|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
22.5.2011 12:21:53   
milenatea
ima dosta kafica, diskoteka, uvece cela Paralija tresti od muzike, i upravo to mi se nije dopalo, nisam mogla da spavam, voda jeste plava, dugo je plitko, umoris se dok odes do dubine ( extra za decu) pesak je svugde, setaliste je ogromno i pretrpano buticima, nije skupo, bas je onako urbano mesto.

ako hoces da se odmoris, pre bih ti Tasos preporucila, a Paralija je za provod, ili da smestaj nadjes negde sto dalje od setalista, centra, diskoteka, kafica...

moja sestra sledece subote opet ide u Paraliju.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 401
22.5.2011 12:50:15   
marince1
IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Jel ima neko neku preporuku za Grcku? A da nije skupouser posted image

Sunči gledaj ostrva, nemoj Paraliju. Ono što sam ja našla povoljno su ponude za Skiatos. Krf i Tasos su takođe uvek povoljni.........

Sve se slazem!
I ja mislim da su Grcka ostrva prelepa,a nisu nesto skuplja od Paralije.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 402
22.5.2011 13:00:37   
Suncicabg
Marince predlozi nesto konkretno? Ja nisam nikad bila u Grckoj, pa ne znam ni na koju bi stranu user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 403
22.5.2011 13:26:45   
viking
Sunči, najbolje je da kažeš šta za tebe znači "nije skupo" jer je to vrlo relativna stvar, pa da krenemo odatle user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 404
22.5.2011 13:29:31   
dunja RR
Sunci u pravu je Viking, reci šta nije skupo, a zatim i koji termin tebi odgovara, jer su cene vrlo različite u zavisnosti od termina.....

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 405
22.5.2011 13:31:42   
Anoniman

Zasto user posted image
Deluje lepo, a drugarice je bila na O. Beachu i sva odusevljena

Slazem se sa devojkama - nemoj Paraliju! Voda je skroz bezveze, tipa hodas 5 kilometara i dalje si u vodi do kolena! I nije lepo mesto.
Ako ti se ostrva cine skupa, idi na Halkidiki makar, tamo je svakako bolje. U Nea Kalikratii je lepa voda, a mozes i cuveni Pefkohori i tako to.
Od ostrva preporucujem Skiatos, mada je on mozda malo skuplji, ali sve zavisi i od sezone u kojoj ides.

Direktna veza do poruke: 406
22.5.2011 13:54:14   
Suncicabg
Ma ja tek okvirno gledam, mislim da ce biti avgust, ali ni to jos nije definitivno user posted image zbog posla.
Cifra je 200-300 eura sa prevozom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 407
22.5.2011 13:56:05   
Anoniman
uh, sunci, mislim da to samo krajem avgusta mozes naci, jer je avgust ipak visoka sezona. Ne znam, mozda nase agencije i budu imale neke specijalne ponude ili nesto za neke apartmane.

Direktna veza do poruke: 408
22.5.2011 14:33:25   
Anoniman
Meni je septembar najlepsi za more, al ne umem da izracunam da li cu tad biti mnogo trudna za takav put user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 409
22.5.2011 14:36:08   
Nina...
Mi cemo na Mikonos.
Inace , na Booking.com se moze naci smestaj sirom Grcke po jako povoljnim cenama za datume kad nemaju puno posla, tipa od 8-30Eura dvokrevetna soba, bez dorucka. Ali opet se isplati.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 410
22.5.2011 14:38:14   
Nina...
Ako mozes, juri last minute ponude po agencijama.

Ma ja tek okvirno gledam, mislim da ce biti avgust, ali ni to jos nije definitivno user posted image zbog posla.
Cifra je 200-300 eura sa prevozom user posted image

Direktna veza do poruke: 411
22.5.2011 14:40:29   
Nina...
Nea Kalikratia je povoljna, radi je agencija Market Tours iz Novog Sada, ozbiljni su provereno. Verovatno je ima i po drugim agencijama...

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 412
22.5.2011 14:44:16   
gagana83
Suncice, ovo ne preporucujem ja, ja cu tek da idem ali su meni preporuciliuser posted image
KLIK

A mislim da nije ni skupouser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 413
22.5.2011 14:44:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Meni je septembar najlepsi za more, al ne umem da izracunam da li cu tad biti mnogo trudna za takav put user posted image

user posted image user posted image user posted image
neces biti pocetkom septembra user posted image
i meni je kraj avgusta - pocetak septembra najlepsi, al nazalost za nas to nije opcija user posted image  nego em moramo da se guzvamo sa milion drugih turista i przimo na 100 stepeni, em placamo k'o da je ne znam sta...

Nina, a otkud Mikonos? Jeste li vec isli? Mene to ostrvo nesto uopste ne privlaci.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 414
22.5.2011 14:50:43   
Nina...
Kseno, mi nismo isli nikad na Mikonos, a oboje imamo zelju da odemo, pa tako... Obisli smo i Halkidiki, i Pieriu, i Pelion, Lefkada prosle godine, ove godine smo mislili prvo na Skijatos, ali smo se dogovorili juce sa jdnim drugarom da odemo zajedno na Mikonos jer smo nasli povoljan smestaj... inace sve ostalo je tamo papreno, to znam, ali dobro, i onako nemamo puno dana slobodno, 5 dana cemo biti tamo. Ja volim da vidim sve, i sve me privlaci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 415
22.5.2011 16:02:14   
marince1
Mislim da mozes na Krfu da nadjes smestaj za te novce.
Mozes i na LEfkadi.
Idi na sajt ''putovaja info'' i tamo imas pretrazivac i ukucas sve parametre koji ti odgovaraju.tipa datum,ukucas zemlju,npr. Grcka,tip prevoza itd...
Postavila bih ti link,al ne umem.user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 416
22.5.2011 16:02:51   
Anoniman
E, kako je na Pelionu? Mi smo tamo sad razmisljali da odemo.

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 417
22.5.2011 16:04:38   
modesti blejz
devojke vidim sve ste bile u grckoj ja nisam nikada mada bih volela
nama sve nesto kao predaleko
koliko treba naprimer iz beograda kolima

mi smo u banja luci i vec par godina letujemo u hrvatskoj

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 418
22.5.2011 16:10:09   
Anoniman
Mi poceli da gledamo Kipar i Siciliju. Na Kipru sam bila i bilo mi je super, Italija je divna ali talijane ne mogu da smislim. Videcemo jos gde cemo da zavrsimo.

Ja nisam nikad u Grcku isla kolima, ali znam neke koji jesu i to do Tasosa sa sve malom decom. Valjda im je to bolje od autobusa a avionskih linija nema. Mozda neki carteri pa opet bus....

(odgovor članu modesti blejz)
  Direktna veza do poruke: 419
22.5.2011 16:20:05   
Anoniman
modesti, od beograda do soluna kolima imas oko 7 sati, u zavisnosti od guzve na granici. Posle ako hoces recimo do Volosa odakle idu trajekti za Skiatos, Skopelos...tu imas jos neka 2 sata, mozda i manje. A mislim da otprilike toliko imas i do Kavale ako ides za Tasos.
Da, Tasos nema aerodrom a i na njemu su bas potrebna kola pogotovo ako smestaj nije u glavnoj luci.
Misu, mozda neko ostrvo sa aerodromom - Krf, Skiatos, Rodos, Krit, Santorini...Na Kipru nisam bila, ali mi se cini lepo.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 420
22.5.2011 16:25:32   
Anoniman
Tamo je pravi halumi sir, onako grilovan i meze, nesto pout lesovackog voza samo ima mesni i riblji i nije rostilj. Kipar je super. Mad kada sam ja bila bio je preplavljen rusima i englezima, ocajna kombinacija

Sto se tice Turske, bila sam u Istanbulu i isla bih opet, ali me njihovo more ne privlaci. Prvo se uzasavam te guzve a imam utisak da je tamo haos i mislim da ide puno ljudi sa malom decom, sto me jos vise smara, bar sad dok sad dok smo solo. I mislim da im more nije neko i da su svi vise u bazenima. A kad idem na more, ja volim da se u njemu i kupam. Tursska mozda sa decom, to mi deluje onako ok.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 421
22.5.2011 16:25:47   
minavb
Meni je Krit fenomenalan, i cim Vanja malo poraste idemo tamo ponovo. Ove godine Halkidiki, nadam se da ce biti lepo.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 422
22.5.2011 16:29:19   
Anoniman
I Kipar je skup. Tamo cini mi se moras iznajmiti auto jer bez njega nemas nista, oni uopste nemaju autobusa. Jedna drugarica mi se tamo preselila i morala je odmah polagati vozacki.
U Turskoj bih i ja posetila samo Istambul, za more sam cula da i nije nesto, a i ja na moru volim more a ne bazen.
Mina, idete busom ili kolima?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 423
22.5.2011 16:33:07   
Anoniman
Pa ili cemo auto ili taxi. Isla bih u Limasol. Videcemo. Mada mi je za sad Sicilija favorit a i tamo nisam bila

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 424
22.5.2011 16:34:03   
Anoniman
Moja drugarica je bila na Siciliji i mnogo joj se svidelo.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here