Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:35:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se sećam samo kamile!
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:37:12
|
|
|
|
2002m
|
Moji su bili strumfofi i cipelici.
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:37:46
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja se sećam samo kamile!
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:40:50
|
|
|
|
dana198495
|
Doktor Baltazar,štrumfovi, nindža Kojo i leteći medvjedici
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:44:57
|
|
|
|
2002m
|
Letece medvedice su pustali prosle godine na decijem kanalu,moj sin ih je obozavao.
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 11:49:58
|
|
|
|
dana198495
|
Skoro sam kupovala cd letećih medvjedica sestrinom sinu pa sam i ja malo virnula da se prisjetim
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 12:08:43
|
|
|
|
afrodita
|
MATILDA
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 18:25:43
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Seca li se neko onog crtanog tj lutkarsko pozoriste sa kamilom Matildom i orlom, neki cvrcak svira i peva na klaviru, u nekoj kafani jarac je konobar..... O zašto nemaš četiri nogeee, za njih bi draagi ja dala sveee! KLIK
|
|
RE: crtaći naše mladosti 26.5.2009 22:12:43
|
|
|
|
afrodita
|
al je upalila moja MATILDA
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:31:01
|
|
|
|
LillyT
|
Steta sto je ovako lepa tema zamrla. Sedim i gledam Boomerang, bas je isao Popaj!!! Nisam taj crtani gledala bas duuugo. Odmah sam se setila kako smo svi kao deca citali "popeče" jer je Y svima licilo na Ч sada gledam Top Cat i pokusavam da se setim imena. Bio je macak Mika, ali ne mogu se setiti imena onog pandura Nesto na B
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:41:10
|
|
|
|
Lilly*
|
Danas baš meni sin kaže: "Mama pusti mi Toma i Džerija", pa gde da ih nađem , puštaju ih svake prestupne, i to ako potrefimo Moraću potražiti na netu
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:42:50
|
|
|
|
LillyT
|
Bio je danas onaj sa belim misom, ako se secas. Kada se prospe bela farba po Dzeriju, a opasan lab. mis utekne, pa se Tom ziv isprepada
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:43:03
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT "popeče" Da, i mi smo to tako čitali, u stvari "Roreče" pošto je ćirilično R
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:43:34
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Bio je danas onaj sa belim misom, ako se secas. Kada se prospe bela farba po Dzeriju, a opasan lab. mis utekne, pa se Tom ziv isprepada Sećam se
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:44:33
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Bio je danas onaj sa belim misom, ako se secas. Kada se prospe bela farba po Dzeriju, a opasan lab. mis utekne, pa se Tom ziv isprepada znam taj crtac super je
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:46:49
|
|
|
|
lence
|
U nekoj zemlji 'ko zna gde, U neko vreme 'ko zna kad, Zivese pcela malena, O njoj se prica jos i sad! Ja mislim da se mala pcela zvala Maja ... Obozavam Pcelicu Maju, tako inteligentni i suptilni crtaci ...
< Poruku je uredio lence -- 1.12.2009 15:47:20 >
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:48:38
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: lence U nekoj zemlji 'ko zna gde, U neko vreme 'ko zna kad, Zivese pcela malena, O njoj se prica jos i sad! Ja mislim da se mala pcela zvala Maja ... Obozavam Pcelicu Maju, tako inteligentni i suptilni crtaci ... Ja je ukebala na B92, bila na nemackom, ziva sam se zbunila. Od svih najvise sam volela Duska Dugouska i zecicu Milicu, potrazicu ga sada na YT, pa cu da postavim
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 15:54:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam Luki kupila na CD i Toma&Jerryja i Pčelicu, i Popaja. Obožava ih!
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 16:02:28
|
|
|
|
LillyT
|
Zecica Milica
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 17:35:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Evoksi, kako patim za tim crtacem....taj mi je bio omiljeni, a pored njega i rakuni, cipelici, carobnjak iz oza
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 17:38:08
|
|
|
|
bratzz
|
Cipelicia a najomiljenija epizoda mi je "Skituljkov san"
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 17:57:40
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Evoksi, kako patim za tim crtacem....taj mi je bio omiljeni, a pored njega i rakuni, cipelici, carobnjak iz oza sister pa zašto patiš ludo, znaš da ga imamo još je Bane nabavio super čist snimak iz škole
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 18:00:31
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Danas baš meni sin kaže: "Mama pusti mi Toma i Džerija", pa gde da ih nađem , puštaju ih svake prestupne, i to ako potrefimo Moraću potražiti na netu lillz imamo mi toma i džerija, nekoliko dvd
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 1.12.2009 18:03:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Nedja Evoksi, kako patim za tim crtacem....taj mi je bio omiljeni, a pored njega i rakuni, cipelici, carobnjak iz oza sister pa zašto patiš ludo, znaš da ga imamo još je Bane nabavio super čist snimak iz škole PA meni ste dali samo jedan cd, a pola epizoda ne mogu da gledam, jer pocinje sa starim crtanim, a druga polovina epizode je sa novim likovima, i ja se mnogo iznerviram, pa gledam s vremena na vreme samo par epizoda
|
|
|
|
RE: crtaći naše mladosti 29.12.2009 14:32:03
|
|
|
|
majdule
|
ma medvedići su zakon !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?