Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 25.6.2011 11:37:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Jana možeš da piješ čaj od virka i za policistične jajnike je dobar. Jel možeš da nadješ rusomaču, hajdučku travu, majkinu dušicu, matičnjak? Mogu ti poslati odavde virak i macu, ako želiš?
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 26.6.2011 10:10:58
|
|
|
|
*jana*
|
Pcelice divna zeno Ne brini nasla sam i virak i masu i evo dva dana vec pijem. hvala od ti si divna zena,ako ti mogu ja ikako pomoci samo mi reci Pila sam macu i virak od 3 dc i sad je nema ,prestala je kako i zasto neznam??? ali srecna sam nikad nisam imala samo 3 dana Celu drzavu sam pretrazila i nasla sam ih na kraju ,kupila velike kolicine da imam sad pijem 1kg macu i 1/2 kg virak sa hajdučku travu pa videcemo sta ce da bude?
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 26.6.2011 19:13:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Jano super što si našla. Eto, možeš da pomogneš. Ako te nekad vreme nanese u Beograd, ili mene u tvoj grad, da se vidimo. . A za bilo kakav lek nema ustručavanja. Zato smo tu da pomognemo jedna drugoj ako smo u mogućnosti i ako možemo!
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 26.6.2011 21:09:57
|
|
|
|
*jana*
|
Pcelice ti si angjeo Daleko,daleko smo ja nisam iz Srbije, ali nema veza sve je blizu kad pozelis da ides pa zato da se strpimo da se ispuni nas san pa sa da se vidimo pa da i njih upoznamo
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 26.6.2011 22:12:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto dogovorile smo se!
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 9:25:54
|
|
|
|
*jana*
|
Evo i tu na pravo mesto da vam kazem....MACINA TRAVA je CUDOOOO Pocela sam da je pijem od 24 jun a to je bio 2dc ,znam svi kazu da se ne pije kad imas ali ja sam je na svoju ruku pila.Zavrsila mi je samo 3 dana meni je od uvek trajala 5 dana.Sekret ima na prodajuuuu . E sad neznam dali je to ok il nije???ali ja se nadam da je i da bas sad da ostanem i to prirodno ,ne pijem i ne radim nista ,ma i ne idem kod dr ne treba mi Obavesticu vama sta je bilo na 22 juli tad vec treba da se zna??? za sve vas
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 9:47:47
|
|
|
|
smeskicTB
|
janoo, bas mi je dragoooo! jako drzim palceveeee! ja nisam uzimala macinu travu..sve se premisljam jer mi zaista O dolazi rano..
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 10:08:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Jano a kolko dnevno piješ macine?
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 11:08:35
|
|
|
|
*jana*
|
Pijem 1kg macinu travu, a 1/2 kg virak i hajducke trave ali sam na svaki 5 min u WC i stomak mi je veliki. nego recite mi kako da mm nateram da pije caj od piskavci nemogu ovakve smo po ceo dan Ali nadam se Da se ne radujem unapred ali ja sam optimista da bice bolje zato sto vec se tako osecam
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 11:20:48
|
|
|
|
*jana*
|
Zaboravila sam da ti kazem da ja imam glavobolju ,vrtoglavicu od caj ali nije strasno izdrzacu sve za
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 16:11:16
|
|
|
|
nina26
|
Jano macinu travu pij kad ti se zavrsi , zato ti je i skratila , ne znam koliko je to dobro.. I posle do O nastavi da je pijes, a sto se tice plodove vode, ona je za to
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 17:27:12
|
|
|
|
*jana*
|
tako je Nina
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 17:54:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Jano ne znam kako bi mogla da ubediš mužića. Što neće da pije? Reci mu da je dobro za potenciju i sex. Ovaj moj tako sve prihvata!
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 18:26:20
|
|
|
|
malenac76
|
ja sam uspjela povecati zapreminu mjehura hahaha sad piskim na 20 min a prije sam na 15
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 19:25:09
|
|
|
|
smeskicTB
|
ee bre malenac, nasmeja me bas!
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 19:28:17
|
|
|
|
malenac76
|
hehehhe ali tako je hihihihi
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 19:32:56
|
|
|
|
smeskicTB
|
u to ime, evo posluzujem ti caj od virka..znam da pravis pauzicu, ali soljica ne moze da ti skodi. jesi li primetila delovanje maticnjaka?
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 19:37:02
|
|
|
|
malenac76
|
pa sad hmmmm ovih dana me stomak jako boli pa mi to unosi nemir..ali pijem ga svaki dan 3-4 soljice pa vidjecemo
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 19:46:28
|
|
|
|
smeskicTB
|
ahaaa...hajde videcemo.. ne mislis da je zbog cajica?
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 19:50:04
|
|
|
|
malenac76
|
ne vjerujem ali ovaj put stvarno imam mnogo bolniju i obilniju mecu. usred noci me probudio ostar bol, na tren sam pomislila da imam napad slijepog crijeva koliko je boljelo. danas je 3dc i jos uvijek ide dosta a inace meni treci dan vec prestaje i samo brljka. mozda je ovako zbog toplijeg vremena. ko ce ga znati samo nek prestane sto prije
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 20:00:10
|
|
|
|
smeskicTB
|
sada mi je jasnije! hm, a kada si pocela da pijes virka..u prva dva meseca, sta si primecivala? mozda je bilo vreme da napravis pauzu.. ee, a mozda je i ovaj ciklus samo takav..izuzetak..
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 27.6.2011 20:07:16
|
|
|
|
malenac76
|
ja uglavnom nemam bolne mece..desi se ponekad da me namuci. virak mi u tome nije bas nesto pomogao a ni u sluzi. ono sto su meni virak + macina trava vjerovatno pomogli je da mi jajnici nisu vise mikrocisticne gradje nego su sad cisti ko suza..tako rece gin
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 9.7.2011 15:26:31
|
|
|
|
maca821
|
malenac 76 poslala sam ti zahtev na fb
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 9.7.2011 16:01:42
|
|
|
|
*jana*
|
i ja hocu na fb pratite mi PP da vas ponudim prijateljstvooooo, ako hocete
|
|
|
|
RE: Čaj za povećanje plodnosti 9.7.2011 16:27:46
|
|
|
|
maca821
|
Jana imas pp pa posalji mi zahtev
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Ime za decakalenaaKoje je najlepse ime od ovih?Kristijan (
11%)
Viktor (
18%)
David (
26%)
Martin (
7%)
Dimitrije (
39%)
Ukupan broj glasova: 238Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!