Parižankaa
|
Ovako...dugo me nije bilo,ali sam ustavri tu-isto stanje,isto odstojanje Ptrvo da se zahvalim Kseniji...81-mislim na info za Betaniju,posle sam se i sama čula sa njima... no bila sam odustala od histero,kad na UZ,dr mi posumnja na polip,i ne želi da me baci u postupak pre nego uradim i tu histeroskopiju-koju jedino od svih nalaza koje je moguće u Srbiji,nisam odradila... Po njenoj preporuci,jer sam u startu rekla,da novac I ZA TO nemam,da hoću na uput,a ona nek mi predloži neka imena u Frontu i kliničkom. Pošto je prvo spomenula dr Anu Mitrović,ja sam kod nje zakazala,u prvoj nedelji sept. histeroskopiju. Inače,ni histero ni laparo-koju sam radila, ne rade se samo u dg svrhe. Naravno,prvenstveno zbog toga,ali ako se uoče neke nepravilnosti,otklanjaju se i histeroskopijom,a ne samo laparoskopijom. Još nešto bitno-a o čemu vidim da niste pisale, a značiće drugim curama, histeroskopija se radi posle menstrusacije,a pre ovulacije-idealno od 8-11 dana ciklusa. Pošto meni termin kad sam zakazala,pada pred ciklus,pitala sam dr Mitrović šta da radim,i rekla mi je da od avg. ciklusa pijem kontracepciju sve do intervencije,a oni će mi tamo reći kad da prestanem sa pijenjem. Da-u Frontu ,u toku pripreme rade klizmu...dok na ostalim mestima nije tako. Eto,da i ja podelim sa vama moje vesti,a posle intervencije i iskustvo!