jovana j
|
Dince, NECE naskoditi bebici koliko god da kasljes, veruj! Ja sam odprilike bila tu negde oko 20-te nedelje, ne secam se bas jako dobro, kad me je uhvatio grooooooooooozni kasalj. Kasljala sam danonocno, i to bukvalno bez prestanka. Kako disemo, mene je na svaki drugi odprilike udah teralo na kasalj. Dusu sam svoju iskasljavala, sve suvo. Po ceo dan, po celu noc i to tako oko 5 dana, dok mi koooooonacno lekar nije dao odgovarajuci sirup (koji sme u trudnoci) pa mi se kasalj povukao. Pitaj kod lekara koji sirup da ti daju, a da smeju trudnice, inace ja sam udavila babicu sa pitanjima i lekara u bolnici, da li je moj kasalj opasan i da li skodi bebici, uveravali su me da ne i da ne brinem nista. Meni se stomak stezao normalno kako kasljem, i ja sam se plasila da je njemu nesto, ali nije, ne brini se. Mozda bebici samo cudno zvuci taj zvuk kad kasljemo, ali nece joj nista biti. Gledaj ti da resis to sa kasljem zbog sebe. IZVORNA PORUKA: dince help je li neko imao takav problem 19-sti tjedan trudnoce a kasljem i zabrinula sam se ne smijem uzimati nikakve lijekove plasim se da ne naskodi bebici sta da radim