Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 16:13:23
|
|
|
|
MASHKA
|
indy, extra si riba posle dva porođaja!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 20:50:57
|
|
|
|
bea83
|
Evo da vam se i ja predstavim u ovoj temi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 20:53:20
|
|
|
|
Verus
|
sve lepotice na rr
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 20:56:11
|
|
|
|
bea83
|
stvarno se ne zna koja je lepša, evo ja listam već ne znam koju stranu po redu i sve ste
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 20:59:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Sve ste ribe i po
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 10:50:54
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Evo, vi sa sikama, malo da se utesite blago vama sto ih imate evo mojih ... Minimala blago tebi!!!!!!!!!!! ja sam primetila sve moje drugarice koje imaju balone imale su problem sa dojenjem... jos ako ti vise (sto naravno svi baloni pocnu da vise preko tridesete) bradavica ti padne na dole ... ma uzas moja seka je tvoj kalibar doji obe bebe bez problema. nadosle od mleka posle se vratile na normalnu velicinu odkad znam za sebe sam mastala o takvim kao tvoje. nosila sam hiton celu osnovnu skolu da se upresujem indy: koje bake, majke ti? da vidim i to cudo od bake
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:11:31
|
|
|
|
Nina...
|
Hvala Vukosava, ja bih volela da su maaaalko vece, ali dobro, sta je-tu je... Naravno da sve ima svoje prednosti i mane...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:15:10
|
|
|
|
Nina...
|
Bea kakve oke i uopste paket aranzman podsecas me na avatar koji imas Evo jedne od pre neki dan... nesto sam pocela da nosim ''ovo'' na glavi u poslednje vreme... kako se to uopste zove, ne mogu da se setim?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:18:57
|
|
|
|
bea83
|
Nina, verovala ili ne ja sam tebe bas ovako zamisljala...milu,slatku,sa ovim Bambi okicama inace to na glavi je traka za kosu,cini mi se hvala na komplimentima
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:23:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i mene Sveža vaskršnja
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:24:29
|
|
|
|
Nina...
|
traka za kosu.. stao mi mozak nekad prosto ne verujem kako zaboravim neku toliko prostu stvar Hvala i tebi na komplimentima, i nema na cemu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:30:23
|
|
|
|
minavb
|
Kako zamišljamo ostale forumašice? Evo ovako
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:31:50
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:32:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ne možeš istu sliku i za svekrvu i za RR forumašice
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:33:12
|
|
|
|
Nina...
|
n i n a lepojka sa velikim okama
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:35:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nina... n i n a lepojka sa velikim okama Hvala nadimenjakinjo Ja tek sad pogledala koje si godište, a mislila da si tu oko 22.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:35:17
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Pa ne možeš istu sliku i za svekrvu i za RR forumašice Svekrvu vise kao vudu lutkicu sa puno cioda zabodenih u istu.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 14:39:26
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb Kako zamišljamo ostale forumašice? Evo ovako kad si me ovo slikala
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 15:50:45
|
|
|
|
milenatea
|
joooooj zenske ukocih se dok sam pregledala sve strane... sve ste super, kakave lepote na jednom mestu, a najelepsa mi je Nina...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 15:59:40
|
|
|
|
Nina...
|
ti to mene prozivas ?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:01:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Evo jedne od pre neki dan... nesto sam pocela da nosim ''ovo'' na glavi u poslednje vreme... kako se to uopste zove, ne mogu da se setim? Traka za kosu? Marama?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:01:30
|
|
|
|
Dada81
|
Sve lepote! A,gde su vam te lepe plaže ,Nina i Bea?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:02:11
|
|
|
|
milenatea
|
stvarno si prelepa od zene zeni najveci kompliment
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:04:01
|
|
|
|
Nina...
|
Plaza sa slike je na Lefkadi... Alexx, traka za kosu, da... nekad mi mozak trokira kad su neke reci u pitanju koje duuuuuugo, bas duuuuuuugo nisam koristila....
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.5.2011 16:05:16
|
|
|
|
Nina...
|
Jao, hvala puno IZVORNA PORUKA: milenatea stvarno si prelepa od zene zeni najveci kompliment
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?