pepeljuga
|
Jao, ja pisala u temi kakav je vas vrtic...Evo iskopiracu i ovde, mislim da je pre bilo za ovu temu, ne zamerite, skroz sam pogubljena danas Kopiram iz one teme: Mi smo bili jutros na sat vremena i ja sam vec razocarana sistemom privikavanja Bilo je podosta dece (sve su nova deca, prakticno bebe), mi smo dosli, Vuka su nam bukvalno uzeli iz ruku i odneli ga u sobu, nas poslali napolje tj. da dodjemo po njega za sat vremena. Oni su svi urlali u glas a ja sam toliko bila izgubljena da se sad cudim samoj sebi sto nisam odreagovala (mada nije ni cudo, stvarno nisam bila pri sebi). Kao prvo mi je glupost da ih dovodimo u vreme dorucka, a prvi put se tu nalaze. I ja bih plakala na njegovom mestu, mikica, ko zna sta je pomislio Kad smo dosli, posle jedno 45 minuta, izneli su ga, on je plakao iz sveg glasa, dotrcao do mene i stegao me za majicu i jecao, plus se ukakio (dobro, to ne zameram momentalno, nadam se da bi ga presvukle nakon dorucka). Moram da napomenem da je on jako drustven i veseo, od rodjenja okruzen velikim brojem ljudi, nije neka kenjkava beba. Kad smo usli nasmejao se vaspitacici i mislim da bi sve bilo ok da su nas pustili da budemo jedno deset_ak minuta makar tu ispred sobice sa njim, da se malo oputi i oslobodi. Ne znam kakav im je ovo metod. Starija vaspitacica je rekla nesto u stilu sve je to normalno, svi placu, to tako mora. Ja znam da moje dete ne place tek tako. Kapiram da je guzva i prvi dan i da one imaju iskustva sa svim tim vise od mene, ali ovo mi je nekako malo pregrubo, ne znam da li gresim. Do sutra cu se pribrati i morati da malo popricam sa njima, bojim se da ce ovako navuci traumu bez potrebe. _____________________________ I''''m sweet, romantic and traditional. I''''m a bit prissy and naive, and I wont set__tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York) (odgovor članu cockic)
< Poruku je uredio pepeljuga -- 1.9.2011 13:41:09 >