Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 22.3.2011 21:10:44
|
|
|
|
isidora88
|
drzi se draga jako mi je zao zbog malog andjela istraj u svojoj odluci i neka oni koji su izazvali tu nesrecu plate na najgori nacin,pravda jeste daleka,ali nije nedostizna
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 22.3.2011 21:20:22
|
|
|
|
sneza24
|
Uh sve bi ih ja dozivotno zatvorila u zatvor.
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 27.3.2011 11:40:13
|
|
|
|
winieana
|
Juce smo bili na groblju da damo 40 dana i potpuno sam sokirana "bebi vrtom" koji je na groblju jer je potpuno neobelezen i jedva smo ga pronasli. Na tabli pise samo " za sve one kojima sudbina nije dala da dobiju ime",to me je slomilo potpuno.Nasla sam vezu za nekog advokata pa cu sutra da mu nosim papire da pogleda i da vidim dal hoce da uzme slucaj i idem u lekarsku komoru da predam tuzbu na "sud casti" pa cu videti sta ce mi oni reci.Imam cetiri strane sitno kucane tuzbe za njih.
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 27.3.2011 11:42:17
|
|
|
|
IVA 11
|
Drzi se Andrijana i zelim ti da istrajes u svojoj borbi za pravdu!!!
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 27.3.2011 11:42:36
|
|
|
|
Olga75
|
to su mali andjeli
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 30.3.2011 15:53:47
|
|
|
|
winieana
|
tuzba za I stepeni sud casti je otisla! imaju 4 gusto kucane strane samo izjavu pa neka vide sta su uradili!
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 30.3.2011 15:58:23
|
|
|
|
isidora88
|
nadam se samo da ce dobiti najgoru kaznu koja postoji. tebi zelim da istrajes i da dodjes do svoje pravde
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 30.3.2011 16:27:53
|
|
|
|
Malecka074
|
Drzi se, Andrijana!
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 1.4.2011 22:55:19
|
|
|
|
*milica*
|
citala sam sinoc ovu temu, od prve do poslednje strane... i ne znam sta da kazem.... zao mi je zbog malenog andjela.... Moje iskreno saucesce Andrijana!!!! Nadam se da ces uspeti u svojo nameri da plati za to sto je uradio tebi i malenom!!! Drzi se i budi jaka!!!!!
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 1.4.2011 23:04:04
|
|
|
|
Brana
|
Andrijana ostala sam bez reci samo se pitam da li taj covek misli na svoju decu i kaznu koja ce ga stici...Ja bih ga pratila i sama bih mu presudila zivot za zivot.... Samo mogu da ti kazem da si jako hrabra i podrzim da ovo isteras do kraja!!
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 2.4.2011 0:15:27
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: Brana Ja bih ga pratila i sama bih mu presudila zivot za zivot....
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 2.4.2011 8:07:13
|
|
|
|
zoća
|
potpisujem IZVORNA PORUKA: sneza24 Uh sve bi ih ja dozivotno zatvorila u zatvor.
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 11.4.2011 15:57:12
|
|
|
|
lanajelena
|
Wini ja tu nista ne vidim samo da su to tvoji rezultati ali sta pise ne uspevam da procitam
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 23.4.2011 17:59:44
|
|
|
|
jelenadunja
|
sad sam tek procitala ovu temu,i suze mi same idu koliko mi je zao,a kad sam se ja porodila taj dan se jos jednoj porodilji slicno desilo,jos je imala vezu u betaniji,i ta babica je napravila ogromnu gresku,zbog koje je ona ostala bez bebe.Nisam pametna sta ti kazem IZVORNA PORUKA: winieana http://www.facebook.com/home.php?sk=group_195331200496938&ap=1 ovde imas sve pa ako se ne vidi to je vec do njih jer se kod mene odlicno vidi sve na kompu mozda oni menjaju rezoluciju? ne znam probaj.
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 11.5.2011 21:13:44
|
|
|
|
winieana
|
isli smo u institut za patologiju i uradjena je autopsija konacno i rezultat je ovakav: smrt je nastupila usled nedostatka kiseonika!!!!!!! KAKO??????
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 13.5.2011 23:51:36
|
|
|
|
winieana
|
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 13.5.2011 23:53:07
|
|
|
|
marija32
|
Uzas, uzas!!!!! Jako mi je zao, jako!!!
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 14.5.2011 0:03:29
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 14.5.2011 0:11:46
|
|
|
|
Snelle
|
Ja ne znam šta da kažem
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 23.8.2011 19:28:29
|
|
|
|
beboni
|
strasno ...da li ti ljudi imaju srca i duse...ma to je krajnje neodgovorno i samozivo... kako neko takav moze da radi u zdravstvu..
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 15.9.2011 15:56:28
|
|
|
|
Tuzna mama
|
Evo i moje tragicne price u kojoj sam greskom lekara izgubilas svog malog andjela svoju cerku... Ja sam se porodila 04.11.2010god,u 36. nedelji trudnoce i to greskom lekara.Pre te trudnoce sam vec imala jedan spontani pobacaj.Kada sam ostala trudna posle pobacaja bila sam najsrecnija na svetu...Isla sam redovno na kontrole i sve je bilo u redu.Imala sam po malo bolove i ostavili su me u bolnicu.Doktor koji je ujutru isao u vizitu pogledao me je i rekao mi je da je sve u redu i da se necu poroditi skoro,rekao je da je svaki cas i dan bitan zbog sazrevanja pluca bebe posto sam bila u 36. nedelji.Medjutim,doktorka koja je bila dezurna taj dan pregledala me je i rekla je:Ova neka seta dok se beba ne spusti jos i busite joj vodenjak i poradjajte je! Pokusala sam da joj objasnim sta mi je rekao doktor ali je odgovorila da se ne pitam ni ja ni doktor vec ona,jer je njena smena. Tako je i bilo porodila sam se prirodnim putem,rodila sam moju Petru koja je posle 3 dana umrla zbog nerazvijenih pluca Izgubila sam mog malog andjela
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 15.9.2011 15:59:56
|
|
|
|
vonavoj
|
tuzna mama,nema reci utehe ali dr su stvarno nekada idioti..potpuni!!! samo da zbrzaju,da odrade u svojoj smeni sta treba i idu dalje!! uzivaj u novoj trudnoci i pozitivno misli!
|
|
|
|
RE: Greške lekara u porodilištima 15.9.2011 16:01:39
|
|
|
|
Snelle
|
Baš mi je žao Svaka čast na hrabrosti da to podeliš sa nama
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?