|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
25.5.2011 18:53:03   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mi sigurno ncemo kolima user posted image
Tako da Tasos otpada

Ja mislim da ne moraš ići kolima za Tasos. Možete tamo iznajmiti na 1-2 dana, ako baš želite. Znam da je većina od mojih koji su išli na Tasos iznajmljivala scuter, to je jeftinija opcija.

Pa ne znam za sta bi nam trebala kola user posted image s obzirom da nemamo decu user posted image

Kseno zasto mislis da je auto neophodan?

Sunci, verovatno je Ksena mislila da trebaju kola da bi mogli da obiđete sve lepe plaže; ali ako ste blizu neke lepe plaže a ne luta vam se, kola vam ni ne trebaju; a Tasos je mali, ako uzmete na jedan dan auto (eventualno dva dana), možete da  obiđete celo ostrvo, čini mi se....

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 526
25.5.2011 18:54:12   
dunja RR
Prijatelji mi putuju u utorak na Skiatos, čekam izveštaj kada se vrate user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 527
25.5.2011 18:57:32   
Olga75
ah , Dunja pa to su velika inostranstva user posted image

elem , ako neko ima iskustvo sa letovanjem u Orebicu , molim ga da ih podeli user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 528
25.5.2011 19:05:12   
Suncicabg
Ja sam nasla extra ponudu za Tasos - nocenje sa doruckom + smestaj + prevoz 199 eura user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 529
25.5.2011 19:17:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Ksenoooo user posted image
a Kutsuri plaža? mmmmmmmm

ni na toj nisam bila, moracu ociglednom opet na skijatos da prosirim znanja user posted image  fazon je sto mi nikad ne idemo na duze od 5 dana, jer em je papreno skupo u avgustu kad idemo em ovaj moj baksuz ne voli dugo da bude negde user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 530
25.5.2011 19:18:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sunci, verovatno je Ksena mislila da trebaju kola da bi mogli da obiđete sve lepe plaže; ali ako ste blizu neke lepe plaže a ne luta vam se, kola vam ni ne trebaju; a Tasos je mali, ako uzmete na jedan dan auto (eventualno dva dana), možete da  obiđete celo ostrvo, čini mi se....

da, na to sam mislila. mi smo isli bez kola i relativno malo plaza smo obisli. a iskreno u toj fazi kad sam isla - tasos definitivno nije bio za mene, on je vise za porodice, eventualno parove.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 531
25.5.2011 19:28:47   
Suncicabg
Nadam se da ima kafice, diskoteku user posted image
Jel skupo po restoranima?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 532
25.5.2011 19:35:14   
Anoniman

Nadam se da ima kafice, diskoteku user posted image
Jel skupo po restoranima?

ja sam isla 20. avgusta na deset dana sa sestrom i drugaricom. u to doba mi nismo imali sta da radimo uvece. odemo u diskoteku kad tamo nas samo 15 sa sve konobarima user posted image  jedina dobra stvar, ako se secam jeste sto su cene pica i hrane bile dosta nize nego u drugim turistickim mestima (te iste godine sam prvo ja sama bila na krfu tako da sam videla da postoje znatne razlike u cenama). naravno, kao sto sam rekla, ja sam bila samo jednom i to pre nekih 5-6 godina.

Direktna veza do poruke: 533
25.5.2011 19:39:12   
Ana RR
Sunci, ja sam 2006. bila na Tasosu u Limenariji. Išle smo nas tri drugarice i super smo se provele user posted image ima kafića i taverni a bila je i jedna diskoteka pa smo i tu ludovale. Fora je što oni ne smeju da puštaju glasnu muziku posle ponoći (ako se dobro sećam), tako da to svi poštuju.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 534
25.5.2011 19:40:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

a bila je i jedna diskoteka pa smo i tu ludovale.

je l to ona kad se penjes od mora sa leve strane user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 535
25.5.2011 19:42:20   
Lu
Jel vi to svi idete u Grčku na more ili se meni čini?
Nema šanse da se ne sretnete bar polovicauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 536
25.5.2011 19:43:17   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: ksena

IZVORNA PORUKA: Ana RR

a bila je i jedna diskoteka pa smo i tu ludovale.

je l to ona kad se penjes od mora sa leve strane user posted image

Ne sećam se ali imam slike user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 537
25.5.2011 19:58:44   
Anoniman
I ja sam jedne godine bila na Tasosu, dobili od firme za dz. Lepo je. Ja ionako ne volim da izlazim pa mi je bilo dovoljno par kafica. Mi smo uzele skuter pa smo isle svuda cak i u brda po onim selima na jagnjetinu. Mislim da je tamo dosta jeftinije u odnosu na druge delove Grcke. Meni se dopalo sto nije bilo guzve, mislim da sam isla pocetkom septembra

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 538
25.5.2011 21:22:35   
MASHKA
da li znate neku agenciju koja pravi aranžmane za 7 dana, Bugarska ili Grčka?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 539
25.5.2011 21:41:13   
Suncicabg
Bila sam u Bugarskoj pre par godina, bilo je bas jeftino user posted image i meni je bilo sve ok, ia ako se mnogi zale (uglavnom oni koji nisu bili).  E sad sam videla da su "poskupeli" user posted image

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 540
26.5.2011 0:41:07   
Jele

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mi smo prvo bili u razmisljanjima o Kotoru , sad nam je naislo nesto pa smo u razmisljanju o Orebicu, ko zna sta ce se desiti do termina letovanja user posted image

Mmm Kotor, obožavam ga user posted image E sad, plaže za malo dete baš i nisu neke... Ja sam obično išla tu na 'plažice' po Dbroti, na Ljutu, do Perasta jer je more hladnije i mnogo čistije, pa pored Perasta kako se zvaše ono malo mestašce sa preslatkom plažicom user posted image Orahovac mislim...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 541
26.5.2011 0:47:36   
gagana83

Bila sam u Bugarskoj pre par godina, bilo je bas jeftino user posted image i meni je bilo sve ok, ia ako se mnogi zale (uglavnom oni koji nisu bili).  E sad sam videla da su "poskupeli" user posted image

Ja volim Bugarskuuser posted image Jeste da im more nije bas neko, ali ja je vise volim od Crne Gore. Ne volim Suncev Breg i Nesebar, moj izbor je Burgasuser posted image
Isla sam tamo par godina za redom, zadnji put 2008, i primetila sam da je svake godine sve skuplje, mada opet nije skupo.
Trebali smo ici i ove godine, plan je bio Bugarska pa Grcka, ali nam je Zlatibor pokvario planove, nije nam ostalo za Bugarskuuser posted image

< Poruku je uredio gagana83 -- 26.5.2011 0:48:03 >

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

Direktna veza do poruke: 542
26.5.2011 19:53:20   
Nina...
Evo necega korisnog za sve koji planiraju da provedu godisnji odmor u Grckoj:
www.visitgreece.gr

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 543
27.5.2011 12:24:49   
Iwana87
Zene jel isao neko na olimpik bic?Iskustva?

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 544
28.5.2011 16:33:40   
Jele
Kako mi se ideeee na mooooreeeee user posted image Tačno nam u dvorištu od onih četinara sad kad je toplo zamiriši kao na moru, mmmm, samo se u mislima prebacim na plažu, doduše umesto da u mislima sedim u nekom beach bar-u i ispijam kafu deca skaču po meni, ali nema veze, more je more user posted image

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 545
28.5.2011 18:15:35   
Anoniman
Iwana, nemam pojma, mislim da sam jednom otisla tamo do plaze kad smo sa skolom bili u Paraliji. To je odmah jedno do drugog, al cini mi se da je Olimpik malo bolja varijanta.

jele, bas si me nasmejala ovom slikom dece kako skacu user posted image

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 546
28.5.2011 18:22:16   
vonavoj
iwana,u olimpik beachu si okruzena samo hotelima...a do Paralije ti treba nekih 20ak minuta,..po meni je bolja Paralija,nekako je zivlja..ima vise radnjica,ulicica...i vise plaza..po meni je Paralija raj za decu...pescane plaze,i nema brige,nema okolo kola,uzivancija!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 547
28.5.2011 18:32:24   
Anoniman
ne znam, von, meni se paralia uopste ne svidja, ni voda mi nije lepa, a ni to sto je puna radnji sa krznom i zlatara.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 548
28.5.2011 20:08:11   
dijana1*
Mi smo dosli u Makarsku 4 dana da se malo brcnemo user posted image ali jos uvek nismo odlucili gde cemo na letovanje user posted image

Kada vec spominjem Makarsku da napisem par komentara :
- smestaj je nenormalno skup user posted image user posted image , u sezoni apartman za dve osobe kosta 100 eura
- hrana i pice po restoranima su ok
-plaze katastrofa, nista se ne ulaze, sljunak pun pikavaca..... i u plitkoj vodi ima dosta jezeva user posted image
- 2 lezaljke i suncobran dnevno kostaju 8 eura user posted image
- a turizam im je definitivno pukao, pola radnjica i kafica uz setaliste ne radi a privatni apartmani su 90 posto prazni

Veliki pozdrav sa plaze user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 549
29.5.2011 13:48:56   
Suncicabg
Ja se dvumim, troumim...
Tasos/Parga/Paralia user posted image
Gde mislite da je more najplavlje, sitan pesak i da ima bar par kafica?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...
DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here