|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimnica
29.8.2011 22:58:02   
Lilly*
Neko kuva ajvar i sa patlidžanom, iz više razloga, da bude jeftinije, brže, ili zato što tako voli user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 201
   RE: Zimnica
29.8.2011 22:58:52   
Lu
IZVORNA PORUKA: verolino

Resite mi nedoumicu-ajvar se pravi samo od paprike, a kako se zove ono u sta se stavlja i peceni plavi patlidzan? To ja volim....Prelepo mi je..Moja mama savrseno pravi i nigde nisam takav mogla da kupim.


Tako ja pravim ajvar, sa patlidžanom, i to nigdje ne možeš da kupišuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 202
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:00:01   
Anoniman
Znaci i to je ajvar. Mene kuma ubedjuje da to nije ajvar nego pindjur.
Ja tako volim. Blaze mi je od same paprike i ne izaziva gorusicu (a ja imam problem sa tim).
Hvala Lillyuser posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 203
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:01:13   
GRGA

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Grgo, i ja namjeravam u narednih 10-ak dana raditi zimnicu i moja stoji u ostavi, nije rano neće više biti jako vrućeuser posted image




Iskreno to i mene plasi--ostava ,,a da ne bude vruce......??Zene ima li neko dobar recept za sok od breskvi...........Jeftine su ,,i bas bih napravila a da pritom nema konzervanas ai da drzi!!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 204
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:03:42   
Lilly*
U pindžur ide i (crveni) paradajz user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 205
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:04:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Neko kuva ajvar i sa patlidžanom, iz više razloga, da bude jeftinije, brže, ili zato što tako voli user posted image


Taj ajvar se zove pindžuruser posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 206
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:05:55   
Anoniman
Onda je moja kuma u pravu. Na paradajz sam zaboravilauser posted image
Stidim se. Nista ne znam o zimnici. Uvek sam bila samo pomagac koji pere, secka, pece i ljusti. Ali obecavam da cu naucitiuser posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 207
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:08:32   
Lu
IZVORNA PORUKA: Nedja RR


IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Neko kuva ajvar i sa patlidžanom, iz više razloga, da bude jeftinije, brže, ili zato što tako voli user posted image


Taj ajvar se zove pindžuruser posted image

Ma nemoj da mi pindžuraš ajvaruser posted image
To nije pinndžur, pindžur ima i paradaiz i sve je onako krupnije ni slično ajavaru!user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 208
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:11:24   
Anoniman
Ajvar, pravi je samo sa paprikom. Sve što dodaješ, to više nije ajvaruser posted image Ozbiljno, drugarica srbijanka je donosila od babe pindžur, sa paradajzom, bez paradajza i ljuti. Jeste malo krupniji od ajvara, ali je i on mleven samo krupnijeuser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 209
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:16:07   
GRGA
Da u pindzur ide crveni paradajz:))

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 210
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:16:54   
Lu
Moj pravi ajvar...sa patlidžanomuser posted image
KLIK
Ozbiljno onaj  sa samom paprikom je meni totalno bezukusan , kod nas se oduvijek pravio sa patlidžanom a pindžur je nešto drugo...e sad je li sataraš ili je bećaracuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 29.8.2011 23:17:19 >


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 211
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:17:20   
GRGA
Ja zaista najvise volim pindzur--parrika -patradajzz uf pa kada ga napravim ljutog...ali s ene isplati da kuvam za nas dvoje....Kada budem prosirila porodicu --moze

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 212
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:18:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Moj pravi ajvar...sa patlidžanomuser posted image
KLIK
Ozbiljno onaj  sa samom paprikom je meni totalno bezukusan , kod nas se oduvijek pravio sa patlidžanom a pindžur je nešto drugo...e sad je li sataraš ili je bećaracuser posted image


Agree to disagreeuser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 213
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:18:51   
minavb
Pindzur se secka, tj za pindzur se paprika secka. Moja mama, baka, nana, tetka, strina... prave pindur i ajvar. Nikad nista ne stavljaju osim paprike. Razlika je sto se za javar paprika melje a za pindur secka i ima krupno seckanog belog luka.Posto je smor seckati papriku, pindzura se prave dve tegle a ajvara dvadeset i dve.


_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 214
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:19:05   
GRGA
Uf ovo mi super zvuci,,kazi mi ne stavljas ni salicil,,ni konzervans--Da li je samo zapeces u rerni i zatvoris..ili imas drugu metodu??

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 215
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:23:03   
Lu
Grgo koga pitaš?

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 216
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:24:54   
GRGA
Tebe?user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 217
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:26:06   
GRGA
Za ajvar sa pecenom paprikom

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 218
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:26:46   
Lu
Ahauser posted image
U vruće tegle sipam vruć ajvar i odmah zavrnem zatvarače, pokrijem dekicom do sutra i složim u stalaže, nema konzervansa ni ništa sličnouser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 219
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:28:40   
GRGA
Uf sto mis e to svidja...i ne pokvari se,,ni ne zapeces ih...Jel stavljas na teglu kesicu sa gumicom,,pa zatvarac ili....Bas volim bez konzervansa

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 220
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:30:27   
Lu
Ne kesica nikakva onda nije hermetički zatvoreno.
Treba biti originalni zatvarač od tegle i kad se tako sve vruće zatvori nema šanse da se pokvari.
Mada nećeš pogriješiti ni ako želiš još dodatno malo zapeći na 50-100 C

< Poruku je uredio Lu RR -- 29.8.2011 23:31:10 >


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 221
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:32:07   
GRGA
Uf zenska bas sams e sada primila na ovaj ajvaruser posted image

Ove nedelje obavezno pravim....Samo mi je bitno da se ne pokvari,,iskreno nisam pravila bez kkonzervanasa..uvek sam za svaki slucaj stavljala po malo

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 222
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:32:45   
GRGA
Proslu zimnicu sam ja malo zapekla,,cisto navika,,radi sigurnosti!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 223
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:33:24   
Lu
Grgo, ako želiš ti staviuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 224
   RE: Zimnica
29.8.2011 23:34:48   
GRGA
ZEne ove nedelje je pravim...user posted image Pa 5 tegle 5 ima da je napravim..Luna znas li dobar sirup od breskvi,,,

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here