nenja22
|
drage devojke, za početak, zdravo... provedoh ovde, čitajući vas, skoro celu trudnoću, i mnogo mi je značilo da iščitam iskustva na neku temu koja me zabrine, pa se povedena tim evo prvi put i javljam. zanimam me kako su vam izgledale rane od epiziotomije? videla sam ovde par odgovora na tu temu, ali ne nađoh se ni u jednom. elem, meni su odmah posle porođaja babice odmah uzvikivale "ah divno, malen ti je rez, super super" takođe ona dva dana što provedoh u bolnici posle, u vizitama doktori ništa nisu komentarisali, a računam da bi, da je nešto bilo kako ne valja e sad, povedena time, a plus sam konj na izdržavanje bola, te me to i nije ništa posebno cimalo, ja sam se prilično slobodno ponašala prvih par dana, sedela prilično opušteno, šetkala, čučala i tako to... i onda se dešava da mene, čini mi se 4. dan posle porođaja to počinje više da zeza nego u početku, a evo večeras će biti nedelju dana da sam se porodila i i dalje je tako...mislim, sad nije gore iz dana u dan, ali nije ni bolje... i dolazim do opisa, izvinjavam se na detaljisanju, ali videla sam da smo ovde u tom smislu opuštene ništa se nigde ne crveni, rez koliko vidim stvarno je mali, onako na levu stranu, ali ono što me brine je jedna velika izbočina, verovatno između dva šava, kao da je tkivo jako nateklo i onda visi, pa veličine nekog kao malo većeg i jajastijeg klikera...ja sve pretpostavljam da je to u suštini samo to verovatno pogoršano tim što sam ja tako slobodna bila (sad evo, danas i juče, sedam samo preko one daskel dečije za wc šolju, što imam u kući za sestrića, sve hoću da nađem šlauf neki eventualno, pa preko njega) ali majkumu, kako uspe da se to toliko veliko vrati u normalu? ima li neka slično iskustvo, ili da ipak cimam doktora, a iskreno ne ide mi se ni nakakav pregled još
|