Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 2.3.2011 13:14:29
|
|
|
|
vucic
|
Ana RR mnogo ti hvala na odgovoru. I ja sam cula slicne price za D.M. i generalno za sva ta manja porodilista. Problem je sto ja u Visegradskoj bas nemam nikakvu vezu. Idem tamo na redovne ultrazvucne preglede zbog moguceg problema koji beba ima, mada oni kazu da je sve u redu, ima blagog prosirenja koje treba pratiti ali misle da ce biti ok. Medjutim, sto se porodjaja tice, nekako mi se cini previse platiti 400-500e za izabranog doktora, pa 200e epidural, pa nisam sigurna da li u toj kombinaciji i anestezijolog treba da se plati To mu dodje 1000e Sto se tice bolnice NF tamo bih mozda mogla nesto da ucinim, imamo nekog ne tako bliskog prijatelja, nacelnika, koji bi nam mozda nesto pomogao, ne bi me sigurno poradjao jer cisto sumnjam da cu upasti bas kad je on dezuran, ali bi on moguce pozvao dezurnog kolegu da mu javi da dolazim kada krene porodjaj. Medjutim, sve mi je to nekako nesigurno, a da tamo idem na srecu plasim se da bih prosla kao i one zene sa sajta "Majka hrabrost", ne daj Boze Nekako, kad procitam komentare raznih zena prosto me jeza neka uhvati, obicno kazu zaobici NF u sirokom luku Ja sam vec jednom bila na pregledu u bolnici D.M. i treba da idem ponovo 8. marta. Preko nekih prijatelja upala sam kod dr Maje Antic. Sad, treba jos da osiguram da se tamo i porodim, i posebno, da me ona poradja. Takodje bih mogla i babicu obezbediti, nadam se.... mislim, jos uvek su u toku pregovori, dogovori sa njima pa ne znam kako ce sve ispasti, da li ce i od ove seme biti nesto. Babica je rodjaka tih nasih prijatelja pa se nadam da ce bar ona doci kad krene porodjaj. Sto je takodje vazno, to sve sigurno nece kostati 1000e vec mnogo manje. Ne znam sta cu, tako sam u nekoj konfuziji. Da sam bar sigurna da ce beba biti ok
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 13.3.2011 18:47:32
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
i front ti je po tom pitanju dobar...imaju dobre lekare...ali sam cula da ako bas nesto nije sa bebom salju u institut za majku i dete...a za d.m. stvarno ne znam sta da ti kazem po tom pitanju...
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 20.3.2011 17:30:54
|
|
|
|
vucic
|
Gabrijelaaa hvala na odgovoru. Ja cu izgleda ici na carski rez, to sam saznala pre 5 dana
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 20.3.2011 20:41:36
|
|
|
|
Nensi*
|
Nemoj da si tuzna,ja da sad mogu da biram opet bih izabrala carski
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 4.4.2011 21:45:05
|
|
|
|
jelena_85
|
E pa ovako....Ja sam se porodila pre 14 dana u Dragiši Mišoviću. Trudnoću mi je vodila dr. Danijela Rodić (slabo voli ambulantu , ali da mi nije bilo nje i dr. Maje Antić ne znam šta bih radila). U bolnicu (patologiju trudnoće) su me njih dve primile zbog manjka plodove vode pred kraj 38. nedelje. Za to odeljenje samo reci hvale. Svi...od načelnice odeljenja (Maja Antić) preko komplentnog osoblja su divni. Hrana im je stvarno katastrofa, ali oni mučeni nisu za to nista krivi...a i taj se problem da lako rešiti...dozvoljeno je da se donosi sve što je hermetički zatvoreno tako da gladan niko nije ostao. 6 dana po prijemu odlučili su da me porode 5 dana pre termina (posteljica je već bila prezrela pa je bebi bilo bolje napolju nego u stomaku). Poradjale su me dr. Maja i dr. Danijela. Poradjala sam se uz epidural (dala bih Nobelovu nagradu onom ko je izmislio) i indukciju skoro 8 sati što mi upravo zbog anestezije nije tesko palo. Njih dve su bile super, puno su mi pomogle. E sad ide onaj gori deo. Posto je bejbi frendli obavezna opcija, bebu su mi doneli pola sata pošto sam se porodila. Dali su joj da jede i presvukli je i ona je spavala celu noć. Sestre koje su došle sutradan u smenu su mi pokazale kako da je presvučem i okupam, a posto nisam imala mleka one su je hranile i ona je bila dobra, spavala je jela i kakila. A onda je u noćnu smenu došla sestra idiot koja mi bebu nije hranila onoliko koliko je trebalo. Ništa gore od toga da nemate mleka, dete vam je gladno pa se zacenjuje plačući, vas boli rana toliko da vam se muti pred očima, krv vam lipti niz noge, a nema ko da vam pomogne...mislila sam da ni ja ni beba jutro nećemo dočekati...još skot od vas pravi majmuna i neznalicu i ubedjuje vas da je normalno da malo dete plače....UŽAS!!! Neponovilo se! Dva dana posle toga hteli su da me zadrže u bolnici jer nisam imala mleka, ali sam digla toliku dževu da su dr. Antić i dr. Rodić došle da vide šta se dešava i kad su me videle uplakanu i izbezumljnu urgirale su da me puste kući. Ne znam kako bih podnela još jednu noć sa dotičnom sestrom. Eto....to je moje iskustvo....
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 4.4.2011 21:50:01
|
|
|
|
Dada81
|
Jelena,neka je bar sve to završilo i dobro prošlo ..na kraju..Ljubi malu bebicu..
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 6.4.2011 13:47:06
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
bitno je da je sve sada ok...
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 10.4.2011 20:38:53
|
|
|
|
DacaMare
|
Dobro vece,zdravo svima :) Nova sam ovde,'91 god,i ove nedelje sam usla u 9-ti mesec. Trebala sam da se porodim u Lazarevcu,ali ipak cu morati u Dr. Misovic. Trazila sam mojoj doktorki da mi da uput za 4D u nadi da cu lepo videti mog malog vragolana..dala mi je..kada sam zvala da zakazem zakazali su mi kod dr. Djekic. Bio je u zurbi i bila sam 5 minuta unutra,nije mi ni pokazao bebce,samo mi je rekao da lezim na desnoj strani (zna li neko sto,moja doktorka ne zna,a do sada sam lezala na levo,tako mi najvise odgovara) i rekao mi da uradim rezultate i donesem mu. Tek kada sam posle toga otisla kod moje doktorke rekla mi je da cu morati da se porodim tamo zato sto je beba krupna za moje kosti,pa da se dogovorim sve sa dr. Djekic kada mu odnesem rezultate. To ce biti krajem nedelje,pretpostavljam da moram kod njega da idem,da ne mogu da biram doktora. Procitala sam sve sto ste napisale i bas malo ima o njemu,pa me zanima ako je nekoga on poradjao i trazi li on da mu se plati pre porodjaja? Nestrpljiva sam,samo kad bi sto pre znala sta ce mi reci sada kada odem,malo se plasim. Nadam se i mesta da ce biti,daj boze.. Videla sam da je bilo i ovde slucaja kada su rekli da je beba krupna za vas,pa ste isli na carski rez. Meni je u planu prirodan porodjaj,mnogo bih volela,pa je li bilo nekog takvog slucaja? Izvinjavam se na velikom postu,malo sam vas smorila :)
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 2.5.2011 17:14:47
|
|
|
|
jagodica01
|
Cao svima, prvi put sam na ovom forumu ali sam zato na ginekologiji u DM-u vise nego domaca. Prosla sam sva odeljenja od operative do porodilista (na zalost ruzno iskustvo, prevremen porodjaj u 22-oj nedelji prosle godine). Sada sam u 24-oj nedelji i posto sam malo kilava trudnica malo,malo pa sam u bolnici. Pre neki dan sam izasla, radili su mi serklaz (za one kojima preporucuju nista strasno, ne boli)... Nego htela sam malo da pisem o osoblju bolnice s obzirom da sam odusevljena da takva klinika i takvo osoblje u zemlji Srbiji uopste postoji a nije privatno i ne oderu ti kozu na otpustu.Po meni ja bi DR.GOLUBOVICA stavila za predsednika drzave a ne bolnice , njega treba klonirati jer da nije bilo njega ovu drugu trudnocu psihicki ne znam kako bi izdrzala.Na pocetku nisam spavala, jela, samo sam ocekivala kada ce se nesto lose desiti dok nisam dosla na pregled kod njega. Posle tog razgovora i pregleda pocela sam da se radujem mojoj bebi...Dr.Maja Antic rame uz rame sa dr.Golubovicem, izuzetan covek pre svega pa i sve ostalo, dr.Rodic -divna, kada je vidite kao da vam sunce sine, dr.Nikitovic (sada sam ga prvi put videla i odusevljenje godine), bio mi je u viziti i obratio paznju da tu neko lezi i da ga pita sta mu je (jer obicno neki lekari ne primete da ima nekog u krevetu vec da samo vise papiri na krevetu u koje oni gledaju), divan doca, dr.Djekic pa bez njega ta bolnica ne bi imala smisla, samo reci hvale za strucnost, dr.Antic takodje sve pohvale (jedino mu nedostaje bar po neki put , uvek je ozbiljan), i dr.Eric, dr.Draga, dr.Jakovljevic, SVI ONI ZASLUZUJU SVE POHVALE. Takodje sestre na svim odeljenjima su divne i pazljive pocev od prijema pa nadalje... Naravno kao sto je neko nepisano pravilo da u svakom zitu ima i kukolja nju necu komentarisati samo cu napisati ne daj Boze da neko ode da se poradja kada je u smeni dr.Ljubica (mislim da se preziva Simonovic), dok sam lezala na porodjajnom stolu(prevremeni porodjaj u startu znam da beba nece preziveti) ona mi je bila u sali mislila sam da necu preziveti ni ja sve dok nisam na vratima ugledala dr.Maju Antic (kojoj inace zelim sve najbolje u zivotu) i koja me je porodila za 10min., mislim da se u tom trenutku ne bi obradovala ni svojoj majci da sam je videla na vratima koliko dr. Maji. Ali ni takav jedan lik u ne moze zaseniti sve ono dobro koje preovladava u toj bolnici.Svim trudnicama bih preporucila ovu bolnicu !!!!!!!!! NAJBOLJI DOKTOR DR.GOLUBOVIC, i naravno dr.Maja NAJBOLJE ODELJENJE - PATOLOGIJA NAJBOLJA SESTRA - ZOKA VELIMIROVIC....LJUBIMO TE ZOKO!!!!! Jedva cekam avgust kada cu upoznati ovu moju devojcicu koja me tako nemilosrdno sutira !!!!!!
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 5.5.2011 12:31:07
|
|
|
|
vision
|
ja sam zakazala 26. maja kod doktorke Maje Antic i nadam se najboljem utisku!
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 5.5.2011 13:30:37
|
|
|
|
Nensi*
|
Sve pohvale za nju,ona je mene porodila,a i vodila mi je celu trudnocu
< Poruku je uredio Nensi RR -- 5.5.2011 13:31:17 >
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 23.5.2011 12:35:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Čula sam se malopre sa dr. Živaljević, u četvrtak idem da otvorim karton
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 23.5.2011 13:19:09
|
|
|
|
Nensi*
|
Tamo ces se poroditi? Sve pohvale za njih
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 23.5.2011 13:22:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Bože zdravlja dr. Živaljević je drugarica moje dr pa idem po preporuci, a upoznala sam je kad sam išla na 4D kod nje privatno. Nadam se da će sve biti kako treba i da neće biti gužva kad se budem porađala (pa da me pošalju u drugo porodilište).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 23.5.2011 13:25:18
|
|
|
|
Nensi*
|
Ako imas karton tamo ne bi trebalo da te vrate,tako je meni moja dr rekla.
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 23.5.2011 13:27:11
|
|
|
|
Ana RR
|
U četvrtak ću otvoriti, rekla mi je dr.Ž da dođem ranije zbog kartona a da trudnoću mogu i dalje voditi privatno kod moje dr
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 23.5.2011 21:57:19
|
|
|
|
vision
|
meni se situacija promenila. umesto kod dr maje antic, ici cu kod dr simonovic. u cetvrtak. da li neko zna kakva je? ova zena koja mi je bila veza da bih zakazala, kaze da je ona super i da je nacelnik porodilista.
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 23.5.2011 23:33:01
|
|
|
|
Nensi*
|
Nije ona nacelnik,nacelnik je Dr. Antic... Ja sam jednom bila kod nje kad sam pala u trudnoci,delovala mi je ok,jedino mi je malo zbrzala pregled...
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 24.5.2011 9:49:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Drugari, gde je ulaz u ginekologiju/porodilište? Koliko ja znam, to je zgrada preko puta bolnice, je l' tako? Tu je nekad bila železnička bolnica?
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 24.5.2011 10:24:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Anci, koliko se ja secam kad sam isla, to je tamo gde je nekad bila stara zeleznicka. Bolnica se nalazi preko puta onog kronog toka. A ulazi se mislim iz Drajzerove. Ne secam se kako se zove ta ulica, ali ako bi sisla na autobuskol stanici, morala bi da se vratis malko nasad i da krenes nisbrdo onom velikom ulicom. Ti ti je kapija pa udjes u dvoriste. Sad se ne secam koji je bio ulaz za ginekologiju. Ali pitaj, uvek se neko muva po dvoristu ili upadni u rvi pa ce ti vec neko reci
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 24.5.2011 10:26:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Autom idem, valjda imaju neki parking. Idem u četvrtak da otvorim karton pa se setih da ne znam gde je ulaz. Mama mi isto kaže da je to tamo gde je bila železnička bolnica (tu se i ona rodila). Naći ćemo, nije problem. Tnx
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 24.5.2011 10:34:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Pogledaj na planu plus. Idi na objekti pa ukucaj Dragisa Misovic. Broj 5 ti je za akuserstvo i ulaz je iz Teodrora Drajzera. Moj savet ti je da krenes malko ranije jer je haos za parking. Kolima ne mozes u krug bolnice pa ces morati u okolnim ulicicama. Pazi, nosi pauk. Sestra mi radi tu pa znam. Ili nek te muz ostavi pa nek ide da se parkira
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 24.5.2011 10:40:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Poranićemo, rekla mi je dr između 9 i 10 da dođem, ali bićemo mi tu i pre 9. A mm sigurno zna gde se može parkirati, on dobro poznaje ulice.
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 24.5.2011 11:23:46
|
|
|
|
vision
|
Pise i nasajtu bolnice da je dr Simonovic nacelnik porodilista, a tako mi je rekla i ova zena koja tamo radi i koja mi je zakazala. A dr Antic je upravnik bolnice. Tako pise i na sajtu. No, nebitno,. Videcu u cetvrtak, pa javljam.
|
|
|
|
RE: Ginekologija- KBC Dr Dragiša Mišović 24.5.2011 11:27:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Maja Antić je načelnica odeljenja patologije trudnoće bolnice za ginekologiju i akušerstvo, a Ljubica Simonović je načelnica porodilišta. Vision, u koliko sati ideš, i ja ću biti tamo u četvrtak
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?