GRGA
|
Jaoooooooooo moram danas da vam pricam sta mi se esilo...........Dosle mi musterije zele tortu:)) Znaci avioni kamioni,hoce ogromnu tortu,koja po njihovom opisu ne moze ni u frizider da stane koliko je velika..............Pokazem ja njoj torte koje sam radila...........I zena mi ladno kaze,,,,,,,Znas gledala sam tvoje figurice ali mi nekako neujednaceno izgledaju,,nije mi to to.......A ja da padnbem u fras(inace najbolje figure radim u gradu!!!!!!!!I kazem da ne moze ta velicina torte moze manja,,,ali opet imace oko 10kg torta.cena 8.000-da ne pricam da je zamak u pitanju sa kocijom i princezom,malim misevima ogromnim aranzmanom cveca..A ona kaze STA ,,,8.000 ,,,TO JE MNOGO JA HOCU OGROMNU TORTU .................A ja inace najjeftinija.......Polazim od toga da ljudi nemaju,,i kaze mi ona slusaj ti mene ,ja hocu prerfekcizam,,,,,,Ja lepo kazem ,,ivinite ne zelim da vam rdaim i idite na drugo mesto!!!!!Molim dovidjenja......................E usla je kao ja sam bog,ja ovo,,ja ono,,,ja mogu da te nosim u zube....kao sat ja imamm!!!!!!!A mnogo joj 8.000 Hahhahahahah pa tortu koju ona zeli kosta 300evra..........Zena nije normalna!!!
|