jelena038
|
da se razumemo, bila sam, jasta, dok sam bila slobodna, uvek su mi se svidjali frajeri, a frajeri su, jbg, uvek bili zauzeti, tako da sam mnogo puta drugim ribama znala da "skinem" frajera, moglo mi se, bila sam i ja riba ali to skidanje se svodilo na par dana, dok ne resi prethodni status dok vidim da bi on i s njom i sa mnom.. ma daaaj, ima ko 'oce preposesivna sam da bih to mogla. nisam ljubomorna, podnela bih ja to sasvim normalno, kad bi on pristao da bude s njom samo dok ja spavam A jednom je potrajalo, stvarno, bas sam bila zagrizla, nije mi bilo do toga da je ostavi, od pre hrista su zajedno, nije mi bilo ni da nas dvoje ostanemo zajedno, ni macku mu ne bih poverila, a ne sebe, koliki je kreten, ali, ljudi, vreme s njim je taaaako letelo, da nisam ni primetila koliko to traje. stvarno je umelo da bude super.. pricam o blejanju, ljubakanju, dangubljenju, svega je tu bilo vise nego konkretno onoga zbog cega bi mu ova oci izvadila. al nas dvoje smo bili taj balavi tip, a ona sva neka zauzeta i ozbiljna, pa mi je sad donekle i jasno kako je do toga doslo.. al pocne neki ruzan osecaj kad prodje ono prvo ludilo zbog mangupiranja.. moras bas da ne volis sebe da bi ti to prijalo. nego, nadju se sadista i mazohista, pa posle pricaju ko je kriv.. to me nervira. a ceo svet skoci da raspreda i ima misljenje o necemu sto ne da nije probao, nego nikad i neeeee biiiii, drugim recima - nema blage veze o cemu prica. to mi nikada nece biti jasno..