Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 8.8.2011 19:22:37
|
|
|
|
pahuljicans
|
hvala svima na savetima...pila sam macinu travu ocajnicu 2 nedelje i radili smo na i uspeli smo..pre par dana sam uradila test i videla ..svima savetujem da je piju sto vise mogu jeste gadna al nema nista lepseg od toga....
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 8.8.2011 21:07:46
|
|
|
|
degu
|
Čestitam pahuljice, želim ti lepu i bezbrižnu trudnoću
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.8.2011 11:48:12
|
|
|
|
Mama 78
|
IZVORNA PORUKA: pahuljicans hvala svima na savetima...pila sam macinu travu ocajnicu 2 nedelje i radili smo na i uspeli smo..pre par dana sam uradila test i videla ..svima savetujem da je piju sto vise mogu jeste gadna al nema nista lepseg od toga.... Pahuljice divno uzivaj u svom najlepsem stanju!!!
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.8.2011 16:53:38
|
|
|
|
aleksandrova
|
procitala ja celu temu i nista mi nije jasno...ponovo...prosle godine u ovo vreme su mi doneli macinu travu na meru i pila ja nije bila bas gorka ma uopste nije bila gorka...sad mi doneli juce iz srbije, marrubii herba-caj od nadzemnog dela ocajnice od instituta za lekovito bilje josif pancic izgleda isto kao ona ivina onako pufnasta i probala ja jednu soljicu i gorka je da ni pelin nije kao ona...i sad ne znam opet da l je to ta jer u temi pise marrubium vulgare a na ovoj marubii herba...?ukus smo utvrdili jeste ona gorka i jeste onako pufnasta vunasta bem li je vise al me naziv buni...jel zna neko je l to ta il nije?il opet neka pogresna macka u pitanju ako neko zna nek odgovor da
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.8.2011 17:02:56
|
|
|
|
aleksandrova
|
pahuljicans cestitam
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.8.2011 17:15:09
|
|
|
|
degu
|
Aleksandrova ja mislim da je Iva pila tu gorku, sećam se da se žalila na ukus.
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.8.2011 18:32:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Dugo, ona gorka je u pitanju
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.8.2011 20:49:51
|
|
|
|
aleksandrova
|
kako sam na sredini ciklusa pocecu je sledeci mesec pa mozda konacno vidim i ja
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 11.8.2011 21:31:28
|
|
|
|
^iva^
|
ja sam pila gorku pufnastu macu do O 3 solje velike
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 12.8.2011 12:53:25
|
|
|
|
Mama 78
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrova kako sam na sredini ciklusa pocecu je sledeci mesec pa mozda konacno vidim i ja Ja mislim da je to ta sto sam i ja pila.Moja je bila ocajno gorka.Probaj,pa da najzad ugledas .
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 12.8.2011 14:30:32
|
|
|
|
aleksandrova
|
hvala zene izgleda je to to pa pijem od septembra rezultat u oktobru
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 12.8.2011 19:30:09
|
|
|
|
maca821
|
Ova sto sam je ja kupila zove se Marrubii herba Josif Pancic, u apoteci su mi rekli da je to ocajnica, ali ovde vidim da se zove Marrubium vulgare jel to to? Ova moja je pufnasta, bas kako kaze Iva. Da i pise jos na kutiji Caj od nadzemnog dela ocajnice
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 12.8.2011 19:39:33
|
|
|
|
maca821
|
E ovo sam nasla:Marubii herba - narodski zovu obična marulja, zaista je gadno gorka, ali za bebice ništa nije problem. Pomaže kod regulacije ciklusa u smislu da regolira ovulaciju. Dosta je cura osjetilo da su im se ciklusi malo skratili i da su dani zaista bili plodni, uz puno onog iscjedka koji potvrđue plodne dane. Nekima su malo narasle i grudi. Valjda je to to.
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 12.8.2011 21:10:36
|
|
|
|
magnetic
|
Ako je uzasno gorka,onda je to to.
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 12.8.2011 21:28:59
|
|
|
|
nina26
|
Caj od nadzemnog dela ocajnice Ja sam isto pila bas tu od pancica, pa su mi posle ovde rekli da nije to ta Ali u svakom slucaju ne moze da skodi.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.8.2011 7:23:49
|
|
|
|
maca821
|
A ovako izgleda, sva je nekako belicasta
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.8.2011 7:31:08
|
|
|
|
nonni
|
Maco ja sam pila nju dva meseca,u kombinaciji sa virkom i hajduckom travom, za nju neki kazu da je ta a neki da nije ta macina trava. Meni su iskreno ti cajevi napravili haos pa sam prestala da pijem, ta dva meseca su mi se skratili ciklusi sa 28 dana na 21 i grudi me bolele skoro svo vreme i bila sam naduvena pa sam prestala da pijem. Do sad samo meni cajevi nisu pomogli, sve druge su ih hvalile, i citala sam da niko nije imao problema kao ja. Moja ocajnica je stvarno bila ocajno gorka, ali sam nasla na internetu da je ona stvarno ta i da ona pomaze oplodnji.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.8.2011 10:12:45
|
|
|
|
^iva^
|
maco to je ta ja sam pila tu pufnasytu -gorka je ima kao male neke vatice to je ta
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.8.2011 15:26:43
|
|
|
|
maca821
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.8.2011 11:47:13
|
|
|
|
maca821
|
Uzela gutljaj macine trave joj sto je gorka
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.8.2011 18:51:15
|
|
|
|
^iva^
|
gorka posle trece nece biti veruj mi naviknes se
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.8.2011 21:59:54
|
|
|
|
aleksandrova
|
eee pa i moja je ovakva pufnasta sva
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 15.8.2011 18:26:06
|
|
|
|
soni
|
ja cu da nadjem ovde i da pocnem sa ovim cajem.. ne znam jel bolje to ili virak??? jel ima neki caj sto bi i muskarci mogli da piju??
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 15.8.2011 18:31:37
|
|
|
|
degu
|
Može tvoj muž crveni zdravac (Geranium Robertianum) imaš temu i o njemu na RR, a ti možeš da piješ i virak i macinu travu, samo macu od prestanka krvarenja do O,a virak možeš ceo ciklus.
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 15.8.2011 18:43:22
|
|
|
|
soni
|
saad cu da nadjem.. nista ja nisam koristila od toga..cajeve volim kakvi god da su..bolje i to nego nesto drugo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?