|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pretrage i hormonska terapija
4.8.2011 18:25:50   
GRGA
Zene moje drage sta su ti hormoni TSH,,,LH .......Jer ja sam stalno zivcana:))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1826
4.8.2011 18:40:29   
Anoniman
TSH ti je hormon stitne...tebi je u granicama referentnih vrednosti, ali sve iznad dva upucuje na pretecu hipotireozu. Pices lekic da ti padne ispod dva...
FSH i LH su hormoni koji kontrolisu ovulaciju...Kad je LH veci nije dobro jer O obicno nema...Ali to ces regulisati stimulacijom....Sad je najbitnije da snizis TSH...

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 1827
4.8.2011 18:46:46   
GRGA
Zenska hvala puno sutra idem do dr da mi da uput za endokrinologa!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1828
4.8.2011 22:03:47   
degu
Grgić uopšte nije tako strašno, nemoj da se nerviraš ni slučajno.
Problem je kad je LH veći 2 ili 3 puta od FSH, kao kod mene. Tebi je veći samo malo, znači da ti je blaži oblik PCO. Redovni su ti ciklusi, imaš ovulaciju, ali verovatno tvoj TSH ometa začeće. Kad je TSH viši, znači da štitna žlezda radi pod opterećenjem i ne može da izdrži dodatno opterećenje kao što je trudnoća. To sam pročitala na nekom sajtu. Znači samo da dobiješ neki lekić za TSH i eto bebanića, bez problema. Pa i Meyo ima PCO i već ima jedno dete i to potpuno prirodno.
Ako ne dođe prirodno, sa stimulacijom će biti, samo da se TSH snizi. user posted image

< Poruku je uredio degu -- 4.8.2011 22:04:01 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1829
4.8.2011 22:12:16   
GRGA
Degu meni je problem taj TSH- kako da ga smanjim?Jedino da sam konstantno n alekovima za smirenje!!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1830
4.8.2011 22:31:57   
degu
Znam Grga, to i kažem da je TSH verovatno problem i to nema veze sa lekovima za smirenje. Endokrinolog će ti dati odgovarajuće lekove, ne brini ništa. Smatraj da si našla problem i da ćeš ga vrlo brzo rešiti user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1831
4.8.2011 22:34:46   
GRGA
Da li se on TSH moze povecavati na nervnoj bazi!!Uglavnm sam svaki dan pod gasom!!!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1832
4.8.2011 22:38:14   
degu
Nema to veze sa nervozom, on je uglavnom kod PCO povećan, kao i prolaktin, sve je to povezano.
A pošto je kod tebe blaži oblik, nije jako povećan, čak je i u granicama referentnih vrednosti, samo za trunoću treba da bude niži. Ne brini ništa, jako brzo se to rešava.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1833
4.8.2011 22:44:16   
GRGA
Pomislila am to jer mi je svaki dan stresannnnnnnnnnnnnnn
I zaista zaista sam stalno nervozna..............A i pritisak mi skace do 200...Prvo sto su mi rekli da ako je povisena stitna ona moze tolikod a dize pritisak!!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1834
4.8.2011 22:47:08   
Anoniman
A sto to sebi radis...???Jednog dana ces shvatiti koliko si gresila..Treba sad da budes srecna..Nasla si problem i resices ga ubrzo.
Zamisli da si na mom mestu, sa ociglednim manjkom folikula i da nemas vec treci mesec uzastopno ovulaciju...user posted image
Sta cu..kez na facu i guraj dalje...

(odgovor članu GRGA)
  Direktna veza do poruke: 1835
4.8.2011 22:49:52   
GRGA
Jojjjjjj zeno da ne krecem ponovo pricu,,,imam psihicki bolesnu majku,,,,strasno bolesnu,,od kada sam se ja udala niko ne brine o njoj prepustena je sama sebi............MOJ OTAC NECE OBAVEZE PA JA SVUDA TRCIM.To me psihickki pojedeeeeeeee,,,pored toga svi ostali prave probleme a ja u dubak ludim.

Kada pogledas skroz si zenska u pravuuser posted image Moze se sve sanirati,,ima i gorih stvari........Problem je da se opustim........

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1836
4.8.2011 22:50:29   
degu
Verkić user posted image pa kao i ja, samo što još i mm ima problem, ali ne dam da me to slomi, nego samo pozitiva i kez i to prenosim i na njega, neću nervozu ni padanje u depresiju user posted image

Grga veruj nam kad ti kažemo da tvoj problem nije velik, da je sitnica i da si jako blizu bebe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1837
4.8.2011 22:54:33   
GRGA
Pre 2 godine nisam imala uopste ovulacijeuser posted image

user posted image Tri meseca uzastopno sam sam pratila,,folikuli su mi rasli do 33x28,i pretvarali se u ciste..................Menstruacije su mi bile na 35-40-45 dana-Kako -kadauser posted image

Znajuci sve to,,pripremali smo se najverovatnije na stimulacije i to je to...A onda od nove g --user posted image na vreme....Na folikulumetriji se pokazalo da je folikul dostigao lepu velicinu i pukao,,Progesteron isto............A saad ta TSH--ma bice sve pok..Sutra idem po upute.Ne dam se,,ja se samo plasim da me drugi ne izjedu,,id ase zbog drugih ,,mnogo stavri ne promeni u mom organizmu

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1838
4.8.2011 22:56:36   
Anoniman
Nekako znam da beba dodje svakome ko je zeli dovoljno...Doci ce i nama...
Grga, koliko god ovo okrutno zvucalo, zivce cuvaj za svoje dete, jer si i samoj toj majci ti vaznija od nje same. Nemoj se unistavati, jer takva neces moci da joj pomognes!

(odgovor članu degu)
  Direktna veza do poruke: 1839
4.8.2011 23:01:00   
GRGA
A mi zelimo nase user posted image user posted image

Bice sve ok,,bice bice ne damo se--I zajedno smo jaci@!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1840
5.8.2011 1:33:23   
helijana
Cure citam vas dosta dugo,i stvarno ste velika podrska .
user posted image user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1841
5.8.2011 1:36:53   
degu
Helijana, dobro došla user posted image

(odgovor članu helijana)
Direktna veza do poruke: 1842
5.8.2011 1:39:57   
^iva^
helijana dobro dosla user posted image user posted image

iva

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1843
5.8.2011 1:51:29   
helijana
I ja imam problem sa hormonima,malo prolaktin i malo stitna ,ali polako to dovodim u redu.,dodala bih samo komentar na gore navedenim odgovorima,stres i te kako utice na stitnu zlezdu a i na sve reproduktivne zlezde,....na ovom forumu sam upoznala jako dragu meni osobu koja mi je dosta pomogla oko mog problema i uputila .
Takodje preporucila ovaj forum na kome ima bas sve pa ako vas zanima i ako imate malo slobodnog vremena navali te,ja sam dosta toga naucila odatle.
Pozdravljam vas sve, i citam vas kad god mogu,i nadam se za sve nas user posted image

http://www.babyandbump.com/trying-to-conceive/

cvrcak tebi saljem veliki pozdrav i zahvalnostuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1844
5.8.2011 1:56:54   
degu
Helijana i mi smo kao i ti dosta toga naučile nažalost iz svojih problema.
Drago mi je da nam je stiglo pojačanje u znanju i podršci user posted image i što se kod tebe stvari polako dovode u red.
Slobodno nam se pridruži i na ostalim temama, da zajedno čekamo user posted image
Evo u ovoj temi ćaskamo KLIK

(odgovor članu helijana)
Direktna veza do poruke: 1845
5.8.2011 2:06:12   
helijana
ja i moj suprug vec godinu dana pokusavamo da dobijemo bebu ,nakon vecih analiza dosli smo do toga da kog mene je uvecan prolaktin i tsh,bila sam kod endokrinologa i sad uzimam terapiju i nadam se uskoro user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1846
5.8.2011 12:12:55   
degu
Dobro je da ste na vreme krenuli sa pretragama i nadam se da će to uskoro uroditi plodom i da ćete ugledati vaše user posted image

(odgovor članu helijana)
Direktna veza do poruke: 1847
5.8.2011 12:52:23   
helijana
Hvala mila na podrsci user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1848
5.8.2011 20:14:47   
Sarah key
Cao, cure -pomoć!!!!
Primila sam danas(05.08.) Pregnyil  u 12.30 h. Kad je najbolje da imamo odnos i koliko??Pošto različito pričaju: odmah treba imati odnos...., 12h nakon primanja.....itd.
Znači O JE 36- ti sat od primanja?Znate li išta o tome, kako djeluje Pregnyl /Choriomon.
Hvala.

(odgovor članu helijana)
Direktna veza do poruke: 1849
5.8.2011 20:50:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helijana

Cure citam vas dosta dugo,i stvarno ste velika podrska .
user posted image user posted image

Helijana dobro nam doslauser posted image
Pridruzi nam se na crticama...
p.S. avatar ti je presladak....Mislim da mi je najsladji na forumuuser posted image

(odgovor članu helijana)
  Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Pomoc!
majanenad

Pomozite oko muskog imena,koje je lepse?

Djordje (50%)

Sergej (50%)

Ukupan broj glasova: 210

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here