Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 19.5.2011 22:31:44
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 jes pa da mi upakse (sto kaze Martina) muza za bludnicenje nad maloletnicama
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 8:26:42
|
|
|
|
minavb
|
Mene sigurno niste ovako zamisljali
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 8:29:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Uuuuu, sto delujes strogo ovde Cuj, bas si lepa, bas-bas, ali one fotke sa svadbe su ti bolje (i to zbog kose). Mislim da treba da napadnes neku maaaaaaalo svetliju varijantu. Sa malo svetlijom kosom si kao devojcica. I vise mi se svidjala ona frizura.
< Poruku je uredio verolino -- 27.5.2011 8:31:57 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 8:35:54
|
|
|
|
Lu
|
Auuu Mina, e baš si lijepa Malo stroga ali dobro, to smo znali A ja sam sigurna da su te svi zamišljali da imaš jedno 30 kila
< Poruku je uredio Lu RR -- 27.5.2011 8:40:28 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 8:36:01
|
|
|
|
minavb
|
Fala zVerka. Puscam kosu, sad imam vremena da se bavim njom posto je proslo vreme kad sam je cupala sa glave od muke. Ne bih da se farbam, ovo je moja boja i bas mrzim farbanje. Cekam da osedim pa da budem sarena. Ahahaha, Lu, 30 kila. Tako moja kuma kaze, da imam 45 sa sve krevetom. Nemam jos 30, ali imacu.
< Poruku je uredio minavb -- 27.5.2011 8:37:01 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 8:47:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam te baš tako zamišljala A gde je Kiti Forman šiz friz? Nije da ti nije lepo ovako, nego si stroga kad je svaka dlaka na svom mestu, a onako kao devojče
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 8:52:08
|
|
|
|
minavb
|
Dosta je jedan Forman u kuci (mm je pravi Red).
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 8:55:53
|
|
|
|
viking
|
Obrni okreni, mina nam je prava lepotica! Ali stvarno potpuno drugačije izgledaš sa dugom kosom, totalno te menja frizura, druga osoba si!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 8:58:05
|
|
|
|
minavb
|
Da me tek vidite sa gustim siskama, kao dete od 12 godina.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 9:04:12
|
|
|
|
limunada
|
mina delujes strogo al lepa si i nisam te tako zamisljala
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 9:33:19
|
|
|
|
snješka
|
E mina, ja jesam, samo sa dužom kosom. Nekako po tvojim postovima mi upravo tako izgledaš
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 9:37:31
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni ova Mina lici na forumsku a ona druga je nezna u svakom slucaju imas bas lepe crte lica
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 9:45:39
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Meni ova Mina lici na forumsku a ona druga je nezna u svakom slucaju imas bas lepe crte lica A ova je, da citiram jednog bivseg, hladnokrvna kucka.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 9:47:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Mina i meni si stroga Tako sam te i zamisljala sem mozda sa malo toplijom bojom kose
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 9:51:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Maaco
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 9:57:36
|
|
|
|
Nensi*
|
Super izgledas Mina
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 9:57:50
|
|
|
|
Dada81
|
I ja znam da si lepa sa dugom kosom,a ova frizurica mi se BAŠ sviđa Meni nisi stroga
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 10:00:57
|
|
|
|
magnetic
|
Mina bas sam te tako nekako i zamisljala.Lepa si.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 10:04:15
|
|
|
|
minna
|
Meni se bas dopada i frizura i boja, bas lepa prirodna boja!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 10:08:08
|
|
|
|
minavb
|
Inace, danas idem da se sisam. Hvala svima na komplimentima.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 10:09:06
|
|
|
|
magnetic
|
A da,sto se boje kose tice,svaka cast,ja sam vec odavno seda.Geni,sta cu
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 27.5.2011 10:11:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Mina
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 28.5.2011 22:16:25
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: JMPM IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: JMPM Pretty,zvizd zvizd-to je zvizdanje da znate jeeeeeeeeeeeel ti to meni??? Jok,nego ovoj cici cije si slike stavila cuti ne odaj me da nisam to ja
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.5.2011 4:12:28
|
|
|
|
vukosava
|
mina ovo se zezam: jesi li ti to dete rodila il si ga usvojila? ne izledas mi kao neko ko je bio trudan skoro
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 29.5.2011 8:12:38
|
|
|
|
eni26
|
Mina ja sam te videla na slikama sa svadbe,lepsa si tamo i ovde si slatka al lepsa ti je duza kosa. auuu,ovde bas izgledas onako kako sam te zamisljala , strogo i strasnooooo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?