|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
14.4.2011 23:51:01   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: lesica

Ma jeste,probaj ovih dana da vidis kako ide pa ces znati na cemu si. Eto taman napravi tortu za Uskrs! Ja sam dosad napravila dve torte i ubedjena sam da znam znanje user posted image

user posted image user posted image

Snelle napisala sam ti u pp. Probaj, ne mozes nista da izgubis (osim zivaca user posted image ), a mozda se iznendadis bas user posted image , ako nista uvijek mozes pokriti tortu sa onim jestivim pokrivkama user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 451
14.4.2011 23:55:09   
Snelle
Mišu, rasplaka me...ne znam šta mi je danas, luduju mi hormoni user posted image
edit: u svakom slučaju, ubedile ste me da probam, za početak sa plastelinom user posted image Hvala devojke user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 14.4.2011 23:58:27 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 452
14.4.2011 23:56:18   
IVA 11
Ja ovo ne bih pravila jer nisam nikad obicnu tortu napravila, a ne jos i fondan. Meni je danas rekla zena u poslasticarnici kod nas da torta sa fondanom ispada oko 35 e, e sad je ja ne pitah za ove figurice je li to ukljuceno u taj fondan, pitacu sjutra kad odem u setnju...

Direktna veza do poruke: 453
15.4.2011 0:02:45   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ja ovo ne bih pravila jer nisam nikad obicnu tortu napravila, a ne jos i fondan. Meni je danas rekla zena u poslasticarnici kod nas da torta sa fondanom ispada oko 35 e, e sad je ja ne pitah za ove figurice je li to ukljuceno u taj fondan, pitacu sjutra kad odem u setnju...

Iva cijela torta ili? to je dzabe. Kod nas je duplo skuplje user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 454
15.4.2011 0:08:13   
IVA 11
To je u poslasticarnicu gdje godinama kupujem torte, ovdje u Pg. Torta im je 18 eura, bila je 15 dok brasno nije poskupilo user posted image , mi je jos nismo pojeli od 11-og kad mi je bio rodjendan, ogromna je, a 15-ak ljudi je bilo na slavlje...Ja tamo narucujem Luki za prvi rodjendan. Doslovce mi je rekla ovako, samo jos sjutra da vidim za figure.

Direktna veza do poruke: 455
15.4.2011 0:10:03   
Nensi*
Ja cu se oprobati sa fondanom od onih bombonica user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 456
15.4.2011 0:21:30   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: IVA 11

To je u poslasticarnicu gdje godinama kupujem torte, ovdje u Pg. Torta im je 18 eura, bila je 15 dok brasno nije poskupilo user posted image , mi je jos nismo pojeli od 11-og kad mi je bio rodjendan, ogromna je, a 15-ak ljudi je bilo na slavlje...Ja tamo narucujem Luki za prvi rodjendan. Doslovce mi je rekla ovako, samo jos sjutra da vidim za figure.

Za 18e kod nas ne mozes skoro ni sastojke da kupis, pa da sam pravis user posted image Svaka im cast! user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 457
15.4.2011 0:26:39   
IVA 11
Vece trziste, veca konkurencija. Preukusne su torte, milion ih ima, svakave prave, jedva cekam da vidim kakva ce ova da ispadne, a ideje trazim naravno, u Minjinoj kuhinjici!

Direktna veza do poruke: 458
15.4.2011 0:28:39   
choopa choops
Sad cu na Fb da ti posaljem link od te u Bd sto pravi da vidis kakvih ima user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 459
15.4.2011 0:44:42   
IVA 11
Jao Mili, hvala ti, supeeeeeeeer je ovo! user posted image

Direktna veza do poruke: 460
18.4.2011 9:45:23   
Anck Su Nmaun
Ja sam se odlucila za ovu.... mozda jos ubacim koji cvetic user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 461
18.4.2011 10:03:54   
Shishica
Lepa je Anck.. user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 462
18.4.2011 10:11:27   
Anoniman
Bice vam super torte user posted image
Ja cu svojoj devojcici naruciti tortu pinokija  user posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 463
18.4.2011 12:37:35   
Iwana87
sutra je mm rodjendan,pa cu vezbati za Mihajlov.user posted image Imace Winne pooh na torti,nadam se

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 464
19.4.2011 11:40:38   
nela79
Ja sam se trudila koliko mogu i koliko mi dozvoljava stomak. Mom Vanji je bitno da vidi Noddy-ja na torti. Ovaj autic je mijesanje tema al sta cu kad dijete voli sva ziva prevozna sredstva.
Vanjina torta za drugi rodjendan
user posted image

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 465
24.4.2011 14:41:22   
Rivana
user posted image

Moja rodjendanska torta! user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 466
26.4.2011 11:45:16   
viking
Devojke, vi koje ste pravile torte sa fondanom, imam pitanje -  kada stavite fondan na tortu, je l' tortu držite u frižideru ili na "sobnoj temperaturi"? Ovo pitam zato što sam na nekim forumima čitala da im se torta "oznoji" u fružideru i postane vlažna i gnjecava....

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 467
26.4.2011 11:49:17   
Anoniman
Ja sam ono malo vremena sto je ostalo, moju drzala u frizideru. Ja sam je presvlacila fondanom pre podne na taj dan za kad je trebala. Moja se dosta rastopila dok sam je presvlacila, jer sam zakomplikovala, pa posle nije stigla lepo da mi se stegne

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 468
26.4.2011 12:02:35   
viking
Uf...user posted image  Ja ću danas za sutra, mada je "suva" torta (Lady marmelade), nema jaja i sl. pa mislim da joj ništa neće faliti ni da stoji pod zvonom u špajizu (tamo je hladnije). Ili da stavim u fridž pa da proveravam svako malo u kakvom je stanju?  

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 469
26.4.2011 12:08:59   
Vika
Nemam još iskustva sa fondanom ali se spremam. I inače sam kreten za dekoraciju torti- sve mi ispadne super i kore i fil i ukus bude super, ali izgleduser posted image

Juče je MM bio rođendan

user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 470
26.4.2011 12:10:29   
viking
O, fala bogu da neko ima starijeg muža od mene user posted image user posted image user posted image
Uopšte nije loše, Vika, čak naprotiv! Izgleda kao veliki mafin!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 471
26.4.2011 12:10:45   
Ana RR
Vika, torta mi liči na veliki muffin user posted image user posted image  user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 472
26.4.2011 12:11:14   
Ana RR
Viking, isto mislimo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 473
26.4.2011 12:12:56   
Vika
I meni, a to je vrhunac mog umeća sa dekorisanjemuser posted image

A ima još matorih, pitaj npr. Olguuser posted image

< Poruku je uredio Vika -- 26.4.2011 12:13:42 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 474
26.4.2011 12:13:22   
Ana RR
Viking, ne znam kako će ići fondan na Lady... preko nje ide onaj čokoladni preliv zbog kog bude sočnija, ovako je suva. Ja više volim onaj čokoladni sa malinama, lepši je.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here