|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
12.5.2011 12:17:10   
viking
I ja sam išla na Krk prošle godine, to nije problem, ali ovo je Dalmacija, ne Istra. Velika je razlika.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 351
12.5.2011 12:18:29   
Ana RR
Mm da, u pravu si, nisam razmišljala o tome..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 352
12.5.2011 12:25:54   
Didy
IZVORNA PORUKA: viking RR

I ja sam išla na Krk prošle godine, to nije problem, ali ovo je Dalmacija, ne Istra. Velika je razlika.

Mm i ja smo bili pre dve godine u Istri sa NS tablama, niko nas nije ni pogledao, a stalno smo negde lutali. Išli smo sve vreme kroz Hrvatsku auto putem, stajali u motele, na pumpe i bilo nam je neprijatno samo na jednoj pumpi pred Zagrebom (doživeli smo neke neprijatne komentare).
Prošle godine su moji svekar i svekrva išli u selo odakle su svekrvini roditelji (okolina Zadra) i meštani im nisu dali nijednom da se spuste u Zadar sa NS tablama, rekli su im da nije bezbedno.
Mm i ja smo išli isto u Zadar pre 4 godine, ali autobusom "Vojvodina". Na semaforu smo čekali zeleno svetlo i neki momci su počeli da udaraju po staklima i da viču nešto. Bilo je vrlo neprijatno, ne znam kako bih se osećala da smo bili autom, pogotovo još sa detetom.
Ja stvarno nemam nikakvih predrasuda i često prelazimo u Hrvatsku, pošto je Bačka Palanka pogranično područje, ali tamo gde je baš bilo otvorenih sukoba za vreme rata, uvek možeš da naletiš na neku budalu sa nekim ružnim uspomenama. Ja se ne bih usudila ići u Dalmaciju sa srpskim tablama. Verovatno se ništa ne bi desilo, ali ne bih bila potpuno opuštena.

< Poruku je uredio Didy -- 12.5.2011 12:27:10 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 353
12.5.2011 12:27:21   
viking
Mi isto često idemo u Zagreb, i nismo nikad imali problema, ali za Dalmaciju sam svašta čula. Ni ja se ne bih usudila.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 354
12.5.2011 12:38:58   
isidora88

IZVORNA PORUKA: isidora88

ja jos nista ne znam kada cemo ici,mm jos nisu rekli kada mu je tacno godisnji,poludecu user posted image
zna li neko da li su avionske karte do tivta jeftinije ako se uzimaju ranije ili je ista cena?
znam za neke druge drzave da sto se ranije rezervise to je jeftinije ali me zanima da li je siti slucaj i za CG?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 355
12.5.2011 13:02:01   
dunja RR

Dalmacija je posebna priča.......

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 356
12.5.2011 13:18:28   
Anoniman
Vidim tu ste, pa ću tu da pitam za predlog - mi ćemo tek u septembru na odmor, ali nama se ide u Austriju na planinu i jezera da se nadišemo svežeg vazduha user posted image Imate li predlog za neko posebno mesto ili odmaralište???

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 357
12.5.2011 16:40:03   
viking
evo možda ti ovo pomogne KLIK
IZVORNA PORUKA: isidora88

ja jos nista ne znam kada cemo ici,mm jos nisu rekli kada mu je tacno godisnji,poludecu user posted image
zna li neko da li su avionske karte do tivta jeftinije ako se uzimaju ranije ili je ista cena?
znam za neke druge drzave da sto se ranije rezervise to je jeftinije ali me zanima da li je siti slucaj i za CG?

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 358
12.5.2011 16:41:45   
dunja RR
Viking a na Lefkadu, jel se isplati ići bez kola?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 359
12.5.2011 16:42:35   
viking
Ne, ako ne planiraš tamo da iznajmiš auto. Ima mnogo divnih plaža, a naše agencije naravno imaju apratmane na najružnijem delu ostrva.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 360
12.5.2011 16:42:50   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Viking a na Lefkadu, jel se isplati ići bez kola?

i bez namere da iznajmimo ista?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 361
12.5.2011 16:47:20   
dunja RR
Da to sam i mislila. Sve vile koje sam našla preko naših agencija su u Nidriju, znači Nidri je bezveze ili?

Zato i bi na Skiatos, jer tamo kola nisu potrebna.....a dogodine kada kupimo kola, palimo za Lefkadu i naravno moju Kefu user posted image

Ne, ako ne planiraš tamo da iznajmiš auto. Ima mnogo divnih plaža, a naše agencije naravno imaju apratmane na najružnijem delu ostrva.

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.5.2011 16:48:53 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 362
12.5.2011 16:52:03   
viking
Onda nikako. Lefkada zahteva svakodnevnu vožnju, i nije za ljde bez kola i ljude sa malom decom.
A plaža u Nidriju je kao da si na Dunavu.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 363
12.5.2011 16:54:07   
minavb
Mi jos ne znamo gde cemo, zavisi gd eima mesta. Halkidiki u svakom slucaju. Inace jedva cekam da Vanjoslav poraste pa da opet idem na Krit. Te plaze, to je nestvarno lepo!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 364
12.5.2011 16:57:37   
viking
Mina, naši prijatelji idu u Toroni, izgleda baš lepo... Imaju ga naše agencije.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 365
12.5.2011 17:00:19   
minavb
Mi biramo prema hotelu. DVa hotela su nam ok, pa u kom bude mesta, tamo cemo. Nesto smo smoreni ove godine.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 366
12.5.2011 17:34:13   
jelena038

moj prvi odlazak na more, sa 3 godine sa babom bio je u Igrane i sećam se dosta toga user posted image ; na mojim slikama izgleda fantastično

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Letovali smo tamo dok sam bila dete, divno je
IZVORNA PORUKA: jelena038

igrane, hrvatska

a i na Jeleninim, sada tek videh slike, poznata mi plaža user posted image

dunja, bas ti hvala, skroz mi znaci kad tako cujem, da vas ima koji mozete da mi potvrdite da je stvarno kao na slikama.. ja more inace nesto ne oboyavam, pa jos da mi bude i lose, to stvarno ne bih podnela user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 367
12.5.2011 17:39:05   
jelena038

A da li je neko išao tamo sa sprskim tablicama u skorije vreme?
u makarskoj, i celoj toj rivijeri, je vise bosanaca leti, nego u bosni. bukvalno.
ja govorim ekavicu, i to prilicno sam bucna, i niko me ne gleda cudno.
za split, zadar i sl. sam i ja cula da je bas zategnuto, ali u istru mozete uvek.
proslog leta sam bila i u drveniku (makarska), a obisla sam i dubrovnik i celu tu okolinu, cavtat, kupare.. bila sam u trebinju na festivalu amaterskih pozorista, sa drustvom, pa smo svaki dan isli na hr primorje. Isto nisam imala nikakvih problema.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 368
12.5.2011 17:41:24   
Anck Su Nmaun

Pa nece te niko ovako dirayti ali kad vide auto....

Prosle godine bili prijatelji, sa tablama nasim, izgrebali im kola i par puta ostavljali ceduljice na  vetrobranu user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.5.2011 17:42:00 >

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 369
12.5.2011 17:44:34   
jelena038
hahahaha, eno, napisala sam ti u vozackoj user posted image idi pa vidi user posted image

idite biciklima na more, zdravije, ludje, romanticnije i bezbednije!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 370
20.5.2011 21:28:51   
PoisonEve
Heeej drustvo!!! Vratila sam se sa moraaa!!!! Jao, ljudi malo je reci da nam je bilo savrseno! Ne mogu vam opisati koliko smo se dobro proveli! Hrana je bila sjajna u hotelu, pored dorucka,rucka i vecere imali smo i tri uzine i cajanku, neogranicene kolicine raznoraznih gustih sokova,cedjene pomorandze i raznih kafa i slicnih toplih napitaka. Samo salata je bilo pet vrsta! A da ne pricam o sjajnoj ribi, ogromnoj usoljenoj tuni, kebabu a mm se najvise radovao rucku i veceri jer je tad bilo 14 vrsti kolaca + 2 torte! A svi su kremasti i vocni sa puno slaga i nisu puno slatki!  Jahala sam kamilu, vozila se toboganima, plivala u bazenu (more je ipak bilo hladnjikavo) i imala romanticno vece u djakuziju sa mm mada sam se malo upalsila zbog  jer je jak bio djakuzi. Grad je jako lep, ima dosta znamenitosti ali glavni bazar i nije bas toliko jeftin a turci su dosadni sacuvaj Boze! Sve te vuku za rukav i svi iumaju istu pricu: For you and your pregnant wife,the best price! You are my first visitors today, Ill give you very good price! hahhahaha...ipak smo kupili par sitnica i malo suvenircica za roditelje. Slike su diiiivne, samo nek mi neko kaze gde da ih postavim!

(odgovor članu coka11)
Direktna veza do poruke: 371
20.5.2011 21:34:35   
PoisonEve
user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 372
20.5.2011 21:36:01   
PoisonEve
user posted image

Direktna veza do poruke: 373
20.5.2011 21:37:13   
PoisonEve
user posted image

Direktna veza do poruke: 374
20.5.2011 21:39:35   
PoisonEve
user posted image

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here