Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:55:45
|
|
|
|
Anoniman
|
na terasu .... al ono preko zardinjere pa nek se drzi rukicama .... pa ako popusti sta mu ja mogu
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:55:56
|
|
|
|
NadaR
|
u spajz Tamo mm ni za zivu glavu ne bi usao.
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:56:22
|
|
|
|
eugenija
|
Vučo, deluje kao razrađen plan
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:56:49
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa u spajz Tamo mm ni za zivu glavu ne bi usao. Ni po malo meda?
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:57:22
|
|
|
|
Rina
|
Hihihi Eugi ajde poradjaj se bre, sta ti sve pada na pamet
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:57:44
|
|
|
|
Anoniman
|
isproban baby .... al samo zaje sto je 6 sprat ...pa ako ga strah visine onda nastaju problemi
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:58:09
|
|
|
|
prase
|
Ispod gomile veša... koja bi mogla da oživi i počne da živi svoj život što se tiče mm... Bilo da je prljav, ili opran ali neopeglan... Ili ispod pokrivača od (nenameštenog) kreveta - ali tu može da bude samo dok mm ne odluči da legne da spava
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:58:46
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. isproban baby .... al samo zaje sto je 6 sprat ...pa ako ga strah visine onda nastaju problemi Nađi nekog neustrašivog, recimo pilota
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:58:50
|
|
|
|
NadaR
|
Ma boji se covjek za svoju sigurnost... sve je toliko uredno poslozeno da on izbjegava tu prostoriju ... A i ne dam da mi kvari moj kreativni nered
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 13:59:55
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: prase Ispod gomile veša... Joj odgovoraaaa, baš se zabavljam Rina, ćut tamo Vidiš da mi je lepo
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:00:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. isproban baby .... al samo zaje sto je 6 sprat ...pa ako ga strah visine onda nastaju problemi Nađi nekog neustrašivog, recimo pilota ih i tu imam dvojicu kandidata .... jedan je pilot JAT-a .... a jedan je bosanski pilot ...upravlja covjek helikopterom
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:01:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Glasno,glasnije, ja ne znam drugacije,ja ne znaaaaam drugacije!! Rina ovo od 8 putnika???????????????????
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:03:13
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. isproban baby .... al samo zaje sto je 6 sprat ...pa ako ga strah visine onda nastaju problemi Nađi nekog neustrašivog, recimo pilota ih i tu imam dvojicu kandidata .... jedan je pilot JAT-a .... a jedan je bosanski pilot ...upravlja covjek helikopterom I omiljeni film ti je "Partizanska eskadrila" od domaćih, a od stranih "Top gun"
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:03:21
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Glasno,glasnije, ja ne znam drugacije,ja ne znaaaaam drugacije!! Rina ovo od 8 putnika??????????????????? ahaaaaa uvrtelo mi se u glavu od jutros !!!!
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:05:16
|
|
|
|
Anoniman
|
top gun mi se gadi ...pogotovo onaj prcoljak od kruza ...ljepši mi je bata zivojinović (ako već on glumi u tom filmu ) e da to je zanimljivo vojni piloti moraju biti niski ... to znam rina odlično ...njih pravo volim
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:06:01
|
|
|
|
barbara
|
varala zena muza,i on dosao kuci prije nego obicno!zatekne pred vratima velike cipele,uzme ih i ocisti i okrene se i ode!bolje nego da dobije jadnik dusu ni kriv ni duzan!
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:06:31
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. top gun mi se gadi ...pogotovo onaj prcoljak od kruza ...ljepši mi je bata zivojinović (ako već on glumi u tom filmu ) e da to je zanimljivo vojni piloti moraju biti niski ... to znam Pa šta si odlučila, hoće li pilot na terasu ili čovek nekog drugog neustrašivog zanata?
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:08:46
|
|
|
|
Anoniman
|
naci cu neko drugo mjesto za skrivanje .... jer bas pilote ne volem
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:09:32
|
|
|
|
marince1
|
Na tavan U zamrzivac,ali ne zaboravi da ga iskljucis U orman.Znace ono kad muja zatekao fatu gulu i ona se pravda da je gola,jer nema sta da obuce. Muja ti otvori orman i gleda ''pobogu zeno,kako nemas sta obuc',vidi,jedna haljina,druga haljina,zdravo komsija''
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:10:14
|
|
|
|
eugenija
|
Na kraju će mi se zahvaljivati tvoj muž, jer ti nisam dala da ga prevariš Prosto - žena nije mogla naći mesto za sakrivanje
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:10:45
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: marince Na tavan U zamrzivac,ali ne zaboravi da ga iskljucis U orman.Znace ono kad muja zatekao fatu gulu i ona se pravda da je gola,jer nema sta da obuce. Muja ti otvori orman i gleda ''pobogu zeno,kako nemas sta obuc',vidi,jedna haljina,druga haljina,zdravo komsija''
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 14:11:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Na kraju će mi se zahvaljivati tvoj muž, jer ti nisam dala da ga prevariš Prosto - žena nije mogla naći mesto za sakrivanje ma nemam zeno gdje .... kod mene ti je vecinom sve brisan prostor
|
|
|
|
RE: Gde sakriti ljubavnika? 25.5.2009 22:58:03
|
|
|
|
afrodita
|
Razmisljam i ne mogu nista pametno da smislim jedino da ga uguram u onu rupu od odzaka
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.5.2009 11:01:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?