|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
12.4.2011 22:50:10   
Anoniman
user posted image

Opet su moje reči izvučene iz konteksta.

I opet ne radi se o pranju ili brijanju user posted image  već o lenjosti i zanemarivanju.
Tako je počelo a dovelo je do odvojenih života i razvoda.
Naravno da je tu došlo i do prestanka ljubavi i bilo kakve intimnosti.

I ne mislim da muškarac treba da daje povoda ženi da bude žena.
To mora ona sama.

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1001
12.4.2011 22:51:01   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Znaci muskarac koji sve sam pere, pegla, cisti, sigurno vara zenu... Jos ako nema sex sa zenom... Moram da obratim paznju na to user posted image Mada zvuci logicno... Sta nemas kuci, potrazi na strani!
Ovaj moj se ozbiljno bacio na kucne poslove odkad sam ja na odrzavanju trudnoce user posted image
A kad odrzavas trudnocu, zabranjen je user posted image

marija ne brini, divno je to sto je normalan  i zeli da ti pomaze user posted image user posted image sigurno se raduje zbog bebe pa ima snage! mm je svasta po kuci sredio dok sam bila u porodilistu, mislim na neke krupnije stvari, "muske poslove"

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1002
12.4.2011 22:52:27   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Anoniman

user posted image  
I ne mislim da muškarac treba da daje povoda ženi da bude žena.
To mora ona sama.

Mudro zboris.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1003
12.4.2011 22:52:58   
Olga75
sta god , da je i miseve zapatila on je bio slabic jer je dve godine krio vasu vezu i sedeo na dve stolice

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1004
12.4.2011 22:53:21   
jovicaa
ne ne, zanemarivanje i lenjost su poceli iz nekog razloga... verovatno nije bila zadovoljna. mislim ko zna, ja samo hocu da kazem da treba gledati obe strane, a gosn je mogao da se razvede pa tek onda da posecuje tudje vagine, ovo je jadno

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1005
12.4.2011 22:55:14   
Ivanka 75
Zene bre, muskarci su cudo, samo cinjenica je da su neki muskarci pored neke zene slabici a sa drugom macho.
Zavisi i od tipa zene.
Nemojte me pogresno razumeti, ne branim nikoga ali cudan je taj ljudski rod...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1006
12.4.2011 22:56:13   
jelena038
da se razumemo, bila sam, jasta, dok sam bila slobodna, uvek su mi se svidjali frajeri, a frajeri su, jbg, uvek bili zauzeti, tako da sam mnogo puta drugim ribama znala da "skinem" frajera, moglo mi se, bila sam i ja riba user posted image ali to skidanje se svodilo na par dana, dok ne resi prethodni status user posted image dok vidim da bi on i s njom i sa mnom.. ma daaaj, ima ko 'oce user posted image preposesivna sam da bih to mogla. nisam ljubomorna, podnela bih ja to sasvim normalno, kad bi on pristao da bude s njom samo dok ja spavam user posted image A jednom je potrajalo, stvarno, bas sam bila zagrizla, nije mi bilo do toga da je ostavi, od pre hrista su zajedno, nije mi bilo ni da nas dvoje ostanemo zajedno, ni macku mu ne bih poverila, a ne sebe, koliki je kreten, ali, ljudi, vreme s njim je taaaako letelo, da nisam ni primetila koliko to traje. stvarno je umelo da bude super.. pricam o blejanju, ljubakanju, dangubljenju, svega je tu bilo vise nego konkretno onoga zbog cega bi mu ova oci izvadila. al nas dvoje smo bili taj balavi tip, a ona sva neka zauzeta i ozbiljna, pa mi je sad donekle i jasno kako je do toga doslo.. al pocne neki ruzan osecaj kad prodje ono prvo ludilo zbog mangupiranja.. moras bas da ne volis sebe da bi ti to prijalo.

nego, nadju se sadista i mazohista, pa posle pricaju ko je kriv.. to me nervira. a ceo svet skoci da raspreda i ima misljenje o necemu sto ne da nije probao, nego nikad i neeeee biiiii, drugim recima - nema blage veze o cemu prica. to mi nikada nece biti jasno..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 1007
12.4.2011 22:57:53   
marijajo
IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: marijajo

Ajmo,semenke,kikiriki,pistaci user posted image user posted image user posted image
Da se malo opustite uz gimnastiku za zube u najaktivnijoj temi na RR user posted image user posted image user posted image

Ima l' kakvih sokova? user posted image user posted image user posted image

Samo Zero user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1008
12.4.2011 22:59:32   
MarijaBg
Moje sale danas niko ne kapira... Znaci da su mnogo glupe user posted image user posted image user posted image

Anonimna, svaka cast ako si iskrena kad kazes da mu verujes, ali posto znas sve fore, lazi i izgovore koje koristi kad vara zenu, mislim da ti ustvari verujes da ces ga provaliti ako to proba sa tobom user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1009
12.4.2011 23:00:35   
Brana
Jeco jel se ti to obracas meni?user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1010
12.4.2011 23:01:16   
marijajo

Moje sale danas niko ne kapira... Znaci da su mnogo glupe user posted image user posted image user posted image

Anonimna, svaka cast ako si iskrena kad kazes da mu verujes, ali posto znas sve fore, lazi i izgovore koje koristi kad vara zenu, mislim da ti ustvari verujes da ces ga provaliti ako to proba sa tobom user posted image

Marija,cuti dok kaci ves i pere,nemoj da pocne da pegla user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1011
12.4.2011 23:01:57   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Zene bre, muskarci su cudo, samo cinjenica je da su neki muskarci pored neke zene slabici a sa drugom macho.
Zavisi i od tipa zene.
Nemojte me pogresno razumeti, ne branim nikoga ali cudan je taj ljudski rod...

Istina user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1012
12.4.2011 23:02:26   
MarijaBg
Uh, dobro je, opeglala sam mu danas neke stvari user posted image

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 1013
12.4.2011 23:04:22   
Anoniman

user posted image
Ma ja mu dodjem kao detektor i za svog muža i za tudje muževe.user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 1014
12.4.2011 23:04:55   
Ivanka 75
Ja sam mm kada smo poceli da se zabavljamo (pre toga sam raskinula jednu vezu zbog prevare) rekla da ima 5 iz poverenja.
Ne treba da ga zasluzuje, ne treba da mi se dokazuje velikim delima i da dokazuje i potvrdjuje svoju ljubav.... jednostavno ima moje puno poverenje!
Na tebi je dragi da li ces da odrzis tu peticu ili ne.... I on i dalje ima 5+ bez zrna sumnje!!!!

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1015
12.4.2011 23:06:01   
Anoniman
Ako će da raširi ove dve mašine veša i opere tonu sudova što me čekaju, može i da skokne do komšinke umesto mene, na kafuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
  Direktna veza do poruke: 1016
12.4.2011 23:06:10   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Brana

Jeco jel se ti to obracas meni?user posted image

ma ne obracam se nikom konkretno, jutros sam videla ovu temu, zvirnula i odustala kad sam videla opet anonimne i opet isti scenario, sve ove teme su iste. i sad dodjem kuci, pogledam koliko zena i koliko stranica i odustanem od citanja momentalno, al tacno znam sta pise. al eto, kunem se da ne znam ko je sta pisao, samo znam da neko pokusa da napise za, neko odmah napise protiv, onda se jave svetice koje su magistrirale istoriju preljube.. i tako.. nek se niko ne nadje uvredjenim, nisam ni na ciju adresu konkretno, napisala sam sta mislim uopste o ovakvim diskusijama. mada nekad bude super zezanje, al kad je ismevanje nekoga, odmah mi bude bljak..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 1017
12.4.2011 23:07:35   
marijajo

Uh, dobro je, opeglala sam mu danas neke stvari user posted image

Onda budi sigurna da je sve ok.Ali nemoj da se zapustis,moras noge da depiliras i siske ispod miske,da ne prodjes kao neke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1018
12.4.2011 23:08:23   
jovicaa
svaka prica ima dve strane, ne moze se sve tako plitko gledati...
najlakse je optuziti drugog, okrenuti se i otici... a pritom nikada ne preispitati sebe i svoje postupke

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 1019
12.4.2011 23:08:32   
Ivanka 75
I opet cu ponoviti....  Svako si ima svoje....

Direktna veza do poruke: 1020
12.4.2011 23:09:55   
Brana
Aha ok,nego sam videla da si na moje ime napisala post a ispred tebe nije bio moj post nego na predhodnoj strani pa sam onda protumacila da se meni obracas.sve ok.user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

Direktna veza do poruke: 1021
12.4.2011 23:11:02   
Anoniman

user posted image

Sad ti mudro zborišuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 1022
12.4.2011 23:11:28   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Brana

Aha ok,nego sam videla da si na moje ime napisala post a ispred tebe nije bio moj post nego na predhodnoj strani pa sam onda protumacila da se meni obracas.sve ok.user posted image

user posted image
Znas ona drugarica devojke druga dugarice moje drugarice....

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 12.4.2011 23:12:15 >

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 1023
12.4.2011 23:12:46   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Anoniman

user posted image

Sad ti mudro zborišuser posted image

Fala sestro falauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1024
12.4.2011 23:13:50   
Anoniman
Zato skidajte celulit i strije,prava zena mora stalno noge da brije!!
Ne dao joj Bog siske ispod miske,cim joj nadjem mane odmah jurim sa straneeee user posted image user posted image user posted image
Kud mi rekoste kako se koristi ovo anoniman user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marijajo)
  Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here