Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 20:05:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Super je.
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 20:08:59
|
|
|
|
Anoniman
|
mene iskreno izludjuje. pokusavam na brzinu da prelistam sta ste pisale i nervira me. mislim da nisu bile potrebne promene tog tipa, jer je, barem meni, najbitnije bilo da mogu lako i brzo da se snadjem u temama koje me zanimaju i o kojima mogu nesto da kazem, a svi ovi smajlici, prijateljstva i tako su mi potpuno nebitni.
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 20:12:28
|
|
|
|
minavb
|
Mi lajki, mada malo vise kliktanja mi treba da dodjem do nekih stvari kao sto su teme u kojima ucestvujem.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 20:54:27
|
|
|
|
degu
|
Ne snalazim se nikako Gde mogu da vidim aktivne korisnike i kako ja da se stavim među aktivne korisnike? I izgubio mi se ticker, a jedva sam ga našla
< Poruku je uredio degu -- 5.9.2011 20:58:32 >
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 21:46:57
|
|
|
|
minavb
|
Primedba.kada idem na teme u kojima ucestvujem, i kada kliknem na temu, prebaci me na prvu stranicu teme a ne na poslednju.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 21:49:56
|
|
|
|
ivaj
|
Trebace mi tri dana da se snadjem Ako me nema,znajte da sam zeznula nesto. Ne stvarno,bas mi sad sve zamrseno.
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 21:51:19
|
|
|
|
Pretty78
|
ja jos nisam sve ni videla......tek istrazujem
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 21:51:34
|
|
|
|
JMPM
|
Meni je komplikovanooo, kao da imam dve leve ruke . I ne svidja mi se. Volim kada naviknem na nesto da je to tako
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 21:51:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad će neko, kao na FB, da napravi foru "kako da vratite staru RR - radi 100%" Meni je zbunj, al' ajde...
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 21:54:05
|
|
|
|
Anoniman
|
I da, što mi stalno trepere dva mala čovečuljka tamo gde obično treperi poruka, kad stigne?
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 21:58:49
|
|
|
|
Tatamata
|
Bravo!! Odlično!! Sviđa mi se!
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:09:00
|
|
|
|
Lilly*
|
Baš mi je slatko
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:09:51
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira I da, što mi stalno trepere dva mala čovečuljka tamo gde obično treperi poruka, kad stigne? Možda zahtev za prijateljstvo?
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:10:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesteee, prifaćeno
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:14:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
I sta sad, treba da saljemo rikveste kao na fb? Svi ste mi friends i sve vas lajkujem, poslacu svima i molim vas nek' neko napravi neku grupu Salim se, slatko je ali meni je i onako bilo ok
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:28:53
|
|
|
|
Anoniman
|
1. Prihvatila sam prijateljstvo od New Mom, a nemam je ni na spisku prisutnih ni na spisku odsutnih. Tebe, Guppy, imam na spisku prisutnih. 2. Ne znam da šaljem zahteve. Jel se to radi "po nick"-u?
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:41:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
Tash, dobro je, mislila sam da samo ja ne kapiram kako se salju zahtevi Nije mi bas jasno ni u cemu je poenta da s nekim budes prijatelj, kad i ovako svi caskamo
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:44:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ksena mene iskreno izludjuje. pokusavam na brzinu da prelistam sta ste pisale i nervira me. mislim da nisu bile potrebne promene tog tipa, jer je, barem meni, najbitnije bilo da mogu lako i brzo da se snadjem u temama koje me zanimaju i o kojima mogu nesto da kazem, a svi ovi smajlici, prijateljstva i tako su mi potpuno nebitni. Slazem se Ali valjda cemo se navici....
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:44:32
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Tash, dobro je, mislila sam da samo ja ne kapiram kako se salju zahtevi Nije mi bas jasno ni u cemu je poenta da s nekim budes prijatelj, kad i ovako svi caskamo to je sad in salim se, pa koliko sam videla u mojoj ringeraji mozes da pratis aktivnosti prijatelja i da lakse odgovaras na njihove postove
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:47:29
|
|
|
|
oxy7
|
ne snalazim se još, a nešto ni živaca nemam...
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:48:20
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja ni to nisam videla... Izgleda da postajem stara za tehnologiju
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:49:24
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Tash 2. Ne znam da šaljem zahteve. Jel se to radi "po nick"-u? Može po nick-u.
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:50:02
|
|
|
|
bubulence
|
nikako mi se ne svidja, ne mogu da pohvatam i da pratim teme na kojima sam ucestvovala. hocu staru rr
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 22:52:24
|
|
|
|
Suncicabg
|
Pa...navicicemo se
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 5.9.2011 23:01:42
|
|
|
|
Anoniman
|
E, a gde se nalazi to odakle šaljem zahteve? Nestalo je.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?