Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:17:00
|
|
|
|
AndreaK
|
joooj neprijatno mi da detaljisem,...al eto recicu da uglavnom pricam iz iskustva...al ajd, ne moze se sve generalizovati.
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:18:52
|
|
|
|
simke
|
Šta vam je žene danas? Jel to zagrevanje za prvomajske praznike? Veličina je najvažnija,od tehnike nema vajde
< Poruku je uredio simke -- 29.4.2011 21:20:31 >
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:19:18
|
|
|
|
jelenadunja
|
Izgleda IZVORNA PORUKA: simke Šta vam je žene danas? Jel to zagrevanje za prvomajske praznike?
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:19:40
|
|
|
|
Olga75
|
e , tek ces da vidis sta cu da pisem posle praznika ako zvercica bude u poseti
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:20:34
|
|
|
|
Vika
|
Ne volem crvene, ali ako uranak ne prođe kako treba, otpočinjem demonstracije
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:21:44
|
|
|
|
jelenadunja
|
Meni taman prosla
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:21:52
|
|
|
|
jelena038
|
o da, jeste!
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:22:50
|
|
|
|
AndreaK
|
Zamislite ovo, fin momak, kulturiska, lepo izgleda, pametan, sam zaradjuje(ne zavisi od matoraca) vozi dobra kola(Mazdu)... romantican... zanimljiv... ma da se zaljubis na prvi pogled... sve dok ne zaviris u gace
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:23:33
|
|
|
|
AndreaK
|
al je vruca tema... meni koci nesto...izgleda da je guzva u saobracaju
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:25:25
|
|
|
|
Vika
|
E nek si je raspalila, vidiš da smo danas super raspoložne
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:28:03
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK Zamislite ovo, fin momak, kulturiska, lepo izgleda, pametan, sam zaradjuje(ne zavisi od matoraca) vozi dobra kola(Mazdu)... romantican... zanimljiv... ma da se zaljubis na prvi pogled... sve dok ne zaviris u gace bedak, nema sta jooooj zene pa ovo je tema za mene, tamo me u trecem tromesecju zezaju da samo o tome pricam... hm, neke zene kazu da je tehnika najbitnija , dzaba meni tehnike ako nema cime da radi. to ti dodje kao dobar majstor bez alata... a dzaba i alat ako nece da se sexa, kao npr mm, nece covek u trudnoci pa nema sanse. prekljuce sam ga jedva naterala i to posle vise od dva meseca. rekao mi je da se pozdravim sa sexom dok se ne porodim... i sta meni sada vredi sto on ima sa cim da se pohvali
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:28:15
|
|
|
|
Vika
|
Verka, oli ići po dete ili?
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:36:41
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: AndreaK Zamislite ovo, fin momak, kulturiska, lepo izgleda, pametan, sam zaradjuje(ne zavisi od matoraca) vozi dobra kola(Mazdu)... romantican... zanimljiv... ma da se zaljubis na prvi pogled... sve dok ne zaviris u gace bedak, nema sta jooooj zene pa ovo je tema za mene, tamo me u trecem tromesecju zezaju da samo o tome pricam... hm, neke zene kazu da je tehnika najbitnija , dzaba meni tehnike ako nema cime da radi. to ti dodje kao dobar majstor bez alata... a dzaba i alat ako nece da se sexa, kao npr mm, nece covek u trudnoci pa nema sanse. prekljuce sam ga jedva naterala i to posle vise od dva meseca. rekao mi je da se pozdravim sa sexom dok se ne porodim... i sta meni sada vredi sto on ima sa cim da se pohvali daj da ga mi pricuvamo
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:37:15
|
|
|
|
vukosava
|
ja mislim da jeste bitna i njihova i nasa. bitno da je taman. ako je nama dole kanjon naravno da nam treba nesto veliko. ako je nama malo suzen prostor onda nam ti dzambo brate smetaju. recimo raskinula sam sa jednim bivsim sto je visok 205 cm... brate moj... sto je previse previse... nadam se da mu ova sadasnja moze to njegovo dole da podmiri...super je decko al ... kad ste vec kod bosanaca - bosanac
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:40:34
|
|
|
|
jelena038
|
ja sam i uska i tesna, al mi ne smeta visak iskreno
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:42:29
|
|
|
|
nencydrew
|
tja... recimo 14-ka... široka
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:43:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaaaoj, kaže moja drugarica jednom : moj muž je toliko "ku*at" da ga ja svako jutro kad se probudim pitam "jesi li me *ebo sinoć? "
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:43:52
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew tja... recimo 14-ka... široka
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:44:10
|
|
|
|
bubulence
|
jelena zar od trudnice da uzmes , evo kaze mm 'sto se mora nije tesko', uh mamicu mu njegovu a kod mene ne mora
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:45:19
|
|
|
|
jelena038
|
samo ti njemu pokazi moje albume
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:45:24
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Jaaaoj, kaže moja drugarica jednom : moj muž je toliko "ku*at" da ga ja svako jutro kad se probudim pitam "jesi li me *ebo sinoć? " taj je bas kurat
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:46:17
|
|
|
|
Vika
|
Prednost nama prirodno porođenim molim lepo
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:47:04
|
|
|
|
bubulence
|
ma ima veceras da odradi i ovde inace ce spavati napolju , ne mogu ja to posle da nadoknadjujem. ako bude viska poslacu ga kod tebe
|
|
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:47:10
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Vika Prednost nama prirodno porođenim molim lepo da, da, nas su jos pritegli posle
|
|
RE: Da li je veličina bitna 29.4.2011 21:48:51
|
|
|
|
Vika
|
Još žalim što ne rekoh da sašiju dve kad već štepaju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.