|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
22.5.2011 16:34:16   
minavb
Kolima. Mi smo na Kritu iznajmili auto. Gde god da idemo iznajmimo auto ili idemo svojim ako je moguce. Sto se tice cena klope, hotela i ostalog, Krit nije mnogo skuplji npr od Zakintosa, ali put mnogo kosta bilo da se ide avionom ili autom. Mi cemo ici ponovo ali cemo ostati duze. Nema sanse sve obici za 10-15dana.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 426
22.5.2011 16:38:14   
Nina...
Fantsaticno je. More je prelepo, plaze su fenomenalne. Od smestaja ima svega. Najlepsa mestasca su mi u severnom delu, Damouchari i Agios Ioannis. Imas kod mene na fb-u u albumo Gr 09 slike . U juznom delu je more kao jezero jer je zaliv u pitanju, pa je onako nista posebno, severni deo je bolji, otvoreno more, nema algi i jezeva, cisto lepo i toplo.
IZVORNA PORUKA: ksena

E, kako je na Pelionu? Mi smo tamo sad razmisljali da odemo.

< Poruku je uredio Nina... -- 22.5.2011 16:39:44 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 427
22.5.2011 16:48:25   
Anoniman
Nina, a gde ste bili smesteni? Ako imas neku preporuku, salji pp pa da vidim od sledece nedelje kad se ovaj moj malo primiri da smislimo sta cemo i kako cemo.

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 428
22.5.2011 17:05:43   
nina26
Nisam znala da postoji ova tema, super user posted image

Neko je spomenuo Mikonos, oooo definitivno DA DA DA user posted image

Tamo mi je bio najludji provod dok sam studiralauser posted image

Mi cemo ove godine standardno Halkidiki, svekijevci imaju tamo apartman, pa se potrpamo svi preko leta, a ako Bog da posto vise nista ne planiram, ici cemo u Afriku da sadimo papriku, DJIBUTI user posted image

Nego Grkinje moje drage, objasnite mi sedam godina zivim u Grckoj i ne znam gde je ta PARALIJA gde idu nasi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 429
22.5.2011 17:07:14   
Anoniman
heheh...nina, to ti je Paralia tis Katerinis, kod Katerinija, sat vremena od Soluna.

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 430
22.5.2011 17:09:54   
nina26

heheh...nina, to ti je Paralia tis Katerinis, kod Katerinija, sat vremena od Soluna.

Pa ja kazem mm da je to ta PARALIJA, kaze on bre nije to ti je plazauser posted image i on Grk user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 431
22.5.2011 17:09:57   
indy_25
Mi idemo na Hvar sami bez djece 5 dana pa onda s djecom 7 dana u Budvu i jos par dana kod mojih u Bar user posted image Jedva cekam da idem na more jer prosle godine nisam bila htjeli smo da idemo u grcku ili egipat, ili u soanijuali ja hocu na nase more sa nasim ljudima da cujem nas jezik dosta mi je stranaca i stranih drzava user posted image . A za novu godinu smo u Beograd joj jedva cekam sto ja taj grad volim najradije bi da tamo kupimo stan al mm neceuser posted image I jos sljedece godine dolazim tamo jer mi se drugarica udaje pa cu valjda da upoznam nekog od vas ono brzinski user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 432
22.5.2011 18:08:55   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Ma ja tek okvirno gledam, mislim da ce biti avgust, ali ni to jos nije definitivno user posted image zbog posla.
Cifra je 200-300 eura sa prevozom user posted image

da li tu računaš i pare koje bi tamo potrošila (za hranu, izlaske....)?

Krf i Skiatos mogu se naći za 150-200 eura krajem avgusta-početkom septembra, smeštaj+prevoz.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 433
22.5.2011 18:12:51   
anajid
Crnogorke moje,mogu li vas kontaktirati u vezi ljetovanja u Igalu,da mi preporucite neki smestaj?Mislim da ovde ne reklamiramo.Ako neko od vas zna neka se javi!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 434
22.5.2011 18:15:15   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: gagana83

Suncice, ovo ne preporucujem ja, ja cu tek da idem ali su meni preporuciliuser posted image
KLIK

A mislim da nije ni skupouser posted image

Gagana ovo je SUPER - nisam videla niže cene, a čačkam po netu stalno!!!

Skroz sam zaboravila na Pargu, ona je po mom ukusu:)

Viking
da li si ti beše bila u Pargi, ili grešim? Ako jesi, napiši molim te kakve su plaže, i uopšte neku info o Pargi.

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.5.2011 18:17:04 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 435
22.5.2011 18:18:30   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: indy_25

Mi idemo na Hvar sami bez djece 5 dana pa onda s djecom 7 dana u Budvu i jos par dana kod mojih u Bar user posted image Jedva cekam da idem na more jer prosle godine nisam bila htjeli smo da idemo u grcku ili egipat, ili u soanijuali ja hocu na nase more sa nasim ljudima da cujem nas jezik dosta mi je stranaca i stranih drzava user posted image . A za novu godinu smo u Beograd joj jedva cekam sto ja taj grad volim najradije bi da tamo kupimo stan al mm neceuser posted image I jos sljedece godine dolazim tamo jer mi se drugarica udaje pa cu valjda da upoznam nekog od vas ono brzinski user posted image

Rano si se najavila ali nemoj da se nisi javila kada dođeš user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 436
22.5.2011 18:19:23   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Nina...

Fantsaticno je. More je prelepo, plaze su fenomenalne. Od smestaja ima svega. Najlepsa mestasca su mi u severnom delu, Damouchari i Agios Ioannis. Imas kod mene na fb-u u albumo Gr 09 slike . U juznom delu je more kao jezero jer je zaliv u pitanju, pa je onako nista posebno, severni deo je bolji, otvoreno more, nema algi i jezeva, cisto lepo i toplo.

E, kako je na Pelionu? Mi smo tamo sad razmisljali da odemo.

ajme gde vam je taj Pelion? Gledam plaže, lepo izgledaju; može još neka info o ovom mestu?:)

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.5.2011 18:20:37 >

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 437
22.5.2011 18:43:45   
indy_25

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: indy_25

Rano si se najavila ali nemoj da se nisi javila kada dođeš user posted image

Naravno da cu da se javim jer prvenstveno zelim da dodjem zbog vas da bilo koga upoznam a pod broj dva Beograd mi se svidja zato sto je ziv grad bas za moj karakter. Bila sam tamo s bivsim momkom na Kovilovu u president on je imao neki seminar pa ja isla sa njim pa smo se ishodali po beogradu bas puno. A najvila sam se rano zato sto ako Bog da sam sigurna da cu doci. Drug iz NL je kupio stan tamo pa cemo kod njega novu godinu da slavimo a sljedece godine mi se drugarica udaje koja je iz Bg ali zivi ovdje u Nl pa moram obavezno doci na tu svadbu jer mi je dobra drugarica :) OOO jedva cekam.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 438
22.5.2011 18:55:28   
dunja RR
Aaaaaaa, gaganice šta mi uradi user posted image

a taman sam se bila odlučila za Skiatos kada ona ubaci "crva" Pargu; sada čitam sve o Pargi i sve više me privlači:)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 439
22.5.2011 18:58:50   
Ana RR
Dunja, Parga je stvarno jako lepa user posted image moja koleginica 4 godine za redom ide tamo na letovanje.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 440
22.5.2011 18:59:57   
marince1
Dunja ja sam bila u Pargi prosle godine.
Plaze su lepe,mestasceje fantasticno,ali je jako skupo sto se tice vanpansionske potrosnje.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 441
22.5.2011 19:06:41   
marince1
imas dunja kod mene na fb album Parga,mada nema bas puno toga

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 442
22.5.2011 19:39:19   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: marince

Dunja ja sam bila u Pargi prosle godine.
Plaze su lepe,mestasceje fantasticno,ali je jako skupo sto se tice vanpansionske potrosnje.

Sada videh ovo-nego, malopre čitam na nekom drugom sajtu i tamo piše da je dodta jeftinije od Krfa. Ja bila na Krfu, jes skuplje nego kod nas, ali ne sada nešto da padnem u nesvest. A ako je Parga jeftinijia od Krfa, onda mož da prođe user posted image

Ja ionako ne trošim puno para na letovanjima, van onoga što uplatim u okviru aranžmana. Više volim da plivam i šetam, eventualno neko piće popijem ali restorane ne konzumiram u Grčkoj, jer obično tamo nemam apetit, a mm samo voli kuvano (od moje ruke;) te mu uvek spremam u Grčkoj.....ali sve brzinski, ne gubim vreme na to jer se dobro organizujem:)

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 443
22.5.2011 19:47:03   
dunja RR

Marinče gledala sam ove slike i ranije, lepe su:) Mada čini mi se da ima više Lefkade, kada ste išli na izlete, čini mise. Taj izlet je 40 eura ako sam dobro proučila? Kakvi još izleti imaju? Ja bih volela da skoknem do Albanije, jer kada smo bili na Krfu pre 2 godine, nije bilo šengena, pa ne odosmo.....

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 444
22.5.2011 19:50:50   
dunja RR

Marinče gledala sam ove slike i ranije, lepe su:) Mada čini mi se da ima više Lefkade, kada ste išli na izlete, čini mise. Taj izlet je 40 eura ako sam dobro proučila? Kakvi još izleti imaju? Ja bih volela da skoknem do Albanije, jer kada smo bili na Krfu pre 2 godine, nije bilo šengena, pa ne odosmo.....

Tada je bio izlet za Agio Sarandu (mladenci-Svetih 40 velikomučenika) - pravoslavni Albanski grad, koji je tačno prekoputa Kassiopija, gde smo bili na Krfu. Mogli smo i preplivati, nego posle bi nas deportovali, nije bilo šengena user posted image

Volela bih sada da iz Parge recimo odem za Agios Sarandu, ako postoji ta varijanta:)

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.5.2011 19:52:47 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 445
22.5.2011 20:15:52   
Anoniman

ajme gde vam je taj Pelion? Gledam plaže, lepo izgledaju; može još neka info o ovom mestu?:)

kod Volosa (odakle ides na trajekt za Skiatos). tu su i planine pa zimi mislim idu na skijanje, ali ima i mora.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 446
22.5.2011 20:20:59   
gagana83
Dunja, ajmo u Parguuser posted image Mi cemo 12. avgusta.
Ako imas Shishicu na fb i u njenom albumu imas slike iz Pargeuser posted image

Indy, Hvaruser posted image Blago tebi, Hvar je moja velika zeljauser posted image

< Poruku je uredio gagana83 -- 22.5.2011 20:22:59 >

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 447
22.5.2011 20:41:10   
dunja RR

kod Volosa (odakle ides na trajekt za Skiatos). tu su i planine pa zimi mislim idu na skijanje, ali ima i mora.

hvala Ksenči, a kakve su plaže?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 448
22.5.2011 20:42:06   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: gagana83

Dunja, ajmo u Parguuser posted image Mi cemo 12. avgusta.
Ako imas Shishicu na fb i u njenom albumu imas slike iz Pargeuser posted image

U koju vilu ideš gagi?

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.5.2011 20:43:14 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 449
22.5.2011 20:59:28   
Anoniman

hvala Ksenči, a kakve su plaže?

ja nisam bila, ali planiram ove godine ako sve bude bilo ok. Ali bila je Nina, eno tamo na pocetku ove stranice opisuje user posted image  meni se po slikama cine lepe.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here