|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
19.7.2011 10:47:56   
Jeca*
Dunja, a jel rizikujes? verujes da ce biti mesta?
mi hocemo u Lagomandru, 28 ili 29. avgusta...jos nismo uplatili...planirali smo sledece nedelje. Bas mi je frka da nece biti mesta user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 926
19.7.2011 15:26:57   
marince1
Viking setila sam se,druga plaza je Glifada user posted image

I obavezno idite na Paxos i Antipaxos

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 927
19.7.2011 15:31:03   
viking
Hvala dragićka user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 928
19.7.2011 15:38:18   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: marija32

Ju, kakvu op ako nije tajnauser posted image

Svaka cast za aranzman!

nije tajna, pisala sam u temi laparo, mada ovaj put (3.) ne idem na laparo nego na klasičnu op. pa mi je frka jer je oporavak duži. operišem endometriozu, što bi rekla moja dr. iz  doma zdravlja, imam tumorčinu u stomaku. endometrioza, imam je dugo a vraća se kod mene stalno i gore nego ranije.

sorry za ot

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 929
19.7.2011 15:40:03   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Dunja, a jel rizikujes? verujes da ce biti mesta?
mi hocemo u Lagomandru, 28 ili 29. avgusta...jos nismo uplatili...planirali smo sledece nedelje. Bas mi je frka da nece biti mesta user posted image

Pa mislim da hoće, bar do sada je uvek bilo. mada ispitaću ja situaciju ovih dana i uplatiti poč. avgusta ako vidim da je frka za mesto.

Vi ste odustali od Calelle?

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 930
19.7.2011 15:49:41   
Jeca*
da....pricacu ti...user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 931
19.7.2011 16:03:35   
marija32
Draga, bice sve ok, znam user posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 932
19.7.2011 16:52:44   
dunja RR
user posted image
sada sam na nekom drugom forumu našla puno devojaka sa problemom kao ja (na RR nema baš nikog baš sa ovakvom situacijom, pa nemam sa kime da poredim) i svima je VTO posle operacije uspela iz prve, uliva mi nadu:)

IZVORNA PORUKA: marija32

Draga, bice sve ok, znam user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.7.2011 16:53:34 >

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 933
19.7.2011 17:16:39   
marince1
Dunja sve ce biti ok!
Samo treba verovati user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 934
19.7.2011 17:23:17   
mejvis
Izvinjavam se za off
Dunjice, meni je uspelo odmah nakon laporoskopije, doduše sa klomifenom ali stvarno uspeva nakon operacija!
Puno sreće draga!

Mi idemo u Sarti na Sitoniju 23.08....jedva čekam, jako mi je potrebno more! user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 935
19.7.2011 21:08:39   
LillyT
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Koliko će nas biti na Sitoniji krajem avgusta user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 936
19.7.2011 22:00:20   
Jele

IZVORNA PORUKA: viking RR

Molba za vas koje ste bile na Krfu - koje su najlepše plaže po vašem izboru?

Po mom izboru Yialiskari, mala, ušuškana, peščana, zapadna strana ostrva, sredina. I uvalice Porto Timoni kod Afionasa, do njih se može unajmljivanjem taxi čamca recimo.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 937
20.7.2011 9:12:33   
viking
Hvala Jele user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 938
20.7.2011 13:50:46   
gagana83
Viking, mozes li da mi preporucis neku lepu plazu na Lefkadi do koje mou da odem sa Unom. Da nema mnogo stepenica ili spustanja nizbrdo do nje.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 939
20.7.2011 13:55:38   
viking
Ako se dobro sećam, Gialos i Katisma su najdostupnije (Kathisma više, najkomercijalnija je od svih). Porto Katsiki isto nije veliki problem, ima 50-ak stepenika, što nije strašno, bilo je dosta porodica na plaži. Najlepša je Egremni ali ima 360 stepenika, to nikako, ali mislim da do nje može da se dođe i brodom pa to može da vam bude opcija jer šteta da je ne vidite.
Protrči još jednom kroz moj FB album, biće ti jasnije o čemu govorim :)

< Poruku je uredio viking RR -- 20.7.2011 14:01:48 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 940
20.7.2011 14:01:55   
gagana83
IZVORNA PORUKA: viking RR

Ako se dobro sećam, Gialos i Katisma su najdostupnije. Porto Katsiki isto nije veliki problem, ima 50-ak stepenika, što nije strašno. Najlepša je Egremni ali ima 360 stepenika, to nikako, ali mislim da do nje može da se dođe i brodom pa to može da vam bude opcija jer šteta da je ne vidite.
Protrči još jednom kroz moj FB album, biće ti jasnije o čemu govorim :)

Upravo sam gledala tvoje slike sa Lefkade user posted image
50 stepenica do Porto Katsiki plaze nece biti problem. Katizma mi takodje deluje bas lepo. Obici cemo jednu-dve,ne verujem da cemo moci vise posto planiramo i druge akcije- Paxos i Anti Paxos i ostale plaze u blizini Parge.
A kakvi su generalno putevi na Lefkadi, ima li puno krivina?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 941
20.7.2011 14:05:00   
viking
Sad sam dodala u post, Kathisma je najkomercijalnija, možda bi vam tamo bilo najbolje jer ima dosta kafića i restorana, može nešto da se prezalogaji i da se skloni od sunca. Ostale plaže uglavnom imaju po jedan kafić (bar je tako bilo pre dve godine).
Krivina ima ali nisu tako strašne a put je pre dve godine bio nov, bolji nego u Beogradu.
Gde ćete biti smešteni, u kom mestu?

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 942
20.7.2011 14:11:30   
gagana83
Mi idemo u Pargu, a planiramo jedan dan da svratimo do Lefkade, steta bi bilo propustiti je kad je vec tako blizu.
Brinuli me putevi tamo, mislila sam da su losi, sad si me obradovala. Mada smo prosle godine na Zakintosu obisli pola ostrva autom a Una nije pravila problem iako je bilo dosta krivina.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 943
20.7.2011 14:25:55   
viking
E, super, onda vam je Kathisma relativno blizu kad dolazite s te strane.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 944
20.7.2011 18:37:18   
Snelle
Žene, šta mislite koliko je pametno ići u Egipat na letovanje sa jednogodišnjim detetom - rekli su mi da je rizično s obzirom da deca jako lako tamo zakače neki virus  user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 945
20.7.2011 18:43:25   
Olga75
Snelle , bez obzira na hotel moras jako sem na vodu da pzais i na sveze voce i povrce jer to peru njihovom vodom.
iskreno ja se do ove godine nisam sa zvercicom usudjivala otici dalje od NS ali ja sam panicar i nikako nisam glas razuma sto se dece i putovanja tice user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 946
20.7.2011 19:34:02   
viking
Snelle, imamo temu Egipat user posted image
Ono čega se ja sećam, pored ovoga što kaže Olga, jeste da ljudi preporučuju da se kupi tamošnji (lokalni) probiotik a ne ovdašnji jer je njihov napravljen da deluje na te lokalne "bacile".

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 947
20.7.2011 20:02:08   
Jele
Snelle, ja bih na tvom mestu preskočila Egipat baš zbog gore navedenih razloga i otišla nekud bliže gde bih bila opuštenija da dete neće pokupiti neku viruščinu. Znam da je moja drugarica letovala i jako pazila, ali je ipak pokupila virus ili šta li već, povraćala grozno, imala proliv, ma ....

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 948
20.7.2011 22:13:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

sem na vodu da pzais i na sveze voce i povrce jer to peru njihovom vodom.

Zavisi u koji hotel ideš. U našem hotelu nije prato njihovom vodom, jeli smo sve sveže (i Luka) i nikome nije ništa bilo, sem što je mm lupila sunčanica. user posted image
Kada stigneš u Egipat, tamošnji vodiči ti saopšte da "tamošnji probiotik kao prevencija", o kome ovde svi pričaju, ne postoji. user posted image Već da čim zakačiš virus, onda trčiš u apoteku. Onda ti daju divne crvene tabletice, na kojima piše nešto tipa WF90, lupila sam, ne sećam se, ali bila je kombinacija dva slova i brojeva, dobiješ tablu toga, kao kad bi kupila samo tablu Aspirina bez kutije i uputstva, i čika ti kaže u apoteci kad koliko da popiješ. MM je bio bolje do jutra, ali realno, to nije bio virus, već sunčanica. Detetu... nema šanse da bih dala!
Ne bih išla sa detetom od godinu dana u Egipat. user posted image

Mi smo uplatili more za 22.8. u Sonia Village, Sitonia. user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 949
20.7.2011 22:29:27   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: Olga RR

sem na vodu da pzais i na sveze voce i povrce jer to peru njihovom vodom.

Kada stigneš u Egipat, tamošnji vodiči ti saopšte da "tamošnji probiotik kao prevencija", o kome ovde svi pričaju, ne postoji. user posted image

Nama su pre 7-8 godina saopštili da postoji (da naši ne pomažu) i dali nam ga (po jednu tabletu na samom dolasku). Meni nije bilo ništa, tj. imala sam samo jednom mali polu proliv, a mm je imao ceo jedan dan. Ostali su imali skoro svih 11 dana. Možda smo imali samo malo više sreće. Inače, ja sam jedina od cele grupe sve jela, u smislu voća i povrća, ostali su preskakali salate ali eto ipak zakačili virus.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...
7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here