Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 0:23:53
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Mlađa je od mene 7 godina i jako sam je makljala kad je bila mala. Posle je ona mene makljala kad je ušla u pubertet, terala mi momke. Jbg ko ne plati na mosti, plati na ćupriji Inace, vratila sam se da kazem (i naravo odem OT) da me naslov teme neodoljivo podsjeca na onu reklamu Kupujemo plazmu moja mama, tata i ja!
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 0:24:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Slobodno reci. Sad cu ja na spavanje
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 0:25:58
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Kako ste lepo krenule vas dve da iznosite mane svojih sestara dođe mi da rečem i ja jednu-dve, ali ne smem, može da pročita Pisi kao Anonimna
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 1:04:43
|
|
|
|
liliana
|
Ja imam brata mlađeg 5 god. Najboljeg brata na svetu!!! Šta da kažem:on je duša mojee duše, srce moga srca, sjaj moga oka...
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 1:10:51
|
|
|
|
IVA 11
|
Imam sestru i brata po ocu. Po majci sam jedinica. I jako ih volim kao da smo od iste majke, bez obzira na sve medju strarijima sto je bilo, mi se volimo, postujemo, pomazemo, savjetujemo, i njegujemo nasu ljubav iako smo se upoznali prije 10 godina. Jer, krv nije voda!
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 1:12:05
|
|
|
|
liliana
|
Prijo, rasplaka me!
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 1:15:03
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Imam sestru i brata po ocu. Po majci sam jedinica. I jako ih volim kao da smo od iste majke, bez obzira na sve medju strarijima sto je bilo, mi se volimo, postujemo, pomazemo, savjetujemo, i njegujemo nasu ljubav iako smo se upoznali prije 10 godina. Jer, krv nije voda! Divno.
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 7:59:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ja imam brata mlađeg 5 god. Najboljeg brata na svetu!!! Šta da kažem:on je duša mojee duše, srce moga srca, sjaj moga oka... I evo kako sestra voli brata. Neverovatno je da je ljubav sestre prema bratu jedna od najacih ljubavi na svetu. U nekim kulturama je cak ispred ljubavi majke prema detetu. Da, ono u sta sam sigurna jeste da brat sestru nikada ne voli onoliko koliko ona voli njega. Iva, moja sestra od tetke takodje ima brata po ocu koga je upoznala sa 12 godina i bas se vole.
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:08:33
|
|
|
|
indy_25
|
Imam brata zao mi je sto ih nemam jos sestara i brace, pa je i to jedan od razloga zasto hocu jos djece Svadjali smo se dok smo bili mali nije puno razlika medju nama.Lud je za mojom djecom i dusa moja kad sam davno imala probleme sa ex m on ga je zvao i branio me moj bivsi muz nije smijo da pisne. Dosta je zivco na tatu Ja ga volim takav kakav je. Nismo nesto bas previse vezani vise to onako drzimo u sebi ne cmacemo se stalno i grlimo
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:09:06
|
|
|
|
mirks
|
Da, ono u sta sam sigurna jeste da brat sestru nikada ne voli onoliko koliko ona voli njega. ne slazem se ...brat samo ne pokazuje ljubav na nacin na koji sestra pokazuje...pa se zato izgleda tako i uvrezilo takvo visevekovno poimanje bratsko-sestrinske ljubavi u nasoj balkanskoj kulturi
< Poruku je uredio mirks -- 3.6.2011 8:10:20 >
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:10:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja uopste ne mislim na pokazivanje ljubavi
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:16:31
|
|
|
|
mirks
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ja uopste ne mislim na pokazivanje ljubavi da ali je to pokazivanje ljubavi stvorilo zamenu za ljubav samu pa vazi generalno misljenje da sestra vise voli brata nego brat sestru...sto uopste ne mora da bude tako...shvatila sam ja sta si ti mislila ... ja to iskustveno kazem ...sve je relativno...od slucaja do slucaja
< Poruku je uredio mirks -- 3.6.2011 8:18:41 >
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:19:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da to nije generalno shvatanje. Ima izuzetaka, naravno, ali vecina potpada pod pravilo. Sad bih morala da pricam cega sam se sve u zivotu nagledala i iz cega potvrdjujem zakljucak da bi sestra za brata izginula, ali on ima granicu do koje bi isao. To ne znaci da je on ne voli, voli je, naravno, ali onako ludacki kako sestra moze voleti brata.
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:25:05
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ja mislim da to nije generalno shvatanje. Ima izuzetaka, naravno, ali vecina potpada pod pravilo. Sad bih morala da pricam cega sam se sve u zivotu nagledala i iz cega potvrdjujem zakljucak da bi sestra za brata izginula, ali on ima granicu do koje bi isao. To ne znaci da je on ne voli, voli je, naravno, ali onako ludacki kako sestra moze voleti brata. Slazem se sa ovim potpuno! Mada zasad moj mladji bata i ja spadamo u ovaj izuzetak ( ne znam kako ce biti kada se ozeni jednog dana-nadam se da ce ostati isto) Uglavnom,jos jedna stvar zbog koje sam jaaaako srecna je to sto se mm i moj brat slazu kao da su i oni rodjena braca-cak ponekda pomislim da sam ja u toj njihovoj vezi potpuni visak
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:34:21
|
|
|
|
mirks
|
pa kako verolino kazes da nije generalno shvatanje a posle kazes da je pravilo ...jeste generalno shvatanje u nasoj balkanskoj kulturi da voli sestra vise brata..ni u jednoj drugoj kulturi nije nastala pesma "za djurdjem je kosu odrezala, za djeverom lice izgrdila a za bratom oci izvadila" ...samo ja kazem da je moj brat izuzetak iz tog generalnog shvatanja...i ja se ne slazem sa generalnim shvatanjem...dok se ti slazes...ne kazem da sam ja u pravu ili da si ti u pravu...obe smo u pravu ali ja ne tvrdim da sam sigurna da sestra voli vise brata nego on nju...a mozes li mi reci u kojoj kulturi je veca ljubav seste prema bratu od majke prema detetu?(zaista me interesuje, priznajem da za to nisam cula do sad, mislila sam da smo mi najveci fanatici sto se toga tice )
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:42:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mirks pa kako verolino kazes da nije generalno shvatanje a posle kazes da je pravilo ...jeste generalno shvatanje u nasoj balkanskoj kulturi da voli sestra vise brata..ni u jednoj drugoj kulturi nije nastala pesma "za djurdjem je kosu odrezala, za djeverom lice izgrdila a za bratom oci izvadila" ...samo ja kazem da je moj brat izuzetak iz tog generalnog shvatanja...i ja se ne slazem sa generalnim shvatanjem...dok se ti slazes...ne kazem da sam ja u pravu ili da si ti u pravu...obe smo u pravu ali ja ne tvrdim da sam sigurna da sestra voli vise brata nego on nju...a mozes li mi reci u kojoj kulturi je veca ljubav seste prema bratu od majke prema detetu?(zaista me interesuje, priznajem da za to nisam cula do sad, mislila sam da smo mi najveci fanatici sto se toga tice ) E, izvini, pogresno napisah recenicu...Nisam kafu popila E...Nismo najveci fanatici, Afrika je veca, to jest, pojedine africke kulture...To sam ucila iz kulturologije. Kao i da se u Americi, uopsteno gledano, vise zali za roditeljima nego za detetom sto je meni apsurdno, ali dobro, nekome nije. Bugari su takodje veoma slicni nama.
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:43:16
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
evo samo jedna priča, priča moje rodice iz 1995 godine bila je 8 mjesec trudnoće i živjela u njemačkoj, brat joj bio u bosni, taj dan dobija informaciju da joj je brat poginuo(još je u bosni rat, nema telefona i čuda), porod od takvog stresa kreće, porodila se, beba je zivjela 7 dana i na žalost umrla nakon mjesec dana saznaje da je momak sa istim imenom i vrlo sličnim prezimenom poginuo, a ne njen brat i prva rečenica joj je bila "Ja ću sebi roditi dijete opet ali meni majka nikada brata više, samo nek mi je on živ i zdrav" imam mlađeg brata, oženjenog, ima djecu, vjerujte mi da bi mu srce dala ko i svojoj djeci, eto toliko ga volim i garantujem da bi više ja za njega učinila nego on za mene , ali meni je to nebitno
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:45:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Mada, to je samo moj zakljucak...Znas li kada bi se tacno znalo da li sam u pravu-kada bi sestra i brat morali da biraju neku crnu subu za sebe ili za njega-po nekom principu zrtvovanja (sto je opet preterano). e tad bi se tacno videlo u kakvim procentima stojimo-ko za koga oko daje
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:49:34
|
|
|
|
caca81
|
Ja imam brata (stariji 9 godina) i sestru (starija 7 godina). Uvek smo se lepo slagali, nikad me nisu odbacivali, i uvek sam išla za njima kao prilepak. Danas svo troje imamo svoje porodice, nismo više toliko bliski, čujemo se 1x mesečno telefonom, a posećujemo za slave, rođendane...Meni takav odnos prija, jer su mi sada muž i deca na 1. mestu.
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:56:01
|
|
|
|
mirks
|
vucko potvrdjuje pravilo verolino jesi li ti studirala filoloski? ...ja sam umesto kulturologije izabrala kulturnu istoriju srba ...ali to sto kazes za amere stvarno je apsurdno...ja ne mogu da zamislim da postoji jaca veza izmedju mene i mog deteta...sto naravno nece biti isto za moje dete...tj. on ce imati dete (Bogu hvala) pa ce ta veza biti za njega jaca nego izmedju njega i mene....ali mislim da sam frljila temu sad
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:58:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mirks vucko potvrdjuje pravilo verolino jesi li ti studirala filoloski? ...ja sam umesto kulturologije izabrala kulturnu istoriju srba ...ali to sto kazes za amere stvarno je apsurdno...ja ne mogu da zamislim da postoji jaca veza izmedju mene i mog deteta...sto naravno nece biti isto za moje dete...tj. on ce imati dete (Bogu hvala) pa ce ta veza biti za njega jaca nego izmedju njega i mene....ali mislim da sam frljila temu sad Jesam. Ali ja sam imala i KIS...A takodje i Ziropadju koji je promicao ovakve teme kroz predavanja...Za Amere i njihov zal je bas on pricao.
< Poruku je uredio verolino -- 3.6.2011 8:59:15 >
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 8:58:58
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
raspričala se ja o bratu i zaboravih da imam i sestru satriju 10 godina od mene , al smo ofnje više vezane za brata , nego jedna za drugu
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 9:07:09
|
|
|
|
mirks
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: mirks vucko potvrdjuje pravilo verolino jesi li ti studirala filoloski? ...ja sam umesto kulturologije izabrala kulturnu istoriju srba ...ali to sto kazes za amere stvarno je apsurdno...ja ne mogu da zamislim da postoji jaca veza izmedju mene i mog deteta...sto naravno nece biti isto za moje dete...tj. on ce imati dete (Bogu hvala) pa ce ta veza biti za njega jaca nego izmedju njega i mene....ali mislim da sam frljila temu sad Jesam. Ali ja sam imala i KIS...A takodje i Ziropadju koji je promicao ovakve teme kroz predavanja...Za Amere i njihov zal je bas on pricao. meni je deretic predavao...mi smo morali srpske manastire ko arhitekte da znamo ...a koju grupu si studirala...ja sam srps. i svet. knj....ubice me mod.
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 9:08:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Prvu-jezik i knjizevnost-prosvetar Necemo vise off
|
|
|
|
RE: Moj brat \ sestra i ja ... 3.6.2011 9:22:33
|
|
|
|
mirks
|
IZVORNA PORUKA: verolino Prvu-jezik i knjizevnost-prosvetar Necemo vise off slazem se
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?