Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: crtići za dvogodišnjaka 16.3.2011 11:13:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad od kratkih sam mu nasla bananamena Obozava ga i gleda Draguljceta
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 16.3.2011 11:26:11
|
|
|
|
Lu
|
Neko je promijenio naslov Moj R. je sad definitivno u fazi Ben Tena, što ja jako teško podnosim A do nedavno ga se plašio Gleda on i druge, voli Ledeno doba, gleda zivotinje na National G., uglavnom ne gleda puno crtiće, pogotovo sad kad je lijepo vrijeme. Jedan crtić dnevno, tj. jedan cd mislim da je dovoljno.
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 15:53:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako je meni crtani koji ide ujutro na B92 Andjela ili kako se zove ODVRATAN! Prvo ton, pa onda grafika...ne razumem zasto mora tako Ako zelite da se prisetite i nasmejete - Ostade vuk bez zecetine , Marko Antonije i mace
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 15:55:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Marko antonije!!!!!!!!! Jaoj,sto ga volim!
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:02:27
|
|
|
|
Snelle
|
Jaoj Magi, ima i temaaaaaa! Najbolje od Pere Detlića, barem po meni: Kukavni kukavac Robot za čerupanje pilića "Ali Tošo, ja nisam pile"
< Poruku je uredio Snelle -- 8.4.2011 16:03:28 >
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:04:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Jaoj Magi, ima i temaaaaaa! Najbolje od Pere Detlića, barem po meni: Kukavni kukavac Robot za čerupanje pilića "Ali Tošo, ja nisam pile" 'de se seti Tose!
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:06:13
|
|
|
|
Anoniman
|
KLIK
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:09:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella KLIK Tosa! al linea kad pobesni pa pocne da vice, k'o ja u posti onomad
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:10:50
|
|
|
|
jelena038
|
Pre par nedelja smo svo troje u bioskopu odlepili na novi Diznijev 3D, mozda ga vec ima na netu, a ako natrcite u bioskopu, obavezno pogledajte KLIK NA VRLO ZAPETLJNU PRICU
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:12:50
|
|
|
|
Snelle
|
Jelena, ja ga imam na kompu već mesec dana ali nikako da stignem da ga odgledam Znači, svidja ti se? Btw, gde si ti, nema te sto godina?
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:15:03
|
|
|
|
jelena038
|
Studirala, putovala i cekala da prodje zima, ne vratila se :) Sto se tice filma, u 3D je fora, stvarno je fantastican na velikom platnu, ali bolje ista nego nista, super je film! I muz i ja se ismejali sa decom! :)
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:21:06
|
|
|
|
Snelle
|
Ja još uvek ne mogu u bioskop zbog malog deteta, tako da ću se zadovoljiti i ovom običnom 2D varijantom
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:35:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Od novijih - Pepa prase Genijalan. I Sunđer bob, mada je on meni za odrasle, pre nego za malu decu.
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 16:39:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pepa, Nodi, Fifi, Rori - od kratkih Od dužih -toy Story 1,2 i 3, i Asteriks i Obeliks svi delovi. To isprati od početka do kraja. Ostali mogu ponekad, u manjim delovima.
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 19:45:02
|
|
|
|
Olga75
|
evo ga upadate Pepa , Timi , Sundjer Bob , neki sa lavom i nilskom kobilom na MiniMaxu konacno je Nodi pao
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 19:45:40
|
|
|
|
Olga75
|
e , daaa Rory zove majstor Boza
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 8.4.2011 19:48:19
|
|
|
|
nencydrew
|
moja Bubi gleda britanski Jim Jam, super je tu za uzrast do 5 god
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 1:07:04
|
|
|
|
liliana
|
Moja bebi obožava Hello Kitty i U nočnoj bašti. To nam je hit ovih dana.
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 1:07:22
|
|
|
|
choopa choops
|
L gleda redom: Dora istazuje (hrvatska verzija) Pepa prase Mickey Mouse Club House Toy story Tom&Jerry Hello Kitty Noddy Fifi ...
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 9:11:43
|
|
|
|
bokicans
|
Nađa je oLadila sa Nodijem napokon .o P.prase manje gleda.Sada gleda CipeliĆe i ŠalabajzeriĆe ,e da i neizbezni Sofronije.
< Poruku je uredio bokicans -- 9.4.2011 9:12:47 >
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 9:27:54
|
|
|
|
Diabla
|
U pocetku je bila Pepa i samo Pepa, i tako jedno 8-9 mjeseci. PA onda Fifi, Nodi, a sad gleda bilo sta samo da ima auta. Tako da gleda Roary the Racing Car i traktor Tom. Ili mu pustimo na oyutube auto trke, ne trepce.
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 13:34:20
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana je jako volela da gleda super skitnice(i ja ga volim),navukli smo i svu rodbinu
|
|
|
|
RE: Crtani filmovi za decu 9.4.2011 13:49:58
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Diabla U pocetku je bila Pepa i samo Pepa, i tako jedno 8-9 mjeseci. PA onda Fifi, Nodi, a sad gleda bilo sta samo da ima auta. Tako da gleda Roary the Racing Car i traktor Tom. Ili mu pustimo na oyutube auto trke, ne trepce. I mi smo krenuli kao David Pepa je dugo bio aktuelan a sad je Fifi. A voli i Mikijevu radionicu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?