Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim pri... 27.5.2009 12:43:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Svadbeno veselje u Trstu pretvorilo se u skandal kada je mlada nakon udaje pobegla sa zajedničkim prijateljem koji je vozio automobil kojim su mladenci došli na svadbu. Kako piše tršćanski list Pikolo, mladenci Sara (30) i Andrea (34), zaposleni u jednoj banci u Gorici, "sudbonosno da" su rekli 16. maja u opštini u Trstu, pred tridesetak zvanica, nakon deset meseci poznanstva. Mlada je posle završetka ceremonije u opštini rekla da želi da se presvuče za proslavu koja je trebalo da usledi i do kuće ju je otpratio prijatelj njenog muža, koga je mladoženja poznavao nekoliko meseci, pošto su zajednički igrali fudbal. Mladoženja Andrea je sa zvanicama za to vreme došao u restoran koji je bio zakupljen za proslavu, međutim, vreme je prolazilo a njegova supruga i prijatelj se nisu pojavljivali. Nakon sat i po vremena, na mobilni telefon se javila Sara i suprugu rekla da je napravila grešku udajom za njega. "Žao mi je, ali me srce vodi na drugu stranu", rekla je Sara suprugu koji ju je čekao na slavlju u restoranu. Sara je sa prijateljem svog supruga nastavila put za Grčku, piše list Pikolo. Andrea je najavio da će sudskim putem od nesuđene supruge zatražiti naknadu materijalne i moralne štete. Izvor: blic.rs
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 12:46:17
|
|
|
|
Anastazija
|
Pa ce i prijatelja da ostavi zbog njegovog novog prijatelja
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 12:47:48
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija Pa ce i prijatelja da ostavi zbog njegovog novog prijatelja
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 12:48:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakva ispala!!! Treba joj dati orden
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 12:52:07
|
|
|
|
bebać
|
bezzze,baš su mi žene koje ovo čine out ama skroz,mislim ako ga nije voljela ili šta već,šta se koji ku dovela u situaciju 'oltar'
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 12:52:16
|
|
|
|
pahulja76
|
ajaoj... nije bila ni 5 min. u braku i onda je shvatila da je pogresila... kako to nije shvatila par min. pre udaje
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 12:53:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pahulja76 kako to nije shvatila par min. pre udaje Ma budala!
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 12:54:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Svašta!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 12:57:04
|
|
|
|
NadaR
|
Sinoc cujem od mame, jedna poznanica je zbrisala poslije tri dana braka. Pokupila zena svu lovu koju su dobili na svadbi i nestala. Boze sacuvaj
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:04:30
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja mislila da se takve stvari ne rade u našim krajevima.
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:06:14
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Pokupila zena svu lovu koju su dobili na svadbi i nestala. za ovo nije morala cekati tri dana..
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:07:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa dok se malo odmorila..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:07:51
|
|
|
|
mamanp
|
Svasta na ovom svijetu
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:08:21
|
|
|
|
Anastazija
|
Mislim da je, u stvari, za ta tri dana pronasla zbog kog je pobegla Mora da se nije bas nesto lepo provodila
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:08:39
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Pa dok se malo odmorila.. i to sto kazes, Anci
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:09:47
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR A ja mislila da se takve stvari ne rade u našim krajevima. I ja Tasho... Zene moje, ona je uvijek bila dobrica... znam je onako iz vidjenja.. nikad nista lose o noj se nije ni pricalo ni culo. Bas sam iznenadjena. Sad kolaju svakakve price... ko ce ga znati
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:09:53
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija Mislim da je, u stvari, za ta tri dana pronasla zbog kog je pobegla Mora da se nije bas nesto lepo provodila pojela sam rec RAZLOG
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 27.5.2009 13:27:38
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:28:45
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: gagi Tako sam ja bila na svadbi kad je mlada zavrsila sa kumom u wc Jel ti to stvarno?????
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:30:37
|
|
|
|
gracija
|
IZVORNA PORUKA: gagi Tako sam ja bila na svadbi kad je mlada zavrsila sa kumom u wc Auuu...domacice...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 27.5.2009 13:30:41
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:32:23
|
|
|
|
Anoniman
|
A šta je to gagi puklo po svadbi? Saznao mladoženja? Pa kako nije nekako tajnije i brže to obavila?
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 13:32:41
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 27.5.2009 13:34:11
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Mlada posle svadbe pobegla sa muževljevim... 27.5.2009 16:21:07
|
|
|
|
barbara
|
katastrofa!za sve sto nam se desava i sve sto pricaju o nama!tacno je dok kuja ne mane repom cuko nece!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?