria)
Direktna veza do poruke: 363
28.9.2011 10:19:18   
bojana86
Vitorija to ti je jedna od manifestacija trudnoce,znaci u prvim sedmicama je zena bas umorna i pospana,bar je tako meni bilo u prvoj trudnoci,a mnoge zene ce ti to potvrditi ! nego ti taj test uradi sto prije,ti si vjerovatno trudna!
I ja bih trebala raditi test jer mi isto kasni,al nijednog simptoma nemam,a nemam vremena da odem do apoteke,na poslu po citav dan!!!
sretno vitorija !!user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu Vitoria)
Direktna veza do poruke: 364
28.9.2011 10:22:51   
malenac76
vitoria i bojana ajmo testice na sunce user posted image

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 365
28.9.2011 11:44:05   
Vitoria
jao moram ga uraditi sto pre... :) samo da nadjem vremena da odem do apoteke xDDDD

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 366
28.9.2011 11:45:05   
Nensi*
Drzim palceve user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Vitoria)
Direktna veza do poruke: 367
28.9.2011 11:45:45   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: Vitoria

jao moram ga uraditi sto pre... :) samo da nadjem vremena da odem do apoteke xDDDD

AJde sad sigurno imas neku u blizini user posted image ...ja ne bih mogla tako dugo da izdrzim user posted image

(odgovor članu Vitoria)
Direktna veza do poruke: 368
28.9.2011 11:51:25   
minavb
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Moguce,ja sam na pocetku trudnoce samo spavala i nista nisam cula user posted image

Ja sam spavala u bioskopu.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 369
28.9.2011 11:52:16   
Anoniman
Vidi tebe Jeco, svako malo ja vidim tebe u ovoj temi user posted image

Bojana, uzmi piš-puš pauzu i po test! I ti Vitoria sa njom pod ruku user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 370
28.9.2011 12:04:58   
Vitoria
mene je i strah da ga radim da se ne bi razocarala:(((

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 371
28.9.2011 12:19:19   
bojana86
Ma nema ovdje apoteke gdje je moja firma,tek kada idem kuci imam apoteku... moram se otarasiti muza da odem kupiti test pa ako bude pozitivan da ga fino iznenadim user posted image ...
vitoria neces se razocarati,samo budi optimisticna.... user posted image user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu Vitoria)
Direktna veza do poruke: 372
28.9.2011 12:35:01   
Dok cekam...
Ako je pospanost neki znak, gotove smo user posted image  user posted image  

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 373
28.9.2011 12:41:25   
Vitoria
hahah....meni se i sada spava...mogla bih se vratiti nazad u krevet xDDDD nikad mi se nije desilo da prespavam alarm skoro uvek se probudim takoreci i kad mije muva u sobi :)))

(odgovor članu Dok cekam...)
Direktna veza do poruke: 374
28.9.2011 12:44:26   
Anoniman
Uf, pa ja sam onda trudna već 2 godine user posted image
Šalim se, sigurno jedan od znakova, ali URADITEEEEEEEEEEE TESTTTTTTT!!!! user posted image

(odgovor članu Vitoria)
  Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Ime za devojcicu
Nađolina

Da li vam se dopada ime Tara?

da (61%)

ne (39%)

Ukupan broj glasova: 211

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here