|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li je veličina bitna
29.4.2011 23:00:02   
bubulence
mazimo se mi ponekad ali za to mi nije bitna duzina user posted image user posted image user posted image ...
joj vi cete sada misliti da sam ja neka opterecena pacenica user posted image ali nisamuser posted image

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 226
29.4.2011 23:03:48   
AndreaK
ma ja te u potpunosti razumem, zeni je podjednako vazan sex kao i muskarcu, ako ne i vise...narocito kad hormoni luduju...

i ja sam imala te ispade...samo u to vreme nisam imala forum da se jadam user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 227
29.4.2011 23:04:58   
lesica
Ju ju ju,sta vas je ovde user posted image  

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 228
29.4.2011 23:34:06   
Verus
jaoj ne verujem da to sa alatkama sviraju! nemoguce!
IZVORNA PORUKA: Vika

Ovi nemaju tih problema , pogledajte posle prvog minuta

KLIK

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 229
30.4.2011 0:07:27   
Anoniman
Mm spava, pa reko' da zavirim u ovu aktivnu temu user posted image hihihi
Jeste bitna, ali mora znati i baratati oružjem.... To je moj stav, a sad da malo iščitam ostale gospoje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 230
30.4.2011 0:54:37   
Anoniman
user posted image  user posted image  user posted image
E kad se nisam upišala od smeha! user posted image user posted image user posted image
Iskreno, malo sam razočarana onom statistikom- 25 zemalja na popisu, a nijedna nema duži od 15cmuser posted image Ja za toliko ne bi krenula ni po pasoš user posted image
Ono za beganje - crkoh od smeha!!!!!!! user posted image Ali bila sam nažalost u situaciji da se smejem za nečiju "veličinu"! Sad vidim kako to baš nije bilo lepo od mene - siroma dečko user posted image .
Imam i ja svojih iskustava, samo ne znam koliko se sme na forumu "opuštati" user posted image user posted image user posted image
P.S. AndreaK i ja kažem, velike šake - veliki k*** user posted image PROVERENO!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 231
30.4.2011 7:35:03   
zoća

IZVORNA PORUKA: n i n a

ma ima veze i sa veličinom nosa.Što u izlogu to i u dućanuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 232
30.4.2011 8:35:00   
jabudic
IZVORNA PORUKA: bubulence

mazimo se mi ponekad ali za to mi nije bitna duzina user posted image user posted image user posted image ...
joj vi cete sada misliti da sam ja neka opterecena pacenica user posted image ali nisamuser posted image

Zabranili smo ti da pominjes magicnu rijec u trecem, pa si dosla ovdje da se jadas user posted image

Direktna veza do poruke: 233
30.4.2011 8:49:22   
bubulence
IZVORNA PORUKA: jabudic

IZVORNA PORUKA: bubulence

Zabranili smo ti da pominjes magicnu rijec u trecem, pa si dosla ovdje da se jadas user posted image

a priiijoooo nemoj da me grdis, morala sam da kazem koju . pa vidi, tema je stvorena za mene user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio bubulence -- 30.4.2011 8:50:16 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 234
30.4.2011 9:00:21   
jabudic

E ovaj moj ima sake kao medvjed user posted image
Toliko user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
30.4.2011 9:07:29   
isidora88
al se ovde zakuvalo,ju,ju,zene pa vi samo o sexu user posted image
ja ne znam ni sta je to,libido mi je otisao skroz user posted image
btw i mm ima velike sakeuser posted image i ima odlicnu tehniku koliko se secam user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 236
30.4.2011 9:09:44   
zoća
da li je to povezano šake, tehnika i šta već ček,ček sada ste me zbunile idem da pročitam,pa sve iz početkauser posted image user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 237
30.4.2011 9:10:44   
bubulence
IZVORNA PORUKA: isidora88

al se ovde zakuvalo,ju,ju,zene pa vi samo o sexu user posted image
ja ne znam ni sta je to,libido mi je otisao skroz user posted image
btw i mm ima velike sakeuser posted image i ima odlicnu tehniku koliko se secam user posted image

takva nam je tema user posted image user posted image user posted image i obozavam je user posted image .
mm nema bas nesto velike sake ali i ma alat user posted image . mozda ga je istezao...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 238
30.4.2011 9:14:24   
Anoniman
Nije da se Falim,mm ima i sake,a i .......... a i tehniku.user posted image

Direktna veza do poruke: 239
30.4.2011 9:25:24   
majax3
E kad sam pročitala naziv teme, na sve sam pomislila osim na ono što me strefilo kad sam je otvorila! Mislim pričate o kući, autu, ili sam čak pomislila user posted image pri porodjaju!user posted image user posted image
Veličina nije bitna, bitno je da nedaj bože ne fali! Ali mm ne veruje kad mu ja to kažem! Ja imam zavaljenu matericu jako, pa me u nekim momentima jako štrecne u odredjenim pozama! Da se ja pitam ja bih mu oduzela 1-2 cm sigurno! (Da izvinete na detaljima) morala sam da kažem.
I da moj muž ima ruke kao da svira klavir!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 240
30.4.2011 9:28:46   
zoća
klavirštimer blago tebi on zna znanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu majax3)
Direktna veza do poruke: 241
30.4.2011 13:04:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zoća

ma ima veze i sa veličinom nosa.Što u izlogu to i u dućanuuser posted image user posted image

E ja bih onda bila dasa i po da sam muško user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 242
30.4.2011 14:06:41   
jelenadunja
Pa i jeste,i velicina i znanje..... user posted image user posted image user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 243
30.4.2011 14:30:24   
ivaj
IZVORNA PORUKA: majax3

E kad sam pročitala naziv teme, na sve sam pomislila osim na ono što me strefilo kad sam je otvorila! Mislim pričate o kući, autu, ili sam čak pomislila user posted image pri porodjaju!user posted image user posted image

E ovo se meni desilo sa temom:"Progutati ili ne"(tako nesto).Mislila sam da se radi o tome precutati ili reci kad ono...user posted image Kad se nisam slognulauser posted image

A ja odgovorno tvrdim da velike sake nisu dokaz za veliki * U tom slucaju trebalo bih da blistam od srece i ispunjenostiuser posted image Ovaj moj nema sake,nego lopate.

(odgovor članu majax3)
Direktna veza do poruke: 244
30.4.2011 20:46:02   
AndreaK

Mm spava, pa reko' da zavirim u ovu aktivnu temu user posted image hihihi
Jeste bitna, ali mora znati i baratati oružjem.... To je moj stav, a sad da malo iščitam ostale gospoje user posted image user posted image user posted image

e bar da sam ja sinoc sacekala da moj zaspi, nego mi juce prisao na pola poruke, pomislila sam, zemljo progutaj me...borili smo se za laptopom, na kraju je ipak video par postova... bas je bilo simpaticno... user posted image

i sada mu je jasno sto ja volim da cavrljam sa vama... user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 245
30.4.2011 21:06:54   
Brana
IZVORNA PORUKA: AndreaK

Mm spava, pa reko'''' da zavirim u ovu aktivnu temu user posted image hihihi

e bar da sam ja sinoc sacekala da moj zaspi, nego mi juce prisao na pola poruke, pomislila sam, zemljo progutaj me...borili smo se za laptopom, na kraju je ipak video par postova... bas je bilo simpaticno... user posted image

i sada mu je jasno sto ja volim da cavrljam sa vama... user posted image user posted image

joj Andreak user posted image
da se ne lazemo jeste bitna...ali u kombinaciji sa tehnikom.. user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 30.4.2011 21:10:41 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 246
30.5.2011 19:36:55   
Lilla
Ma nije da nije bitna, nekako je mnogo ljepse vidjeti tu velicinu nego majusnog tehnicara  user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 247
23.6.2011 22:14:17   
Inica
velicina nije toliko bitna.. Mislim, ne racunam tu XS, ali licno sam se uvelila kako ne valja ni kad je prevelik user posted image Sad, treba naci sredinu user posted image

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 248
23.6.2011 22:27:32   
snješka
Šta vrijedi tehničar bez alata. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 249
24.6.2011 0:42:05   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: snješka

Šta vrijedi tehničar bez alata. user posted image

Ma nista, ali ne moze ni alat sam od sebe da radi user posted image Tako da...dobar majstor + dobar alat = dobro obavljen posao user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here