|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
9.4.2011 11:17:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Znaš kako , ima i ok ljudi , mene je "podigao" mamin drugi muž . Ta druga osoba ne mora biti uvek loša , ali zna se u klakvim situacijama je to normalno i ok . Ove priče koje smo ti i ja napisale sigurno nisu priče o dobrim ljudima .

Naravno da ima dobrih ljudi...Moja majka je imala ocuha koji je bio jako dobar prema njoj..Nazalost jako mlad je postao sizofrenicar i onda su krenuli problemi..Ali to je vec visa sila.
I ti i ja se slazemo u jednoj stvari-zlocudno je nekom svesno nanositi zlo i nepravdu, zlocudno je i znati za to i ucestvovati u igri.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 726
9.4.2011 11:17:05   
minavb
IZVORNA PORUKA: verolino
I da li jos neko treba da sumnja u postojanje kosmicke ravnoteze???Anonimna je rekla kako su to izmislili lenji ljudi...Videcemo...
Sve se u ovom zivotu stavlja na tasic..I pri tom ne mesam Boga...

Ja sumnjam. Jbg, meni treba naucno da se dokaze. SVe ovo sto ti pises je sasvim logicno i nema veze sa ravnotezom. AKo ja mom detetu ispricam da me je njgov otac tukao u trudnoci i sutnuo zbog druge, normalno je da ce ga dete mrzeti i da nece zeleti da ga vidi. Opet, najnormalnije je da ga odrasla deca trece zene ne fermaju, boli ih bas uvo za njega. Ne vidim gde je tu ravnoteza?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 727
9.4.2011 11:17:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebać

Verolinoouser posted image user posted image user posted image user posted image

kako lijepo pišeš,sad mi žao što imamo različita mišljenjauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 728
9.4.2011 11:21:05   
Sanjica26 RR
Mog dobrog druga majka je ostavila kad je imao par meseci i njegovog starijeg brata od godinu dana. Nasla je drugog coveka i otisla. Otac naravno da ne bi sam podizao decu nadje zenu. Ona je o deci brinula kao da im je majka. Upoznala sam je. Jako je dobra zena. Bas je pozrtvovana za tu porodicu. Pre izvesnog vremena saznam da ona ima decu iz prvog braka, ali ju je muz oterao. Svekrva je svasta napricala o njoj i on poveruje i izbaci je. Ona i dan danas ne moze da vidi decu, jer joj je bivsi muz zabranio. Sa sadasnjim muzem ima cerku.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 729
9.4.2011 11:24:20   
Olga75
sta bi Frojd rekao na aktivnost ove teme user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 730
9.4.2011 11:27:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

I da li jos neko treba da sumnja u postojanje kosmicke ravnoteze???Anonimna je rekla kako su to izmislili lenji ljudi...Videcemo...
Sve se u ovom zivotu stavlja na tasic..I pri tom ne mesam Boga...

Ja sumnjam. Jbg, meni treba naucno da se dokaze. SVe ovo sto ti pises je sasvim logicno i nema veze sa ravnotezom. AKo ja mom detetu ispricam da me je njgov otac tukao u trudnoci i sutnuo zbog druge, normalno je da ce ga dete mrzeti i da nece zeleti da ga vidi. Opet, najnormalnije je da ga odrasla deca trece zene ne fermaju, boli ih bas uvo za njega. Ne vidim gde je tu ravnoteza?

Moja tetka nikada nije nista sestri rekla. Baba joj je ispricala kad je imala 18 godina. Techa je nije video od 2-ge godine, a sad ima 26..Ona je kontala da on nece da je vidi i nije nikada postavljala pitanja dok joj nije pala brilijantna ideja na pamet da ga zove na punoletstvo. Tad joj je baba rekla.
Ravnoteza je u onome sta je uradio i sta ce uznjeti zbog toga. A sistem ravnoteze obicno funkcionise po onom principu da losi ljudi ostanu sami. A od toga gore kazne nema.
Ali ja ne mogu da tebi naucno reprodukujem neke misli. Moraces da naucis da verujes u jos po nesto sem naukeuser posted image  da bi mogli dalje da se divanimo..Ili evo, verujes u nauku, verujes onda i u statistiku, pa ti postavljam zadatak, ali mozda ce ti trabati godine da potvrdis ono o cemu ja sad govorim-uoci koliko losih ljudi je zavrsilo srecno? Ne mislim na bolesne ljude-narkomane, alkoholicare i sl. Mislim na autenticno lose ljude koji svesno nekome zagorcavaju zivot.
Lose su radili-lose im se i vraca...Sem ako u svom zivotu ne ucine nesto sto ce to da potre.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 731
9.4.2011 11:28:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

sta bi Frojd rekao na aktivnost ove teme user posted image

Ne znam da li bi Frojd uopste posecivao zenski forum, posto je mrzeo zeneuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 732
9.4.2011 11:33:02   
minavb
Lose su radili-lose im se i vraca...Sem ako u svom zivotu ne ucine nesto sto ce to da potre.

Evo zasto ne verujem u ravnotezu-ako radis dobro, dobro ti se vraca, i obratno, zar ne? E pa ne. Moja tetka i moj ujak, toliko dobri ljudi. Nemam reci da opisem kakvi su to ljudi bili. Celog zivota ih prati nesreca. Tetka je bila tucena i maltretirana zena. Kasnije ih rat oterao sa ognjista i ostvaio bez icega. Mucili se da nesto steknu od svog rada, svoje muke, i oboje umrli bas onda kad su mogli malo da uzivaju sa unucima, od teskih bolesti u teskim mukama. Ravnoteza kazes?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 733
9.4.2011 11:40:30   
Anoniman

Evo zasto ne verujem u ravnotezu-ako radis dobro, dobro ti se vraca, i obratno, zar ne? E pa ne. Moja tetka i moj ujak, toliko dobri ljudi. Nemam reci da opisem kakvi su to ljudi bili. Celog zivota ih prati nesreca. Tetka je bila tucena i maltretirana zena. Kasnije ih rat oterao sa ognjista i ostvaio bez icega. Mucili se da nesto steknu od svog rada, svoje muke, i oboje umrli bas onda kad su mogli malo da uzivaju sa unucima, od teskih bolesti u teskim mukama. Ravnoteza kazes?

Isti je fazon i sa mojim dedom-ali je umro VOLJEN...Dan danas ga ljudi spominju po dobru i plemenitosti. Delovi njegovog bica, misljenja, ideja ostali su da zive u njegovoj deci i unucima. Na njegovom grobu nikad nece "rasti korovchina" dokle god su zivi oni koje je voleo i oni od kojih je bio voljen.
Da su ti tetka i teca bili losi, da li bi ih spominjala sa ovoliko tuge i ljubavi???Ne bi!!! Najveci ljudi se dugo pamte i u tome je svrha zivljenja.Ja bih bar volela da umrem znajuci da me vole i dalje ljudi koji me vole sada. Veca ravnoteza mi ne treba.
I na posletku, kad se saberu zivotni racuni, bitno je sta iza tebe ostaje-dobro ili lose. Par puta sam u zivotu videla kako se losi ljudi boje starosti i smrti. A znam i zasto. A znas i tiuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 734
9.4.2011 11:41:47   
Anoniman
A ovo je sad bas offuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 735
9.4.2011 11:44:38   
minavb
Vis ebih volela da uzivam sa svojom decom i unucima, nego da odapnem pa da me uz osmeh pominju. To za mene nije ravnoteza.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 736
9.4.2011 11:52:09   
Anoniman

Vis ebih volela da uzivam sa svojom decom i unucima, nego da odapnem pa da me uz osmeh pominju. To za mene nije ravnoteza.

Ti si materijalista (mislim na filozofski materijalizam). Takodje, ti i ja se nikada u ovakvim stvarima sloziti necemouser posted image
Dokaz za to-pogledaj nam samo potpiseuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 737
9.4.2011 11:54:09   
Anoniman
E dođe mi da se kresnem sa nekim oženjenim samo da bi vas vratila na temu user posted image .

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 738
9.4.2011 11:54:37   
lenaa
D. R. je rekao "bolje je biti necija baba nego samo baba".
Skrenule ste s teme, ipak nije potrebna bas tolika filozofija da se objasni zivot ljubavnice, nisu one bas tolike price vredne.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 739
9.4.2011 11:54:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

E dođe mi da se kresnem sa nekim oženjenim samo da bi vas vratila na temu user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 740
9.4.2011 11:55:02   
nencydrew
Ajmo sad-Jel verujete u Boga?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 741
9.4.2011 11:56:17   
minavb
Kako god...u nauci postoji ravnoteza, u hemiji, biohemiji, fiziologiji, fizici...vrlo je dokaziva i njeno narusavanje moze da ugrosi zivot. Moguce je da postoji i kosmicka, ali ne ta na koju ti mislis, vec neka druga ravnoteza u kosmosu. Ovo o cemu ti govoris...lepo je verovati, ali realnost je sasvim drugacija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 742
9.4.2011 11:57:34   
Ptičica
Smemo li o tome u ovoj temi? user posted image

Neke se pobede dobijaju na- juriš!!!

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 743
9.4.2011 11:57:34   
Olga75
mislim da je totalno tema otisla ot
neko je trazio Da li verujete u Boga , evo tema
vratimo se ljubavnicama i njihovim iskustvima user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 744
9.4.2011 11:59:54   
lenaa
... i otvorimo posebno temu Minavb - Verolino , koja je pametnija, pa nek cure tamo nastave da filozofirajuuser posted image
a moze neko i da napravi anketu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 745
9.4.2011 12:00:09   
Anoniman
Da se vratimo na temu . Mene zaista zanima šta je to što se krije , kriLO u glavi one moje poznanice kada se spanđala sa onim tipom . Zbog čega ? Novac ? Bilo kakva korist ? Mene jako interesuje suština takve ličnosti , karaktera . Čime se rukovode ? Kakvi su im ciljevi , šta je za njih sveto u životu ? Ne govorim ovo uz ugla kritičara , već me zaista zanima koja karakterna "sila" gura takve osobe kroz život . O njemu žemo u sledećem poglavlju user posted image .

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 746
9.4.2011 12:01:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lenaa

... i otvorimo posebno temu Minavb - Verolino , koja je pametnija, pa nek cure tamo nastave da filozofirajuuser posted image
a moze neko i da napravi anketu user posted image user posted image user posted image

Ja se izvinjavamuser posted image I ovako imam titulu jezicareuser posted image Necu vise...Ali nesmem da obecamuser posted image

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 747
9.4.2011 12:01:56   
Anoniman

Aaaa hahahahaa user posted image

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 748
9.4.2011 12:02:52   
minavb

Ahahahahahaha ovo je vrh!!!!user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 749
9.4.2011 12:05:05   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mislim da je totalno tema otisla ot
neko je trazio Da li verujete u Boga , evo tema
vratimo se ljubavnicama i njihovim iskustvima user posted image

Ma, ja se našalila malo, jer su počele o kosmičkoj ravnotežiuser posted image Ali svratiću na temu!user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here