Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 11:58:06
|
|
|
|
al nia
|
Ja sam ZA (i ako sam jos trudna sa drugom bebom) ! Jedino me koci pomisao da cu da dobijem i treceg decaka . To mi je jedini razlog protiv!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:00:11
|
|
|
|
Anoniman
|
A nikome nisu finansije problem??? Ja bih lično rodila destoro, ali treba to i obući, nahraniti, iškolovati....
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:00:16
|
|
|
|
minavb
|
Secam se da je Dora jednom napisala, najteze je sa jednim a najlakse sa tri. Dogovorite se, where there's a will there's a way. Ja sam prosle godine stavila tacku na bilo kakvu pricu o drugom detet. Nisam htela ni da cujem. Sad vec malo popustam. Ako se prosirimo za jos 20 kvadrata, mislim da cemo se prosiriti za jos jednog clana.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:05:05
|
|
|
|
bokicans
|
Ja sam Za troje,Ja sam uvek govorila da cu imati troje dece,to mi je nekako lepo zbog ravnoteze,nemam pojma.Eto meni su se desili od jednom dvoje pa ih sada imamo troje. Ali i onako bih ih bilo troje.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:06:08
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: n i n a A nikome nisu finansije problem??? Ja bih lično rodila destoro, ali treba to i obući, nahraniti, iškolovati.... Pare nisu problem ,para nema ...naravno da je i ovo jedna kocnica ali nije presudna da vidis kako je Duca sladak u L rozoj trenerici ,pa deciji dodatak,mi (trece dete) smo uvek dobro prolazili e sad za kasnije je vec malo teze pogotovo sto su nas stisla losa vremena
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:07:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Sta ako budu blizanci Hvala vam zene , razmislicu jos koji dan pa cu ponovo razgovarati sa md , videcemo sta on misli o tome da krenemo sada .. Finansije ? Slazem se sa Dorinom izjavom
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:10:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Znam jednu zenu iz vrtica ima dva decaka i ostala trudna treci put i ceka blizance Ja racunam, sestra ima dvoje, to je ukupno troje, ionako smo stalno zajedno a njen klinac kao da je moj prvenac
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:11:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam......... Moja mama nije o tome razmišljala, pa je eto u sred našeg puberteta postala samohrana majka. A i da nije, opet ne bi mogla oboje da nas pošalje na faks-90te Ja sve gledam i računam sa tim da ću sa svojim mužem dočekati starost i da ćemo imati normalna primanja, ali ja želim da moja deca imaju sve one mogućnosti koje mi nismo imali, a za više od dvoje ne znam kako bi to obezbedili
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:12:45
|
|
|
|
Olga75
|
a ima i opozitna tema NE ZELIM VISE DECE pa eto za i protiv
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:13:51
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a ima i opozitna tema NE ZELIM VISE DECE pa eto za i protiv Ah, tamo sam se izjasnila odavno.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:15:12
|
|
|
|
bokicans
|
[/quote] Pare nisu problem ,para nema ...naravno da je i ovo jedna kocnica ali nije presudna da vidis kako je Duca sladak u L rozoj trenerici ,pa deciji dodatak,mi (trece dete) smo uvek dobro prolazili e sad za kasnije je vec malo teze pogotovo sto su nas stisla losa vremena [/quote] I mojima jako lepo stoli bodi na crvene i ljuubičaste cvetiće
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:15:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Mozda sam i ja Nina , ne znam ni ja da li cu za 20 godina imati sto imam i sad ali sta ako budem imala i vise ? Na svoju tj nasu buducnost gledam pozitivno , tome se i nadam , za to se i trudim ..
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:18:03
|
|
|
|
bokicans
|
Ribizla ima više ZA nego PROTIV,kreni u akciju i redovno nas izveštavaj o istoj Nemoj se više predomišljati ,bice ti gore.Zato...Kreni na trece ,ne vara te majčinski instikt!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:18:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Bokicans
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:18:45
|
|
|
|
Inica
|
Nina, skroz si u pravu.. Za dvoje i moze da se snadje, ali vec troje, pogotovo u danasnje vreme, moze da bude problem.. Samo dok se skoluju deca, za njih treba sto cuda.. Meni bi bilo bzvz da radjam troje-cetvoro, a sutra da nemam za neke stvari da im pruzim. Ne mislim tu na neki luksuz,nego eto- tipa ekskurzije, izlaske, rodjendane, itd.. Ja se divim roditeljima koji se usude na tako nesto, a nemaju solidna primanja. Zivci bi mi otisli u out
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:19:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Eee, ko se na mleko opeče i jogurt duva!
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:21:19
|
|
|
|
Olga75
|
Ribizla , evo da te citiram IZVORNA PORUKA: ribizla Kada sam rodila Andreja,mislila sam da se nikad necu usuditi na jos jedan porodjaj.Proslo je 4 godine,pozelela sam jos jedno dete.Pokusavali smo 2 godine,mislila sam da nesto nije u redu ,medjutim uspeli smo Porodjaj je bio jos gori nego prvi.Sada,sanse za trece su 50-50 mislim da su sada sanse mnooogo vece
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:24:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Eee, ko se na mleko opeče i jogurt duva! to je istina , ali eto ne i u mom slucaju , i moja mama je bila samohrana , i ostala i bez posla i bez stana i bez drzave . To me nikako nije ucinilo plasljivijom , vec hrabrijom. Opet razmisljam da li da krenem po trecu srecu ili da budem srecna sa sadasnje dve , to jeste zbog odgovornosti , da je nema u moj glavi ne bih se ni dvoumila
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:24:52
|
|
|
|
Lilla
|
Meni je uvijek bila zelja da imam troje, i to po mogucstvu dvije curice i djecaka Djecak je na putu a za curice cemo da vidimo u ovisnosti od toga kako bude bilo sa ovim sto treba da se rodi uskoro.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:24:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Ribizla , evo da te citiram IZVORNA PORUKA: ribizla Kada sam rodila Andreja,mislila sam da se nikad necu usuditi na jos jedan porodjaj.Proslo je 4 godine,pozelela sam jos jedno dete.Pokusavali smo 2 godine,mislila sam da nesto nije u redu ,medjutim uspeli smo Porodjaj je bio jos gori nego prvi.Sada,sanse za trece su 50-50 mislim da su sada sanse mnooogo vece 80-20
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:25:26
|
|
|
|
isidora88
|
definitivno zelim troje za sad imamo jedno,pomalo se raducka na drugom pa kad se desi jer jos nisam skinula sav visak kg pa ne radimo intenzivno na tome,a i trece ce biti kad kilazu dovedem na normalu posle druge trudnoce jedva cekam jos jednu malu bebicu
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:33:32
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam definitivno za (iako ovo drugo se još nije ispililo), bez obzira na pol. Finansije? Ne znam, kontam da ako se sa 2 izborimo, i sa tri ćemo. Meni je plan za treće tamo za 3 godine, ako se bude OK. Dok smo još u fazonu sa svim tim. A čula sam kako ljudi govore da je jedno dete ko nijedno, a dvoje ko troje. Pa eto, odmah znaš.
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:38:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Iz ovog aspekta: Ne, hvala.
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:43:04
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ja sam definitivno za (iako ovo drugo se još nije ispililo), bez obzira na pol. Finansije? Ne znam, kontam da ako se sa 2 izborimo, i sa tri ćemo. Meni je plan za treće tamo za 3 godine, ako se bude OK. Dok smo još u fazonu sa svim tim. A čula sam kako ljudi govore da je jedno dete ko nijedno, a dvoje ko troje. Pa eto, odmah znaš. ja zanm jedno ko nijedno a dvoje kao 22-je (i stvarno je tako)
|
|
|
|
RE: Treće dete ili ne - pitanje je sad! 27.9.2011 12:45:02
|
|
|
|
magnetic
|
Ja sam za sada ZA.Videcu kako cu se snaci sa dvoje malih.Ako u skorije vreme uspemo da prodamo stan i kupimo kucu i za dve godine i dalje budemo zeleli trece, necu dugo cekati tj. necu praviti veliku razliku u godinama.
< Poruku je uredio magnetic -- 27.9.2011 12:46:35 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?