|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moda za trudnice
1.3.2011 17:31:51   
eni26
Najbolje stvari za trudnice u C&A..user posted image

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 476
1.3.2011 17:40:04   
SareniVrabac
IZVORNA PORUKA: jance

e ko da si znala, upravo sam krenula da trazim na google gde ih ima. hvala

bas mi drago da sam pomogla... pa da nesto lepo pazarisuser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 477
1.3.2011 21:10:20   
Crvenkapa85
ja sam ove uzela u second hand-u......donose samo markiranu ocuvanu robu....ne patim za markiranom robom al su mi ove dosle ko kec na jedanaest.....
model je dublji pa ima da se podesava guma......

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 478
1.3.2011 21:26:56   
jance
ja sam upravo nasla dva para na licitacijama pa cu mozda tamo videti..jede su bas lepe al nisam sigurna dal ce mi biti dobre user posted image
a drugo su farke sa guma umetkom za stomak, al je ta guma umetak onako bas rastegljen....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 479
2.3.2011 10:00:31   
Crvenkapa85
IZVORNA PORUKA: jance

ja sam upravo nasla dva para na licitacijama pa cu mozda tamo videti..jede su bas lepe al nisam sigurna dal ce mi biti dobre user posted image
a drugo su farke sa guma umetkom za stomak, al je ta guma umetak onako bas rastegljen....
trazi im da ti posalju dimenzije.....meni su ove moje na oko bile smesne jakooooooooooooo....a kad sam ih obukla druga prica.....stane mi ceo stomak u njih....user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 480
2.3.2011 11:31:29   
jance
inace sam juce pogledala sajt P.S Fashon, imaju bas prelepe kolekcije za trudnice.. preslatke su stvari..
a sto se licitacije tice, tu se nadam d ce mi jedne crne biti dobre..preslatke su asamo 800din!

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 481
2.3.2011 13:08:12   
MarijaBg

IZVORNA PORUKA: eni26

Najbolje stvari za trudnice u C&A..user posted image

U pravu si Eni, i najpovoljnije...
Ja sam kupila par stvarcica i savrsenu perjanu jaknu (bila je 90 eura i to pre snizenja) user posted image

Ima samo jedan maaaali problem, nemaju nijednu radnju u Srbiji user posted image user posted image user posted image
Ali ako putujete, obavezno u C&A

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 482
2.3.2011 14:17:11   
Anoniman
ja jedva cekam leto da se docepam haljinica!
i da najzad bacim u kantu ove grilonke, smucile su mi se!!

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 483
4.3.2011 8:46:02   
Petkovici
Jedva cekam da prodju i ove 2 nedelje, da se porodim i da se otarasim tunika i helanki-smucile su mi se!!! Farmerice moje drage-here I come! user posted image

Jedno je biti stvoren, a drugo ~ biti ostvaren.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 484
4.3.2011 11:10:58   
mjaumjau
Ja sam u Zari kupila farmerke za trudnice,ima par nijansi,jako lep i prijatan materijal sa umetnutim pojasom,rastegljive su,udobne,cena je 5500,oo rsd,jesu malo skuplje ali zaista divno stoje i morala sam da ih uzmem jer mi se trenutno skoro nista ne svidja kako mi stoji...

(odgovor članu Petkovici)
Direktna veza do poruke: 485
4.3.2011 12:57:36   
bebać
Farmerice moje drage-here I come!

Kad je mene moj m pitao šta ću da mi kupi po izlazku iz bolnice(za porod i sina) ja sam k''o iz topa rekla ''nove farke''user posted image user posted image

< Poruku je uredio bebać -- 4.3.2011 12:58:33 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu mjaumjau)
Direktna veza do poruke: 486
21.3.2011 13:30:18   
jance
jasam upravo pazarila od jedne zene na licitaciji trudncke farke... malko su mi vece, al to je za pocetak dorascu..
inace su marka H&M Mamma i velicina XXL pa sam trenutno u njima ko u vreci al kontam da cu sa sve stomakom sigurno dorasti.. cena je bila 800.00din
a poklonila mi je uz to i jos jedne braon pantalone, te jos nisam probala....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 487
21.3.2011 13:32:23   
Vika
Jance, super pazar! U Ušću su farmerke za trudnice bile oko 3500 i naviše!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 488
21.3.2011 13:35:39   
jance
pa da... slucajno je dragi nabasao na njih kad je svrljao po onim svim sajtovima za licitacije pa mi je odma i izlicitirao..
kazem, trenutno sam ko u vreci u njima, al konta da ce to sve stomak izneti kasnije..

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 489
21.3.2011 13:37:23   
Vika
Hoće, i butke i guza, ne nadaj se da nećeuser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 490
21.3.2011 13:43:01   
jance
eto probala sam sada i ove druge, mozda mi cak i bolje stoje od farki trenutno, al su jaaaaako duboke user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 491
21.3.2011 15:25:32   
suncica82
Jance imam i ja par pantalona iz H&M. Takodje su mi duboke i taj umetak za stomak je malo veci u odnosu na velicinu pantalona.Ja sam nosila tako al kontam da moze da se prepravi tj suzi.Danas sam uzela trenericu za trudnice kod njih i savrsena je.Sve je taman.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 492
21.3.2011 18:28:02   
jabudic
Ja nemam nista trudnicko... Nikad nisam ni imala... Ugavnom nosim helanke i tunike, ili haljinice pletene, po kuci trenerke, i tako izguram citavu trudnocu...

(odgovor članu suncica82)
Direktna veza do poruke: 493
16.5.2011 12:33:13   
srna001
Zna li neko gde mogu da se nađu tri četvrt helanke za trudnice?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 494
16.5.2011 13:47:16   
Anck Su Nmaun
Ni ja nenosim nista trudnicko.
Prvu trudnocu sam nosila zimi..znaci helanke zimske, dzemperi-tunike milina, po kuci trenerke
sad letnjih haljina imam more jer inace volim leti samooo haljine.

Nisam ljubitelj onih tregerasica i slicno.
Jedino mi zao jer imam dosta lepih pantalona-farmerica u koje ncu uci do ko zna kad user posted image   ali rarke ni ne volim puno.

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 495
19.5.2011 20:36:51   
srna001
Danas sam u Modusu u Zemunu kupila helanke sa pojasom(nema lastiša da steže) za 470 din i brus pamučni crni sa fižbajnima za 200 din.Doduše jedino su imali sive helanke ali za leto i vežbice su fenomenalne.Pa kome treba nek izvoli u Gospodskoj ulici imaju radnju i jednu u Svetogorskoj u centru.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 496
19.5.2011 20:43:59   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: srna001

Danas sam u Modusu u Zemunu kupila helanke sa pojasom(nema lastiša da steže) za 470 din i brus pamučni crni sa fižbajnima za 200 din.Doduše jedino su imali sive helanke ali za leto i vežbice su fenomenalne.Pa kome treba nek izvoli u Gospodskoj ulici imaju radnju i jednu u Svetogorskoj u centru.

Ranije sam baš volela Modus, dok su pretežno imali stvari domaće proizvodnje, a onda su se pokvarili -  pokinezili.....ne znam kako je sada, ali kada sam poslednji put bila u radnji u Zemunu nisam našla ništa zanimljivo........

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.5.2011 20:44:57 >

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 497
19.5.2011 22:35:26   
ica82
IZVORNA PORUKA: srna001

Danas sam u Modusu u Zemunu kupila helanke sa pojasom(nema lastiša da steže) za 470 din i brus pamučni crni sa fižbajnima za 200 din.

Srna to je bas jeftino, ja sam lepe turdnicke helanke kupila u onom butiku Eleni, imaju u crnoj i sivoj boji i to dugacke i tri cetvrt, onako imaju lastis sa dugmetom pa moze da se povecava, mislim da cu moci da ih nosim sve do kraja trudnoce. Inace je domaca proizvodnja, a cena 1000 din.

A moracu da odem do Modusa da vidim te brushalt_ere user posted image i ako ima jos sta od tunika

< Poruku je uredio ica82 -- 19.5.2011 22:36:43 >

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 498
20.5.2011 9:47:52   
Anoniman
e bas sam htela da vas pitam da li postoje posebne trudnicke helanke jer hocu danas da kupim neke, ne mogu vise da nosim farmerke, a vreme je blesavo pa mi nije za suknje jos. znaci, da trazim helanke za trudnice, sa pojasom. user posted image

(odgovor članu ica82)
  Direktna veza do poruke: 499
20.5.2011 9:59:23   
tijatija
Kseno, ja nosim helanke, ali obicne plitkog struka i bas mi odgovaraju, i u prosle dve sam ih stalno nosila, tu kod nas u CG sve stvari za trudnice su preskupe, znaci farmerice letnje nemozes naci ispod 50e user posted image user posted image , sad ce leto pa ima haljinica isto strasnih koje mozes iskoristiti i posle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here