|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Virak (vrkuta)
15.4.2011 18:32:22   
milenatea
bicemo hodajuci zbunovi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 451
15.4.2011 18:33:24   
Nina...
Dobro, poslusacu te user posted image

Direktna veza do poruke: 452
15.4.2011 18:34:18   
malenac76
ja inace pijem dosta tekucine pa onda bolje da pijem caj nego da se nalijevam vodom :)
ja pijem i macinu travu\ocajnicu :)

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 453
15.4.2011 18:35:08   
Nina...
...jos kad procvetamo... milina user posted image

IZVORNA PORUKA: milenatea

bicemo hodajuci zbunovi user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 454
15.4.2011 18:38:29   
malenac76
ja sam gotovo ubijedjena da meni ovaj virak pojacava apetit.jel jos neko ima ovu nus pojavu :)))

hehe i plus vitamini koje unesem ma ima da pocnem da pupam i procvjetam samo tako hehe sve iz usiju da mi krenu cvjetici user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 455
15.4.2011 18:42:35   
milenatea
ja ne pijem ocajnicu, zato sto ne sme uvek da se pije, a kako ne znam kada mi je O, zbog trenutnih ciklusa, bolje da se ne petljam... a sada dozivljavam sebe ocajnicom dok ne resim sve ginekoloske problemeuser posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 456
15.4.2011 18:45:42   
malenac76
mila samo glavu gore, nema ocaja user posted image  nije put do bebice uvijek lak ali treba ga proci pun optimizma i sa sto vise osmijeha ... uradi detaljnije preglede i analize da vidis u cemu je problem i da li ga uopste ima ..bice ti onda lakse..ovdje smo da zajedno sve lakse prodjemo user posted image

Direktna veza do poruke: 457
15.4.2011 18:54:49   
Nina...
Milena ( ja te vicem Milena, a ti si mozda i Tea ) bice sve ok, ne padaj u bedak, to nam samo cini lose...user posted image

Meni virak nije uticao na apetit, ali ja sam ga ocigledno pogresno pilauser posted image  sto me i ne cudi toliko user posted image

Direktna veza do poruke: 458
15.4.2011 19:08:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nina...

A ja ga pila samo jednu solju na danuser posted image  Je l' to malo?

da. po receptu sto je ana stavila treba 8dl dnevno.

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 459
15.4.2011 19:10:46   
Nina...
E a ja sam negde na netu bila procitala 2 kafene soljice na dan, sto ocigledno nije tacno. A ja kao pila jednu vecu solju da ne bih kuvala 2 puta... bacicu se opet na pa kad budem kuvala. odmah cu dnevnu dozu da smutim da do kraja dana ne razmisljam o tome...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 460
15.4.2011 19:14:45   
Anoniman
ne znam da li je taj recept ana ostavila ovde na virku ili tamo na cajevima za plodnost. u svakom slucaju pisalo je 8 dl. ja sam kuvala dva puta po 4 dl.

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 461
15.4.2011 20:02:42   
milenatea
Nina..., ja sam Milena, drago mi je a pas labrador se zove Teauser posted image

strah me sada od kolposkopije samo da ne pokaze opet neke promene i cin neki da mi zbog toga ne kasni, jer ne mogu vise podneti ono sta sam prozivljavala prilikom otkrivanja i uklanjanja cinI. Ni meni Virak ne povecava apetit.

malenac76 hvala na podrsci, znam da nije lako, a i pogotovu sto smo dragi i ja zbog njegovog posla par meseci zajedno pa neko vreme nismo i tako u krug, samo jos neko vreme...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 462
16.4.2011 21:30:34   
Mirela86
Pozdrav svima!!! Nakon dvije godine kljukanja Utrogestanom i Dostinexom( zbog PCOS i hiperprolaktinemije) od hemije definitivno odustajem, jer se stanje ne poboljsava,user posted image dolazi i 2X mjesecno!!! Prelazim malo na bilje, davno sam cula za vrkutu i kupila ju, ali nisam pila, ne znam zasto, ali...eto...!!!user posted image Nakon citanja vasih komentara, odmah idem da skuham i pocinjem da pijem!!! Hvala na inspiraciji!!! Nadam se da ce da urodi plodom!!!

Direktna veza do poruke: 463
16.4.2011 21:33:13   
Olga75
Mirela dobrodosla
pridruzi nam se i na ostalim temama user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mirela86)
Direktna veza do poruke: 464
16.4.2011 21:38:13   
Mirela86
Hvala Vam Olga, od srca!!! Upravo cackam okolo i zajedno sa svima se, ubro nadam, da cemo sve da ugledamouser posted image , ako bog da!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 465
16.4.2011 22:43:35   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: Mirela86

Pozdrav svima!!! Nakon dvije godine kljukanja Utrogestanom i Dostinexom( zbog PCOS i hiperprolaktinemije) od hemije definitivno odustajem, jer se stanje ne poboljsava,user posted image dolazi i 2X mjesecno!!! Prelazim malo na bilje, davno sam cula za vrkutu i kupila ju, ali nisam pila, ne znam zasto, ali...eto...!!!user posted image Nakon citanja vasih komentara, odmah idem da skuham i pocinjem da pijem!!! Hvala na inspiraciji!!! Nadam se da ce da urodi plodom!!!

Cao Mirela i dobrodoslauser posted image ...Vrkuta ce ti samo pomoci, ona jaca endometrijum... Samo me zanima, zasto si pila utrogestan, jel' zbog PCOS ili zbog manjka progesterona?
Jos jednom dobrodosla, ovdje ces svasta zanimljivo naciuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Mirela86)
Direktna veza do poruke: 466
17.4.2011 1:59:31   
Mirela86
A jooooj, doktor je dao Utrogestan zbog PCOS, i prilikom pregleda UZ,doktor je zakljucio da se stanje sa jajnicima nije popravilo, ali i ne ide na gore!!! Ali i hormoni su poremeceni, prolaktin, LH, FSH, ma joooj!!! Uglavnom menstruacije su neredovne bile, po 6 mjeseci izostajale, pa se uredovilo, sada po 2x mjesecno!!! Najveca mi je muka, sto pijem terapiju, a nikakvih pomaka, ipak dvije godine nije malo!!! Pa sam odlucila ( da sacuvam zivce), malo odmoriti od svega, posvetiti se bilju i uzivati sa muzicem!!! Pa kako bude!!! user posted image user posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 467
17.4.2011 14:18:50   
Nina...
user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: milenatea

Nina..., ja sam Milena, drago mi je a pas labrador se zove Teauser posted image

Direktna veza do poruke: 468
17.4.2011 21:34:09   
lidija 011
Prvi put cujem da se utrogestan daje kod PCOSuser posted image ... Jeste da ovo nije tema( prebacit cemo se na pretrage i hormonska terapija), ali ocigledno je da su ti hormoni napravili taj haos... Moje misljenje je da mijenjas ljekara...

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Mirela86)
Direktna veza do poruke: 469
17.4.2011 22:16:09   
Mirela86
A eto, draga!!!user posted image Tako je...ma ne znam vise sta da radim!!!! Do sada sam bila ko 4 doktora!!! Jedna je, čak rekla, kada je vidjela nalaz hormona:" Ovdje neće doći do trudnoće" Voljela sam da me je zemlja progutala!!! Ali evo, pijem vrkutu, pa se nadam da ce biti uspjeha!!!

Direktna veza do poruke: 470
17.4.2011 22:18:43   
jelenadunja

IZVORNA PORUKA: lidija 011

Prvi put cujem da se utrogestan daje kod PCOSuser posted image ... Jeste da ovo nije tema( prebacit cemo se na pretrage i hormonska terapija), ali ocigledno je da su ti hormoni napravili taj haos... Moje misljenje je da mijenjas ljekara...

i ja cujem,jer sam i ja imala problem sa pcos............

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

Direktna veza do poruke: 471
17.4.2011 22:19:47   
jelenadunja

A eto, draga!!!user posted image Tako je...ma ne znam vise sta da radim!!!! Do sada sam bila ko 4 doktora!!! Jedna je, čak rekla, kada je vidjela nalaz hormona:" Ovdje neće doći do trudnoće" Voljela sam da me je zemlja progutala!!! Ali evo, pijem vrkutu, pa se nadam da ce biti uspjeha!!!

Ja sam problem pcos resila najednostavnijim putem.Pila sam Macinu travu-ocajnicu,i sve mi je bilo ok posle toga

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu Mirela86)
Direktna veza do poruke: 472
18.4.2011 0:34:22   
lidija 011
Nemoj plakati dragauser posted image user posted image ... od svih problema, koji su nas mogli snaci, PCOS je najbezazleniji, vjeruj mi... Svaka druga zena ima PCOS i ostaje trudna, a da ne zna da ga ima, tako da je ta doktorka malo neozbiljna i u odgovorima... Odmori od pogresne terapije, pogresne doktorke, pijuckaj virak, pa kad budes spremna nadji drugog doktorauser posted image

(odgovor članu Mirela86)
Direktna veza do poruke: 473
18.4.2011 0:38:56   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: jelenadunja

Ja sam problem pcos resila najednostavnijim putem.Pila sam Macinu travu-ocajnicu,i sve mi je bilo ok posle toga

Kako si znala kada da pravis pauze? I ja sam htjela da je pijem, ali sam odustala, jer ne znam kada su mi ovulacije...

(odgovor članu jelenadunja)
Direktna veza do poruke: 474
18.4.2011 0:44:05   
Snelle
Mirela, ja sam imala mikrocistične jajnike (nije isto, ali jako sličan problem). Pre trudnoće dr mi je rekao da postoji velika verovatnoća da neću moći da zatrudnim zbog toga. Ipak, zatrudnela sam bez problema. Nemoj da se brineš i da gubiš nadu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here