Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 18:25:50
|
|
|
|
GRGA
|
Zene moje drage sta su ti hormoni TSH,,,LH .......Jer ja sam stalno zivcana:))
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 18:40:29
|
|
|
|
Anoniman
|
TSH ti je hormon stitne...tebi je u granicama referentnih vrednosti, ali sve iznad dva upucuje na pretecu hipotireozu. Pices lekic da ti padne ispod dva... FSH i LH su hormoni koji kontrolisu ovulaciju...Kad je LH veci nije dobro jer O obicno nema...Ali to ces regulisati stimulacijom....Sad je najbitnije da snizis TSH...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 18:46:46
|
|
|
|
GRGA
|
Zenska hvala puno sutra idem do dr da mi da uput za endokrinologa!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 22:03:47
|
|
|
|
degu
|
Grgić uopšte nije tako strašno, nemoj da se nerviraš ni slučajno. Problem je kad je LH veći 2 ili 3 puta od FSH, kao kod mene. Tebi je veći samo malo, znači da ti je blaži oblik PCO. Redovni su ti ciklusi, imaš ovulaciju, ali verovatno tvoj TSH ometa začeće. Kad je TSH viši, znači da štitna žlezda radi pod opterećenjem i ne može da izdrži dodatno opterećenje kao što je trudnoća. To sam pročitala na nekom sajtu. Znači samo da dobiješ neki lekić za TSH i eto bebanića, bez problema. Pa i Meyo ima PCO i već ima jedno dete i to potpuno prirodno. Ako ne dođe prirodno, sa stimulacijom će biti, samo da se TSH snizi.
< Poruku je uredio degu -- 4.8.2011 22:04:01 >
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 22:12:16
|
|
|
|
GRGA
|
Degu meni je problem taj TSH- kako da ga smanjim?Jedino da sam konstantno n alekovima za smirenje!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 22:31:57
|
|
|
|
degu
|
Znam Grga, to i kažem da je TSH verovatno problem i to nema veze sa lekovima za smirenje. Endokrinolog će ti dati odgovarajuće lekove, ne brini ništa. Smatraj da si našla problem i da ćeš ga vrlo brzo rešiti
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 22:34:46
|
|
|
|
GRGA
|
Da li se on TSH moze povecavati na nervnoj bazi!!Uglavnm sam svaki dan pod gasom!!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 22:38:14
|
|
|
|
degu
|
Nema to veze sa nervozom, on je uglavnom kod PCO povećan, kao i prolaktin, sve je to povezano. A pošto je kod tebe blaži oblik, nije jako povećan, čak je i u granicama referentnih vrednosti, samo za trunoću treba da bude niži. Ne brini ništa, jako brzo se to rešava.
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 22:44:16
|
|
|
|
GRGA
|
Pomislila am to jer mi je svaki dan stresannnnnnnnnnnnnnn I zaista zaista sam stalno nervozna..............A i pritisak mi skace do 200...Prvo sto su mi rekli da ako je povisena stitna ona moze tolikod a dize pritisak!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 22:47:08
|
|
|
|
Anoniman
|
A sto to sebi radis...???Jednog dana ces shvatiti koliko si gresila..Treba sad da budes srecna..Nasla si problem i resices ga ubrzo. Zamisli da si na mom mestu, sa ociglednim manjkom folikula i da nemas vec treci mesec uzastopno ovulaciju... Sta cu..kez na facu i guraj dalje...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 22:49:52
|
|
|
|
GRGA
|
Jojjjjjj zeno da ne krecem ponovo pricu,,,imam psihicki bolesnu majku,,,,strasno bolesnu,,od kada sam se ja udala niko ne brine o njoj prepustena je sama sebi............MOJ OTAC NECE OBAVEZE PA JA SVUDA TRCIM.To me psihickki pojedeeeeeeee,,,pored toga svi ostali prave probleme a ja u dubak ludim. Kada pogledas skroz si zenska u pravu Moze se sve sanirati,,ima i gorih stvari........Problem je da se opustim........
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 22:50:29
|
|
|
|
degu
|
Verkić pa kao i ja, samo što još i mm ima problem, ali ne dam da me to slomi, nego samo pozitiva i kez i to prenosim i na njega, neću nervozu ni padanje u depresiju Grga veruj nam kad ti kažemo da tvoj problem nije velik, da je sitnica i da si jako blizu bebe
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 22:54:33
|
|
|
|
GRGA
|
Pre 2 godine nisam imala uopste ovulacije Tri meseca uzastopno sam sam pratila,,folikuli su mi rasli do 33x28,i pretvarali se u ciste..................Menstruacije su mi bile na 35-40-45 dana-Kako -kada Znajuci sve to,,pripremali smo se najverovatnije na stimulacije i to je to...A onda od nove g -- na vreme....Na folikulumetriji se pokazalo da je folikul dostigao lepu velicinu i pukao,,Progesteron isto............A saad ta TSH--ma bice sve pok..Sutra idem po upute.Ne dam se,,ja se samo plasim da me drugi ne izjedu,,id ase zbog drugih ,,mnogo stavri ne promeni u mom organizmu
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 22:56:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Nekako znam da beba dodje svakome ko je zeli dovoljno...Doci ce i nama... Grga, koliko god ovo okrutno zvucalo, zivce cuvaj za svoje dete, jer si i samoj toj majci ti vaznija od nje same. Nemoj se unistavati, jer takva neces moci da joj pomognes!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 4.8.2011 23:01:00
|
|
|
|
GRGA
|
A mi zelimo nase Bice sve ok,,bice bice ne damo se--I zajedno smo jaci@!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 5.8.2011 1:33:23
|
|
|
|
helijana
|
Cure citam vas dosta dugo,i stvarno ste velika podrska .
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 5.8.2011 1:36:53
|
|
|
|
degu
|
Helijana, dobro došla
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 5.8.2011 1:39:57
|
|
|
|
^iva^
|
helijana dobro dosla
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 5.8.2011 1:51:29
|
|
|
|
helijana
|
I ja imam problem sa hormonima,malo prolaktin i malo stitna ,ali polako to dovodim u redu.,dodala bih samo komentar na gore navedenim odgovorima,stres i te kako utice na stitnu zlezdu a i na sve reproduktivne zlezde,....na ovom forumu sam upoznala jako dragu meni osobu koja mi je dosta pomogla oko mog problema i uputila . Takodje preporucila ovaj forum na kome ima bas sve pa ako vas zanima i ako imate malo slobodnog vremena navali te,ja sam dosta toga naucila odatle. Pozdravljam vas sve, i citam vas kad god mogu,i nadam se za sve nas http://www.babyandbump.com/trying-to-conceive/ cvrcak tebi saljem veliki pozdrav i zahvalnost
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 5.8.2011 1:56:54
|
|
|
|
degu
|
Helijana i mi smo kao i ti dosta toga naučile nažalost iz svojih problema. Drago mi je da nam je stiglo pojačanje u znanju i podršci i što se kod tebe stvari polako dovode u red. Slobodno nam se pridruži i na ostalim temama, da zajedno čekamo Evo u ovoj temi ćaskamo KLIK
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 5.8.2011 2:06:12
|
|
|
|
helijana
|
ja i moj suprug vec godinu dana pokusavamo da dobijemo bebu ,nakon vecih analiza dosli smo do toga da kog mene je uvecan prolaktin i tsh,bila sam kod endokrinologa i sad uzimam terapiju i nadam se uskoro
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 5.8.2011 12:12:55
|
|
|
|
degu
|
Dobro je da ste na vreme krenuli sa pretragama i nadam se da će to uskoro uroditi plodom i da ćete ugledati vaše
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 5.8.2011 12:52:23
|
|
|
|
helijana
|
Hvala mila na podrsci
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 5.8.2011 20:14:47
|
|
|
|
Sarah key
|
Cao, cure -pomoć!!!! Primila sam danas(05.08.) Pregnyil u 12.30 h. Kad je najbolje da imamo odnos i koliko??Pošto različito pričaju: odmah treba imati odnos...., 12h nakon primanja.....itd. Znači O JE 36- ti sat od primanja?Znate li išta o tome, kako djeluje Pregnyl /Choriomon. Hvala.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 5.8.2011 20:50:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: helijana Cure citam vas dosta dugo,i stvarno ste velika podrska . Helijana dobro nam dosla Pridruzi nam se na crticama... p.S. avatar ti je presladak....Mislim da mi je najsladji na forumu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Pomoc!majanenadPomozite oko muskog imena,koje je lepse?Djordje (
50%)
Sergej (
50%)
Ukupan broj glasova: 210Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!