Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:06:02
|
|
|
|
Dada81
|
A,evo i mene pre trudnoće ,mada je malo mračna foto
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:08:32
|
|
|
|
Nina...
|
Dado podsecas me na jednu moju rodjaku A frizura ti super stoji!!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:16:06
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala ti ,Nina I ti izgledaš tako milo. A,ovih dana se razmišljam ošišati i promeniti boju ,više nije tamna ionako,smeđa sada ,pa kontam možda mi kosa ''primi'' nešto svetlije. I hvala na brzom odg,za plažu ,prosto odmara oči
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:19:17
|
|
|
|
Dada81
|
Milenatea svi komplimenti
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:21:35
|
|
|
|
milenatea
|
hvala i ti super izgledas. imala sam i ja par meseci prosle zime siskice ali mi ne stoje lepo, poklope mi lice.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:21:40
|
|
|
|
Nina...
|
Milenaaaaaaa em lepa, em zgodna!! Dado, meni se mnogo dopada tvoja frizura (ovakva kakva je na slici), bas ti stoji uz oblik lica i uz boju ociju. Ja tu ne bi nista dir'o Ova boja sa slike, je l' to tvoja prirodna boja? A za plazu, preporucujem Lefkadu kao destinaciju, plaze su strava, ne znas koja je lepsa a boja mora... kao da si u nekim tropskim krajevima a ne u Grckoj
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:21:46
|
|
|
|
Vika
|
Stvarno ste cice!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:25:22
|
|
|
|
milenatea
|
hvalaaaaaaa Ninaa ja bila u Paraliji u Grckoj i u Stavrosu, Asprovalti, Nea Vrasni, a ove ili sledece godine planiramo Tasos. jednog leta sigurno i u Lefkadi, mislim da moj buduci dever i njegova zenica idu tamo pocetkom juna
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:26:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Jednom kad vidite Lefkadu i njene plaže, prelepo more, sve drugo će vam biti bljak
< Poruku je uredio Ana RR -- 4.5.2011 16:27:01 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:27:51
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Milenaaaaaaa em lepa, em zgodna!! Dado, meni se mnogo dopada tvoja frizura (ovakva kakva je na slici), bas ti stoji uz oblik lica i uz boju ociju. Ja tu ne bi nista dir'o Ova boja sa slike, je l' to tvoja prirodna boja? A za plazu, preporucujem Lefkadu kao destinaciju, plaze su strava, ne znas koja je lepsa a boja mora... kao da si u nekim tropskim krajevima a ne u Grckoj Moram da priznam da svi kažu (a, i meni se čini) da mi tamnija najbolje stoji.A,nije prirodna boja.Inače,na svakoj slici sam sama sebi totalno drugačija,posebno one kada sam imala svetliju boju. E,too mi treba (za plaže) Hvala Milena
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:28:21
|
|
|
|
milenatea
|
e sada ste me zagolicale. ove godine ne verujem da cemo na more zbog posla, proslog leta smo bili 2 puta i za ovu god , ali onda je sledeca destinacija Lefkada
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:30:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jednom kad vidite Lefkadu i njene plaže, prelepo more, sve drugo će vam biti bljak E Anči, iščitala sam ceo portal Putovanja ....... svi se slažu da je Kefalonija mnogo lepša od Lefkade (ko je obišao oba ostrva), a po slikama i ja bih rekla
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.5.2011 16:31:34 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:30:13
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jednom kad vidite Lefkadu i njene plaže, prelepo more, sve drugo će vam biti bljak Uh ,tako i izgleda ,u to ne sumnjam Moram pokazati i mm ili samo reći TU I TU-gotovo!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:31:21
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Jednom kad vidite Lefkadu i njene plaže, prelepo more, sve drugo će vam biti bljak E Anči, iščitala sam ceo portal Putovanja info svi se slažu da je Kefalonija mnogo lepša od Lefkade (ko je obišao oba ostrva), a po slikama i ja bih rekla Dunja, isto more, prelepe plaže
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:33:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Jednom kad vidite Lefkadu i njene plaže, prelepo more, sve drugo će vam biti bljak E Anči, iščitala sam ceo portal Putovanja info svi se slažu da je Kefalonija mnogo lepša od Lefkade (ko je obišao oba ostrva), a po slikama i ja bih rekla Dunja, isto more, prelepe plaže Jesr isto-Jonsko, ali ima baš tema posvećena glasanju između ova dva ostrva, veruj mi da si svi glasovi otišli za Kefu.....ali naravno od ljudi koji su obišli oba ....
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:33:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo letos planirali da obiđemo i Kefaloniju, ali eto.. nije se dalo.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:34:19
|
|
|
|
Nina...
|
Bila sam i na Kefaloniji. Kefalonija je isto prelepo ostrvo, mada (po meni) malo vise onako kosmopolitsko (npr. Fiscardo - mestasce), Lefkada je povoljnija, barem sam ja stekla takav utisak. Ako nekome zatreba jeftin, a cist i lep smestaj, neka mi posalje pp, znam lika IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Jednom kad vidite Lefkadu i njene plaže, prelepo more, sve drugo će vam biti bljak E Anči, iščitala sam ceo portal Putovanja ....... svi se slažu da je Kefalonija mnogo lepša od Lefkade (ko je obišao oba ostrva), a po slikama i ja bih rekla
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:36:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Omašismo temu totalno
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:39:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Bila sam i na Kefaloniji. Kefalonija je isto prelepo ostrvo, mada (po meni) malo vise onako kosmopolitsko (npr. Fiscardo - mestasce), Lefkada je povoljnija, barem sam ja stekla takav utisak. Ako nekome zatreba jeftin, a cist i lep smestaj, neka mi posalje pp, znam lika IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Jednom kad vidite Lefkadu i njene plaže, prelepo more, sve drugo će vam biti bljak E Anči, iščitala sam ceo portal Putovanja ....... svi se slažu da je Kefalonija mnogo lepša od Lefkade (ko je obišao oba ostrva), a po slikama i ja bih rekla Znam, Kefa je mnogo skuplja, valjda će se jednom dati da odem-ali ne samo na izlet, nego baš da ga prokstarim pošteno. Što se tiče Grčke ništa me više ne privlači od tog ostrva... A za Lefkadu, Skiatos i Zakintos kažu da su otprilike isti po lepim plažama, samo Skiatos ima lepši sam grad (Ne znam kakav je baš grad na Lefkadi, na Zakintosu kažu da je lep ali mali, u Venecijanskom stilu, popud grada Krfa) i rekla bih da je malo manje divlji, pa sad ko šta voli. Izvinjavam se na off, ali morala sam
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:39:39
|
|
|
|
Nina...
|
Nismo omasile temu evo 2 u 1... Kao stavljam svoju sliku, a u stvari je ovo reklama za Lefkadu IZVORNA PORUKA: Ana RR Omašismo temu totalno
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:41:12
|
|
|
|
milenatea
|
Ako nekome zatreba jeftin, a cist i lep smestaj, neka mi posalje pp, znam lika za sledecu godinu ti pisem
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:41:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Nina, ovo liči na Pefkuliju ( ili kako već beše) I ajmo u temu o letovanju!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:43:03
|
|
|
|
Nina...
|
Gialos beach. Aj u temu onda. IZVORNA PORUKA: Ana RR Nina, ovo liči na Pefkuliju ( ili kako već beše) I ajmo u temu o letovanju!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:43:12
|
|
|
|
milenatea
|
snalazljiva Nina hehehehe wooooooow kakav prizor
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?