|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Macina trava
26.8.2011 22:47:58   
Hristinica
A reproduktivni endokrinolog izaziva ovulacije ili to moze i ginekolog? ja imam endokrinologa, a gde da nadjem reproduktivnog end.?user posted image

(odgovor članu Hristinica)
Direktna veza do poruke: 651
26.8.2011 23:06:54   
sofija 11
svi sam hormoni ispitivala posto imam Pcos. prolaktin sam ga sredila konacno ovaj mesec. i svi drugi su u redu ali znaju da variraju. jedan put mi je rekao sve je u redu kod tebe samo prolaktin da se sredi i onda ce da stimuliramo so fostimon inekcije (posto sam rezistentna na klomifen). vtori put sam opet sve hormone ispitao i LH je bio nizi i reko pa ovo je neko hipotalamusno peremetivajne i ne sa fostimon nego sa  merional inekcije. i sad sam opet ispitala i su bile ok i rekao je da variraju kod mene hormone svaki put (za Lh je mislio) ireko da vtori dan ciklus da gi ispitam i onda cu videti so koje inekcija a najsigurnije e da ce biti kombinacija na njih dve i fostimon i merional. kaze da je lakse da mi prirodno dogde ciklus ali mene mi kasni so mesecima pa ne mogu da cekam da mi dogde. nadam se da sa ocajnica ce mi doci ama ipak se plasim.

Direktna veza do poruke: 652
27.8.2011 13:47:12   
Hristinica
Joj, pa nemoj da se sekiras, bice sve u redu...a kazi mi jel' ti je on rekao da uopste nemas ovulacije? sta ti je rekao za trudnocu?

(odgovor članu sofija 11)
Direktna veza do poruke: 653
27.8.2011 18:19:02   
sofija 11
pa neznam bas dali je mislio za uopste da nemam sa ogled na to da me je vidio zamo nekoliko puta. samo je reko da su mi ciklusi anovulatorni i da mi treba stimulacija i  on kaze da cu da budem mama ako idmo so terapiju za 4 meseci. kaze da ne e nista strasnije samo treba strplenje i da cu da bude

Direktna veza do poruke: 654
28.8.2011 14:52:00   
Anoniman
Soffia ako nemaš ovulacije možeš da piješ macinu travu. Neke ženice su tako sredile cikluse i dobile O.

Direktna veza do poruke: 655
28.8.2011 18:25:01   
sofija 11
pa pijem sada ocajnica evo vec 10 dana ali nema plodove sluzi. a za koju macinu taravu mislis zasto ima 3 vida?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 656
28.8.2011 22:22:10   
malenac76
ja pijem vec godinu dana i nista od plodne sluzi ali sam rijesila mikrocisticne jajnike ..sad su cisti user posted image

Direktna veza do poruke: 657
29.8.2011 22:49:34   
Hristinica
Sofija Macina trava je Ocajnica..

Malenac, ti si macinom travom ocistila policisticne jajnike?user posted image Znaci da je ipak macina trava dobra za nas!user posted image Ja je pijem, ali menstruacije nema vec 3 mesecauser posted image user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 658
29.8.2011 22:58:17   
World
Ocajnica nije macina trava koja nama treba (danas opet potvrdila sa travarom) nego ona koja se zove na lat. nepeta cataria. Ocajnica je dobra za jetru, pluca, slezenu i sl. I to sam vec pisala, to sto se zove ocajnica nema veze sa onim sto obicno pricaju, kao zene su ocajne pa po tome nastalo ime, itd.
Mislim da ce kombinacija macina t.+virak+hajducka trava biti super, danas sam kupila sve. I moze se piti i u trudnoci bez problema.

Ali eto, nema veze, bar ce poneko imati super pluca i jetru.... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 659
30.8.2011 1:43:14   
degu
Mislim da bi ove dve teme trebalo razdvojiti jer se radi o dve potpuno različite biljke, a obe se koriste za lečenje steriliteta kod žena.

OČAJNICA - MACINA TRAVA - marrubium vulgare to je ta gorka

-MACINA TRAVA NEPETA CATARIA L.(macina metvica) ova je prijatnog ukusa

Mislim da je ovu drugu Malenac koristila, jer je rekla da njena nije gorka, u svakom slučaju obe su dobre.

World odlična ti je kombinacija user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 660
30.8.2011 21:32:39   
Hristinica

IZVORNA PORUKA: World

Ocajnica nije macina trava koja nama treba (danas opet potvrdila sa travarom) nego ona koja se zove na lat. nepeta cataria. Ocajnica je dobra za jetru, pluca, slezenu i sl. I to sam vec pisala, to sto se zove ocajnica nema veze sa onim sto obicno pricaju, kao zene su ocajne pa po tome nastalo ime, itd.
Mislim da ce kombinacija macina t.+virak+hajducka trava biti super, danas sam kupila sve. I moze se piti i u trudnoci bez problema.

Ali eto, nema veze, bar ce poneko imati super pluca i jetru.... user posted image

kako Ocajnica nije macina trava???user posted image Pa ja pijem ,i stvarno je gorka...a gde se onda nalazi prava macina trava i pod kojim nazivom? Valjda oni u Josif Pancicu znaju sta prodajuuser posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 661
30.8.2011 21:34:53   
Hristinica
A ja citala da bas ta prijatnog ukusa -MACINA TRAVA NEPETA CATARIA L.(macina metvica) nije za lecenje neplodnosti! ne znam vise..user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 662
30.8.2011 21:37:06   
World
pa ne znam hristinice, ja pitala travara i to provjerenog... a ima dosta ljudi koji samo prodaju, a ne razumiju se bas....
mislim, sto se mene tice, mozes ti piti i ovu, nece ti biti stetna svakako...
a ova druga, napisali smo gore, nepeta cataria....

Direktna veza do poruke: 663
30.8.2011 22:19:20   
degu
I jedna i druga je za lečenje neplodnosti, postavila sam vam linkove user posted image
Mislim da je Očajnica više za one žene koje imaju redovne user posted image i O, da im poveća sluz, a da je ova druga Macina metvica više za nas sa neredovnim ciklusima i cistama.

Svakako su obe biljke dobre user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 664
31.8.2011 13:30:33   
Hristinica
axa, pa moguce, a ja pijem ovu Ocajnicu, a imam neredovne menst. mozda bih trebala da promenim.. ali ne znam gde da je nadjemuser posted image Da li ima u Josifu Pancicu? Jer su mi rekli da u zdravoj hrani nisu bas proverene te trave, ja imam jednu vrsu kod mene u zdravoj hrani, ali nije gorka, ali mnogo smrdiiiiuser posted image Celu kucu mi bila usmrdela, i muz mi je baciouser posted image Ne znam koja li je to macina trava?nije gorka, a smrdi..da nije to ta Macina metvica?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 665
31.8.2011 13:36:41   
World
nije, ova ne smrdi, bas ima neki lijep miris, malcice miris podsjeca na nanu....

Direktna veza do poruke: 666
31.8.2011 13:38:35   
Anoniman
Po svemu sudeci, "mackicu" nosim na more....Muz ce piti metaksu, a ja njuuser posted image
Nekom je zivot majka....

(odgovor članu World)
  Direktna veza do poruke: 667
31.8.2011 14:26:32   
aleksandrova
pocela sam danas s macinom travom...smrt je gorka al izdrzacu

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 668
2.9.2011 11:57:45   
Hristinica
ja od danas pocinjem i virak da pijemuser posted image , pa videcemo sta ce biti sa mojim ciklusimauser posted image

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 669
2.9.2011 17:10:13   
sofija 11
danas je 20 dc i primetelia sam da imam malo  braon na gacice, samo nekoliko kapi isto i na toalet papir imala sam. dali je mozda od caja pila sam ga 10 dana do ovulacija. sta bi mogao da bide user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 670
2.9.2011 17:14:59   
degu
Može biti implantacijsko krvarenje, daj Bože da je to user posted image

< Poruku je uredio degu -- 2.9.2011 17:15:19 >

Direktna veza do poruke: 671
2.9.2011 17:18:53   
meyo
ni meni nista nije jasno .. jel gorka dobra za nas sa neredovnim il ne??
moja je uzas ne znam kako je pijem .. bas gorka grdna .. ajme..

virak mi super

al sad citajuci ne znam pijem li dobru ili ne .. ujedno pijem hajducku..

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 672
2.9.2011 17:20:31   
sofija 11
ma nema sanse da je to. bila sam kod doktora  na 13dc na eho i mi je rekao da nema ovulacija i da cu da moramo da je stimulisemo sa inekcijama.lele kako mi e strah. i nekako kako vodeno mi e dolu kao voda da me ima prsnato.neznam sta da radim da zovem doktora?

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 673
2.9.2011 17:21:59   
degu
Ma dobre su obe, nego mi sa neredovnim user posted image ne znamo kad je O, samo zato kažem da je možda za nas ipak bolja ona druga što nije gorka.

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 674
2.9.2011 17:22:42   
sofija 11
meyo i ja imam neredovne cikluse i pila sam onu gorku ocajnicu. pila sam je 10 dana pa neznam videcemo dal ce mi se sredi ciklus barem zasto od ovulacije ni traga ni glas

Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here