|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
20.5.2011 21:41:24   
PoisonEve
user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 376
20.5.2011 21:42:17   
PoisonEve
user posted image

Direktna veza do poruke: 377
20.5.2011 21:47:14   
viking
Super je, PoisonEve, baš mi je drago da ste se lepo proveli  user posted image Još samo da nam kažeš gde ste bili user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 378
20.5.2011 21:49:19   
Suncicabg
Jel ima neko neku preporuku za Grcku? A da nije skupouser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 379
20.5.2011 21:49:57   
jelena038
Poison, jako su lepe slike!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 380
20.5.2011 22:08:40   
majathegreat
A što na fotkama piše 2010. godina, ako ste se sad vratili. I gde je tu uopšte more?user posted image

Direktna veza do poruke: 381
20.5.2011 22:21:53   
marince1
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Lefkada,Zakintos i naravno Krf.Nije skupo,a prelepo

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 382
20.5.2011 22:29:50   
tatjan@
Mi ove godine izgleda nigde user posted image

Suncice imam ja jednu preporuku, u pitanju je agencija Oktopod travel, Nea Vrasna-10 nocenja-vila Andonis-1 jul-365 eura za dve osobe. Ja sam na to ciljala ali nista od toga..user posted image
Inace je novija vila u pitanju, bas mi se dopalo odnos vila i cena user posted image

< Poruku je uredio tatjan@ -- 20.5.2011 22:32:31 >

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 383
20.5.2011 23:21:08   
PoisonEve
E da ne verujete, sve nas je ukupno sa avionom i tamo sve all inclusive kostalo 500 evra ya nas oboje! Mada ipak sad nije sezona ali je temperatura oko 28 stepeni. Alanja,Turska. A sto se tice datuma....hahahhaha....nismo znali da podesimo datum...evo i jos jedne fotke mora...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 384
20.5.2011 23:22:51   
PoisonEve
user posted image

Direktna veza do poruke: 385
20.5.2011 23:24:26   
PoisonEve
user posted image

Direktna veza do poruke: 386
20.5.2011 23:26:51   
PoisonEve
To je ujedno bio i nas honeymoonuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 387
20.5.2011 23:45:20   
Suncicabg
Hvala vam user posted image moram jos da pretrazim.
Poison super su slike user posted image

Direktna veza do poruke: 388
21.5.2011 15:02:26   
Anoniman
Ja sam bila bez ideja, ali sad malo pogledah kontiki sajt i isla bih u Eilat u Izrael. Cekam da se mm okaci na skype pa da vidim kakvi su njegovi planovi. Nismo bili na moru mislim 3 godine. Nismo neki ljubitelji pa smo se vise fokusirali na drugi tip odmora. Ali ovo mi bas deluje privlacno i uvek sam zelela u Izrael

Direktna veza do poruke: 389
22.5.2011 11:16:29   
Suncicabg
Kakva su vam iskustva sa Paralijom/Olypic beach? Ima bas primamljivih ponuda user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 390
22.5.2011 11:19:13   
marince1
Suncice ja licno ne volim taj deo Grcke,ali to je moje subjektivno misljenje,nista drugo.
Ja sam ljubitelj Jonskog mora

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

Direktna veza do poruke: 391
22.5.2011 11:25:01   
jelena038
dok sam radila na radiju imala sam savrsenu ekipu i menjali smo se kako smo hteli, tako da sam od maja do oktobra svake godine outovala najmanje pet puta negde, pa onda radila po ceo dan, da vratim smene. isla bih par puta kod mojih, obisla najmanje dva festivala, skoknula do mora, ako nista na vikend, a sad.. pocela sam da radim u takvom kapitalistickom listu, koji honorarcima daje samo deset radnih dana godisnje i sve se podsvesno nadam losoj plati da mogu da ih sutnem u d. i odem na celo leto negde daleko. eto, to su moje muke.. da ne pricam da mi je letovanje vec dogovoreno i da ne znam hoce li me pustiti u tom terminu. a takodje se nadam da nece, pa da isto mogu da ih sut..user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 392
22.5.2011 11:27:29   
modesti blejz
evo da se malo ukljucim na temu mada slabo tipkam
htela bih da preporucim hrvatsku
od kako zivim u banja luci(iz srbije sam)svake godine letujemo u hr,prvo smo isli na makarsku rivijeru mada je tamo uvek guzva

inace zadnje dve godine letujemo u istri i odlicno je ,ljudi su ljubazni priroda je prelepa i nema guzve,bili smo i na losinju i bilo je kao u bajci plaze gde se mozete izdvojiti ma sve za 5 ostrvo je divno ali poskupo

vecina mojih prijatelja iz srbije izbegava i dalje hrvatsku istina neka mesta i treba kao na primer split sibenik..
u svakom slucaju u odnosu na crnu goru je extra a i moze kolima sto nije slucaj sa turskom a i grcka je daleko

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 393
22.5.2011 11:46:40   
viking
Naši prijatelji s dvoje male dece već dve godine za redom idu na Lošinj, njima je tamo divno!

IZVORNA PORUKA: modesti blejz

inace zadnje dve godine letujemo u istri i odlicno je ,ljudi su ljubazni priroda je prelepa i nema guzve,bili smo i na losinju i bilo je kao u bajci plaze gde se mozete izdvojiti ma sve za 5 ostrvo je divno ali poskupo

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu modesti blejz)
Direktna veza do poruke: 394
22.5.2011 11:51:57   
dunja RR

Sunči gledaj ostrva, nemoj Paraliju. Ono što sam ja našla povoljno su ponude za Skiatos. Krf i Tasos su takođe uvek povoljni.........

Direktna veza do poruke: 395
22.5.2011 12:00:03   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sunči gledaj ostrva, nemoj Paraliju.

Zasto user posted image
Deluje lepo, a drugarice je bila na O. Beachu i sva odusevljena

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 396
22.5.2011 12:08:52   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sunči gledaj ostrva, nemoj Paraliju.

Zasto user posted image
Deluje lepo, a drugarice je bila na O. Beachu i sva odusevljena

Meni lično su ostvra mnogo lepša, Olimpijsku regiju sam obišla i lično nisam fascinirana; ako možeš da biraš dodaj malo para više jer ostrva su zaista lepša. Verujem da je čak i Tasos lepši od tog kopnenog dela.

Sa druge strane Paralija jeste najjeftnijia.....ali zavisi šta tražiš
Odluči sama....pustiću ti na pp link gde imaš sve o Paraliji:)

Direktna veza do poruke: 397
22.5.2011 12:14:37   
jelena038
Modesti, i ja sam u BL i isto vise ne bih krocila u CG, ako mogu za iste pare u HR! Jednostavno, ljudi se trude i to se tako oseti!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 398
22.5.2011 12:15:05   
milenatea
ja sam bila prosle godine u Paraliji, nije lose, velika guzva, ako hoces da kupis neku koznu jaknu ili nesto od krzna cene su extra, vrvi sve od turista, plaza je ogromna. olympic beach je manji bila sam i tamo to je pored, nije lose, samo je ogromna guzva na plazama i punoooo nasih.

Kakva su vam iskustva sa Paralijom/Olypic beach? Ima bas primamljivih ponuda user posted image

Direktna veza do poruke: 399
22.5.2011 12:17:23   
Suncicabg
Cula sam da ima dosta kafica i veliko set_aliste, a da je voda lepa i plava user posted image
Milenatea sta ti se nije dopalo?

< Poruku je uredio Suncicabg -- 22.5.2011 12:18:01 >

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here