Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:50:43
|
|
|
|
Nina...
|
Nick: lepo ime, snazna osoba Avatar: zadovoljna sobom
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:51:06
|
|
|
|
Anoniman
|
nick-realnost..voli sve sto je njeno i to je cini ponosnom avatar-isto sto i nick..2 u 1 sto bi rekli
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:52:53
|
|
|
|
Anoniman
|
More avatar ti se svidja zbog prijatelja
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:53:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara More avatar ti se svidja zbog prijatelja Hahhahahhahhahahahhahahahahahahaa Ja sam htela malo skrovitije, ali ajd'
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:54:08
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Nina... Nick: lepo ime, snazna osoba Avatar: zadovoljna sobom sve si pogodila! Nick:prelepo ime,jako umiljata osoba Avatar:predivan,nezan.osecajan u skladu sa osobom!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:55:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: popadija Mara More avatar ti se svidja zbog prijatelja Hahhahahhahhahahahhahahahahahahaa Ja sam htela malo skrovitije, ali ajd' Provaljena si zeno
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:55:43
|
|
|
|
Nina...
|
hvala na lepim recima. IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: Nina... Nick: lepo ime, snazna osoba Avatar: zadovoljna sobom sve si pogodila! Nick:prelepo ime,jako umiljata osoba Avatar:predivan,nezan.osecajan u skladu sa osobom!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:57:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Nick- podseca me na moju dragu sestricinu avatar- Velika maza
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 12.4.2011 14:58:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Pop Ćira i pop Spira Nije morala da plaća venčanje
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 12:47:28
|
|
|
|
lidija 011
|
Nick: preslatko malo stvorenje koje nikom nije naudilo, ali svojom crvenom bojom privlaci paznju Avatar: odmara se od leta sa cvijeta na list, jer je ovo duvanje vodi u beskrajne predjele
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 12:53:19
|
|
|
|
jelenadunja
|
NickČ predpostavljam da su sinovi~mamini andjeli Avatar jednostavnost,odlucnost
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 12:57:34
|
|
|
|
moja ciklama
|
jelenadunja, mislim da si okrenula u predhodnom postu Nick: ona i ćerka, mislim da sam tako pročitala Avatar: hoću i ja ĆERKU!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 12:59:57
|
|
|
|
jelenadunja
|
ne razumem?
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:19:54
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: jelenadunja NickČ predpostavljam da su sinovi~mamini andjeli Avatar jednostavnost,odlucnost Nisu, ali kao da jesu...To su mi djecica od brata i sestre...ponosna tetka A za nick...hmmm...u pravu si
< Poruku je uredio lidija 011 -- 13.4.2011 23:20:49 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:34:11
|
|
|
|
Brana
|
nick:zove se kao moja sestra,divno ime avatar:predivan,jel su to tvoja decica? osoba:extra,humoristicna,pozitivna,mila...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:35:28
|
|
|
|
tijana86
|
nick- nekako m je zvucno i jako avatar-mila osoba , dete u dusi , jako milo lice
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:38:23
|
|
|
|
Brana
|
hvala tico nick:lepo ime i vidi se da je mlada osoba u pitanju avatar:snazna,jaka i lepa zena kao sto je i tijana sama.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:41:00
|
|
|
|
tijana86
|
IZVORNA PORUKA: Brana hvala tico nick:lepo ime i vidi se da je mlada osoba u pitanju avatar:snazna,jaka i lepa zena kao sto je i tijana sama. uobrazicu se ljubim te duso moja
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:41:57
|
|
|
|
Brana
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:44:32
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Brana nick:zove se kao moja sestra,divno ime avatar:predivan,jel su to tvoja decica? osoba:extra,humoristicna,pozitivna,mila... Hvala draga ...da, divno i relativno rijetko ime( a prvo su htjeli da mi daju ime Suncica, jer sam bila potpuno zuta sa veeeelikim zelenim ocima ) Do skoro sam mislila da je rusko, ali ipak nije...Nisu moja, ja sam im blesava tetka ...ja jos uvijek nemam djecu. A sad malo o tebi Nick:stameno i snazno, ni bujice vode ne mogu nista Avatar: mnooogo si mi ljupka i slatka
< Poruku je uredio lidija 011 -- 13.4.2011 23:47:56 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:46:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Brana je meni hit. Nick: zove se Brana Avatar: tako izgleda Brana
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:49:27
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Tash Brana je meni hit. Nick: zove se Brana Avatar: tako izgleda Brana xaxaxaxaxaxa carice
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:50:18
|
|
|
|
Brana
|
lidija a da zaboravih reci divna si tetka a sigurno ces biti takva i mama!
< Poruku je uredio Brana -- 13.4.2011 23:53:07 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:57:30
|
|
|
|
lidija 011
|
...Ipak mislim da cu biti strozija, jer kad me vide ova tri mangupa penju mi se na glavu, a ja nista-skacite jos ako ocete
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 13.4.2011 23:59:24
|
|
|
|
Brana
|
|
Anketa
AndreasubotickaDa li Vam se svidja zensko ime Andrea?Svidja mi se (
38%)
Nesvidja mi se (
26%)
Simpaticno je (
19%)
Onako (
18%)
Ukupan broj glasova: 488Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!