Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 12.5.2009 11:43:44
|
|
|
|
boje
|
kakvi su vam rezultati spermograma?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 12.5.2009 11:59:42
|
|
|
|
Modessty
|
Napisala sam detaljno u temi Spermogram
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.5.2009 16:03:19
|
|
|
|
any
|
e samo da se javim....radila sam danas HSG,sve je ok,jajovod mi je prohodan,doktro mi je rekao da mogu da radim na trudnoci nije to nista strasno,sve je bilo identicno kao sto je Modessty napisala tako da necu da ponavljam. malo krvarim ali nije nista strasno,doktor mi je rekao da to mora malo. dobila sam dovicin da pijem danas i sutra i za nedelju dana da se bacim u akciju
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.5.2009 18:31:16
|
|
|
|
Modessty
|
Ćao svima! Ja samo da se javim. Čekala sam dr dva sata da bi mi rekli da istorija nije otkucana. Dr mi rekla samo da postoji neka blaga upala, a da je sve ostalo ok. Tako da sutra moram prvo da zovem da vidim dal je gotov izveštaj, pa ako jeste da idem da uzmem i da zakažem ponovo vidjenje sa dr. Ali sexanje je dozvoljeno pa se bacam sad na mm
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.5.2009 18:31:46
|
|
|
|
Modessty
|
Hej Any!!! Baš mi je drago da je sve ok!!!!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2009 16:06:20
|
|
|
|
Modessty
|
Ja konačno pokupila otpusnu listu!!! Što bre doktori vole da kažu kako nije ništa strašno a onda ti daju izveštaj od koga bi da padneš u nesvest Elem, evo šta piše: Cervikalni kanal jako proiren sa defektima u senci kontrasta. Cavum uterusa trougaonog oblika, lako spuštenog dna, jasnih ivica, sa znacima hron. upale u istmičnom delu. Oba jajovoda se projektuju od I snimka u celini jako izraženih Arnoldovih sfinktera, istmični delovi tanki. Oba jajovoda podignuta na gore. Ampula levog haustrirana sa znacima endosalpingitisa, ali od I snimka propušta kontrast oko tog jajovoda. Ampula desnog jajovoda sklupčana uz desni rog uterusa i od II snimka propušta kontrast u okolne priraslice. Predlog: 3 nedelje balneo tretman ili KTD, magnezi i laser terapija uz antibiotike širokog spektra. Obavezna kontrola supruga a potom 3 meseca UTI i IUI Komentar pliz!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2009 16:08:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Možda samo zvuči strašno jer ništa ne razumem.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2009 16:10:27
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Možda samo zvuči strašno jer ništa ne razumem. i ja sam to pomislila!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2009 16:11:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty a potom 3 meseca UTI i IUI Jedino ovo 3 MESECA mi malo para uši... dugo sestro, samo ne znam šta su UTI i IUI, pa možda to nešto nije strašno raditi 3 meseca.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2009 16:12:01
|
|
|
|
Modessty
|
ja bre ne razumem ni ove terapije šta su Interesantno, uvek sam mislila da je levi jajnik problematičan jer me uvek više bolela ta strana, a sad mi izgleda ko da je ovaj desni beznadežan slučaj!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2009 16:13:12
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Modessty a potom 3 meseca UTI i IUI Jedino ovo 3 MESECA mi malo para uši... dugo sestro, samo ne znam šta su UTI i IUI, pa možda to nešto nije strašno raditi 3 meseca. Verovatno je mislila da mi kao da vreme da prodje leto i da se sve to bez žurbe polako sredi. AL meni se ne čeka baš toliko
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2009 16:20:33
|
|
|
|
ljubičica
|
Mod ja mislim da je najbolje da ti lepo pitaš nekoga ko se razume jer da ti pravo kažem meni tu ništa nije jasno
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2009 17:30:54
|
|
|
|
any
|
ma kad mi napisu te njhove medicinske izraze sve mi strasno deluje nemoj ti de se sekiras,nije to verovatno nista strasno,pitaj nekog strucnog da ti to prevede! ako ti je doktorka rekla da je sve ok nemas razloga za brigu!! je li ti zakazala ponovo neki pregled??
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 14.5.2009 23:16:39
|
|
|
|
Modessty
|
Treba sutra da pozovem i da zakažem vidjenje sa njom. Reče mi samo da treba da idem na te neke terapije. Ma videću sledeće nedelje
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.5.2009 17:12:52
|
|
|
|
any
|
ma ne sekiraj se nista i javi obavezno sta je bilo!! ja cekam da prodje 10 dana od HSG-a pa da se konacno bacim na posao
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.5.2009 9:38:04
|
|
|
|
Modessty
|
Bila sam juče kod dr. Nakon nekoliko sati čekanja rekla mi je sledeće: U suštini su rezultati super. Da nije samo te upale jajnika i grlića, ali i to nije tako strešno. Treba da idem u bolnicu ili N. banju na terapije nekim laserima i ko zna čega još. Terapija će trajati 3 nedelje. Čim završim terapiju da se bacim na posao. Videćemo se septembra ako ne zatrudnim do tada.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.5.2009 17:30:16
|
|
|
|
any
|
e super draga,znala sam da nije nista strasno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.5.2009 19:54:05
|
|
|
|
any
|
e cao mod,jesi pocela s terapijama?? moj muz je vadio spermogram,rezultati su savrseni,sada stupamo u akciju
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.6.2009 9:21:24
|
|
|
|
medonja
|
cao svima,ja sam novi clan,ali imam isti problem kao i ostali.ovaj mesec treba da zakazem hsg pa me interesuje da li boli mnogo tj.da li ipak da trazim anesteziju ili injekciju protiv bolova?ko zna neka javi
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.6.2009 9:27:47
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro došla Medonja! Pisale smo baš puuno o tome u ovoj temi. Mene zaista nije bolelo. Malo je neprijatno dok namesti neku spravicu kroz koju čini mi se pušta tečnost, ali ni ot nije ništa strašno. U bonici su mi kao pripremu dali injekciju nečega - mislim da je bilo nešto protiv bolova. Imaš sve detaljno napisano u ovoj temi
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.6.2009 9:31:51
|
|
|
|
Sneža
|
Medonja dobrodosla
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.6.2009 14:59:36
|
|
|
|
medonja
|
hvala svima.procitala sam sve u vezi hsg krajem meseca idem pa cemo videti
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.6.2009 15:04:19
|
|
|
|
medonja
|
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.6.2009 19:23:50
|
|
|
|
medonja
|
opet ja,jesam dosadna ali sta cu kada se ne razumem.sada sam uzela nalaz krvi leukociti su mi 9 a dozvoljeno je 4-10,sedimentacija mi je 10 a dozvoljeno je 12,pa me interesuje da li ce sa takvim nalazom da mi rade hsg,posto je ipak na gornjoj granici.javite ako znate ili da vadim krv ponovo
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.6.2009 19:27:25
|
|
|
|
medonja
|
sada sam uzela nalaz krvi leukociti su mi 9 a dozvoljeno je 4-10,sedimentacija mi je 10 a dozvoljeno je 12,da li ca sa takvim rezultatom da mi rade hsg je je na gornjoj granici,javite ako sta znate o tome,ili da idem ponovo da vadim krv
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Žensko ime Sašabuhlada li je OK dati ženskom detetu me Sašada (
46%)
ne (
46%)
paaa (
8%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!