Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 5.2.2011 9:11:18
|
|
|
|
SareniVrabac
|
moji su hteli da ucine mom dedi i meni daju ime po njegovoj mami i tako ostade Katarina, iako se njima vise svidjalo Jelena
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 5.2.2011 14:31:55
|
|
|
|
Olga75
|
mojoj mami se svidjalo ima , imala je kaze jos u opticaju Mila i Zlata ali Olga je pobedilo
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 18.2.2011 1:37:38
|
|
|
|
moja ciklama
|
tata je hteo da nosim ime njegove bake. Srećna sam zbog toga
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 20.2.2011 14:30:06
|
|
|
|
bokicans
|
Pr povratku iz porodilišta sestra je promentarisala ;Vidi mala Boba,i postadoh Bojana!!!
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 2.4.2011 21:21:40
|
|
|
|
nencydrew
|
Mama je predložila, inače trebalo je da se zovem Simonida
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 2.4.2011 21:25:04
|
|
|
|
maslachak
|
ja sam po maminoj zelji dobila ime Jovana
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 2.4.2011 21:30:24
|
|
|
|
moja ciklama
|
pa tatinoj baki!
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 3.4.2011 4:07:16
|
|
|
|
aleksandrova
|
kum otisao u vojsku i ostavio njegovim roditeljima par imena da daju mojoj mami kad se porodi a ovi matori se doseteli te izmenili imena i tako dobih ime koje mi nije bilo pisano od kuma vec sudjeno...kum se i dan danas ljuti na njegove sto su to uradili al me neizmerno voli i ja njega,on mi je i prijatelj i otac i sve a da dodam zamalo da budm Radojka srecom te su imali i druga imena...to je kad se matorci mesaju gde im nije mesto
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 3.4.2011 12:51:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Mama je birala ime i za mene i za sestru, tata se tu nije mnogo mesao. Kad sam bila mala, nisam ga volela jer nisam znala nikog ko se tako zove, a jos su mi ga i kratili i zvali me Senija, Senka, Sena.. Mojim babama se uopste nije dopalo Sad ga obozavam i mislim da je pravo ime za mene. Inace, u igri je bilo i Kristina i Djurdjica. Srecom pa nisam bila musko jer bih se zvala Denis (napast )
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 25.4.2011 21:22:12
|
|
|
|
AndreaK
|
Meni je mama izabrala ime, a tata se slozio... kum nije imao nikakve veze sa tim ... sto ja smatram ispravnim... tako smo i mi svojoj deci izabrali imena... elem... drago mi je, sto kaze ksena, da nisam musko...inace bih bila Damir
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 25.4.2011 21:23:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da sam musko bila bi Denis isto kao Ksena Ovako tata zacrtao da ce se roditi Marija i tako i bi
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 25.4.2011 21:24:36 >
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 25.4.2011 21:24:01
|
|
|
|
AndreaK
|
a da...zanimljivo sto sada svoje ime obozavam...a kao mala mislila sam da nije lepo, posto sam, u to vreme, bila jedina Andrea u selu... sada bi mi to imponovalo...
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 25.4.2011 21:26:29
|
|
|
|
Vika
|
Pokojni otac mi je to objasnio ovako: "Krenuo sam ka bolnici i mislio šta ćemo i kako, u isto vreme srećan i lud od brige! I čujem iz obližnjih kola pesmu sa radija Viki, Viki, Violeta najlepša si žena svetaaa, vrati mi se Violeta još te volim jaaa..." I tako...
< Poruku je uredio Vika -- 25.4.2011 21:27:00 >
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 6.5.2011 17:24:22
|
|
|
|
jelenadunja
|
Trebala sam da se zovem Jadranka,jer kako mi tata rece,zaceli me jadranu .pa Ana Marija po baki,i na kraju,tata kao iz topa odluci da se zovem Jelena
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 6.5.2011 17:28:32
|
|
|
|
prolece
|
Kum dao sledeća imena: Vesna, Gordana i Edita. Moji izabrali Vesna
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 6.5.2011 23:06:11
|
|
|
|
Maccana
|
Imam 4 rodjena brata-starija od mene....oni su mi dali ime Snezana,po bajci(oni su kao patuljci)...A i padao je sneg kada sam se rodila...
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:23:46
|
|
|
|
Brana
|
Ja obozavam ime Snezana,isto je padao sneg kada sam se ja rodila imali su priliku ali eto dadose mi drugo ime po mojoj tetki...
< Poruku je uredio Brana -- 7.5.2011 0:24:27 >
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:28:57
|
|
|
|
magde
|
HM kako sam dobila prvo ili drugo ime...pa vako MAJDA je moja majka htela zato sto je univerzalno nekako a ja sam dete iz mesanog braka pa kad sam se udala za pravoslavni promenila sam ime u Magdalena a to ime mi je dala jedna baba sto je rekla mojoj majci da dete ti nije krsteno jel da i moja majka rekla da odkud znas...znam ja sve rekla ona i rekla je jos da moram da smenim ime za magdalena ali to je bilo odaaavno i kad sam se uhvatila sa moj muz sve se sklopilo i otisla da se u Strugu krstim u jezero.....interesantno zar ne???
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:32:22
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Brana Ja obozavam ime Snezana,isto je padao sneg kada sam se ja rodila imali su priliku ali eto dadose mi drugo ime po mojoj tetki... E pa ja sam baš tako dobila ime. Dana kad sam se ja rodila je prvi put u toj godini padao sneg, baš ga je bilo dosta i moja pokojna baka je predložila to ime
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:36:34
|
|
|
|
Anoniman
|
A meni sestra dala po omiljenoj bajci ( Snežana i 7 patuljaka)
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:37:21
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: magde HM kako sam dobila prvo ili drugo ime...pa vako MAJDA je moja majka htela zato sto je univerzalno nekako a ja sam dete iz mesanog braka pa kad sam se udala za pravoslavni promenila sam ime u Magdalena a to ime mi je dala jedna baba sto je rekla mojoj majci da dete ti nije krsteno jel da i moja majka rekla da odkud znas...znam ja sve rekla ona i rekla je jos da moram da smenim ime za magdalena ali to je bilo odaaavno i kad sam se uhvatila sa moj muz sve se sklopilo i otisla da se u Strugu krstim u jezero.....interesantno zar ne??? wow bas je interesantno!
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:42:37
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: snek A meni sestra dala po omiljenoj bajci ( Snežana i 7 patuljaka) i ti se zoves Snezana? Snelle a u kom mesecu si rodjena?
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:43:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Aha
< Poruku je uredio snek -- 7.5.2011 0:44:31 >
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:49:36
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: snek Aha divno!
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.5.2011 0:56:35
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ja sam dobila ime po tadašnjoj devojci mog kuma. gle slučajnosti: ona mi je kasnije, na fakultetu, bila profesor!!! A, da , setih se: kuma me nikada po imenu nije nazvala!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?