Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:34:51
|
|
|
|
madre
|
ja nemam reci sva su deca preslatka cind, on ima tako milu facu meden je vanja, slatkis mali, nam nabija komplekse sa zubima, mi smo jos na donjem kecu, koji se posteno ni ne vidi lesice, kao secer je, i kako je pocrnela
< Poruku je uredio madre -- 18.5.2011 11:36:37 >
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:35:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Mateja je okolo celav,a na temenu ima dzunglu,ali i ona se proredila. Hvala vam!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:37:42
|
|
|
|
madre
|
ja jesam bogdan, ali sam jako opasan
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:38:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Magnetic kako je medena!! Vidi tu frizuricu, okice lepe ja se topim na ovoj temi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:38:22
|
|
|
|
MASHKA
|
svi su preslatki, Mina Vanja je kao med! a evo i moje devojčice
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:38:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Madre,sto ti je lepo dete!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:39:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Madre, Mashka šećerleme
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:42:51
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Magnetic kako je medena!! Vidi tu frizuricu, okice lepe ja se topim na ovoj temi Hvala Muku mucimo sa kosom,vec sam joj dva puta sekla siske
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:45:01
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA a evo i moje devojčice Isti Nemanja Meni je tako slatko kad joj stavite naocare za sunce. Magnetic, Dunjica i Mateja su pravi par sa tim frizuricama. Joooj kakvi su svi, da ih smazes!
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:46:12
|
|
|
|
madre
|
lele, magnetic kolika joj je kosica kao lutka je
< Poruku je uredio madre -- 18.5.2011 11:47:09 >
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:49:58
|
|
|
|
lanajelena
|
Koliko lepe dece ...Madre sad mi zao sto nisam cerku rodila ...mada ko zna luda vremena dosla
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:50:20
|
|
|
|
jovana j
|
Pa ovo je da se raspilavis, mamike decica su preslatka, medeno, medeno, medeno!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:50:50
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: minavb Magnetic, Dunjica i Mateja su pravi par sa tim frizuricama. Pa ako bude volela mladje momke kao njena mama sve je moguce. Cin izvini ja ti vec zauzela dete
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:53:10
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Koliko lepe dece ...Madre sad mi zao sto nisam cerku rodila ...mada ko zna luda vremena dosla U , ti si presla u liberale?
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:55:17
|
|
|
|
Dora
|
divni su
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:55:20
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: lanajelena Koliko lepe dece ...Madre sad mi zao sto nisam cerku rodila ...mada ko zna luda vremena dosla U , ti si presla u liberale? Kad ne mozes da ih pobedis ,pridruzi im se
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 11:57:17
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: lanajelena Koliko lepe dece ...Madre sad mi zao sto nisam cerku rodila ...mada ko zna luda vremena dosla U , ti si presla u liberale? Kad ne mozes da ih pobedis ,pridruzi im se Dobrodosla i siri dalje.
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 12:24:14
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Koliko lepe dece ...Madre sad mi zao sto nisam cerku rodila ...mada ko zna luda vremena dosla pa jos nije kasno
< Poruku je uredio madre -- 18.5.2011 12:25:18 >
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 12:28:08
|
|
|
|
Verus
|
mina jaaako je porastao, bas lepo dete pu pu pu ( he he kako se promene kad dobiju zubice jel da? )
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 12:35:13
|
|
|
|
minavb
|
Ma kad sam se osvestila i konacno opustila, on vec mali decak.
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 12:35:47
|
|
|
|
Verus
|
Evo moje njarave od pre skoro nedelju dana:
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 12:36:58
|
|
|
|
minavb
|
"Oooovo je vreme paklenih vozaca!"
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 12:37:02
|
|
|
|
Verus
|
Bas...vreme leti, sad sa zubima su mi bas mali decaci i devojcice. Al dobro, nek se ide po redu sto kazu...IZVORNA PORUKA: minavb Ma kad sam se osvestila i konacno opustila, on vec mali decak.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 12:39:02
|
|
|
|
magnetic
|
Oooooo Verka bas je porasla
|
|
RE: Slike naše dečice - III deo 18.5.2011 13:07:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj,Veruska!Damica,bajkerka!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?