|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
7.4.2011 16:14:40   
sandrina 85
Ja na ovu temu mogu samo da kazem "NIKAD NE RECI NIKAD"
kao i to da nikad, ali NIKAD nisam bila ljubavnica, mozda sam bila prevarena, ali sam ja bila PRVA i ja sam bila TA KOJOJ SU SE POLAGALI RACUNI (ovo pricam na pamet, nikad nisam saznala da sam prevarena) i od mene je neko imao "strah" tj. plasio se da ce sve da pukne!!! A da budem druga, to bi meni bilo veliko ponizenje... da se krijem, da se plasim njegove zene (koju kao ne voli) ma.... ccc!!! Pa kad taj brak ne funkcionise sta je tesko napustiti ga, biti posten i staviti sve karte na sto...

Ali ljubav je cudo, pa i takva!

Verka... ljudino user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 676
7.4.2011 16:15:24   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: ksena

IZVORNA PORUKA: nencydrew

Ovo što je pisala anonimna po meni nije stvar za osudu, jer je on napustio ženu,zeznuo se u startu, to je bila greška u startu, nije bilo zavlačenja

ako se ne varam 2,5 godine je sedeo na dve stolice, tako da ne mozemo reci da nije bilo zavlacenja.
ne osudjujem nikoga, u principu me ne interesuje sta ko radi dok god to ne dotice mene licno na neki nacin, ali me zanima jedna stvar - ako su svi ti koji varaju (bilo muzeve ili zene) znali vec duze vreme da taj brak ne valja, zasto to nisu odmah i prekinuli? ili makar zasto nisu prekinuli u momentu kad su sreli neku drugu osobu?
sasvim je ljudski zaljubiti se u nekog drugog dok si u jednoj vezi/braku, ali onda bi trebalo biti iskren i prema sebi i prema drugima. taj momenat, hoce piski, nece piski me nervira...

E, onda to menja kontekst.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 677
7.4.2011 16:16:54   
aleksandrova
ja samo ne znam kako se zene upletu i postanu ljubavnice...mislim da upoznam nekog i znam da je ozenjen ne bi me intresovala njegova prica ni da l mu je brak los ni dal mu je brak dobar...jednostavno covek je ozenjen i to mi je dovoljno da ne pocnem nista s njim...imam komsinicu koja je godinama u vezi s ozenjenim a nije zbog para znam sigurno nit je on neki lovator nit je ona nesto napucana doterana zivi skromno radi za skoro pa bednu platu...nikad mi nije bilo jasno kako moze...ovaj niti je izvodi niti ista pokupi je kolima i vrati za sat sat i po...i tako svaki drugi dan...a te dane kad se ne vidjaju ona sedi kuci i ne izlazi nigde na poso i kuci pravo...ipak ne bih ja to mogla...sta znam...
da napomenem ovo je samo moje misljenje...nikog ne osudjujem niti pravdam...

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 678
7.4.2011 16:19:56   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: aleksandrova

ja samo ne znam kako se zene upletu i postanu ljubavnice...mislim da upoznam nekog i znam da je ozenjen ne bi me intresovala njegova prica ni da l mu je brak los ni dal mu je brak dobar...jednostavno covek je ozenjen i to mi je dovoljno da ne pocnem nista s njim...imam komsinicu koja je godinama u vezi s ozenjenim a nije zbog para znam sigurno nit je on neki lovator nit je ona nesto napucana doterana zivi skromno radi za skoro pa bednu platu...nikad mi nije bilo jasno kako moze...ovaj niti je izvodi niti ista pokupi je kolima i vrati za sat sat i po...i tako svaki drugi dan...a te dane kad se ne vidjaju ona sedi kuci i ne izlazi nigde na poso i kuci pravo...ipak ne bih ja to mogla...sta znam...
da napomenem ovo je samo moje misljenje...nikog ne osudjujem niti pravdam...

ček, ispada da bi ona trebala da bude sa njim jedino zbog para?U protivnom, nema logike?
Samo pitam, upalo mi je to u oči.user posted image

Direktna veza do poruke: 679
7.4.2011 16:22:27   
aleksandrova
ne nego to sam pomenula jer je neko pomenuo cini mi se da su najcesce ti svaleri puni para...ili da ljubavnice najcesce budu s njim zbog para...pa reko da vas ne zbunim i iskljucim "sponzorisanje" iz ovog primera moje komsinice user posted image

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 680
7.4.2011 16:23:30   
aleksandrova
inace ja kad objasnjavam cesto zbunim ljude kako bi to zika pavlovic reko "nisam se lepo odrazio" user posted image

Direktna veza do poruke: 681
7.4.2011 16:23:31   
Alexis79
Opet ste ovde ?
Ja ovu temu izbegavam a imala bih sta da napisem ,al' me mrziuser posted image

IZVORNA PORUKA: ksenija81

Svi smo mi u nekom momentu zivota bile ljubavnice... zasto uopste rasparavljati o tome???
Svako nek misli o svom zivotu!

user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 682
7.4.2011 16:25:04   
aleksandrova

inace ja kad objasnjavam cesto zbunim ljude kako bi to zika pavlovic reko "nisam se lepo odrazio" user posted image

i upravo zbog toga najcesce izbegavam ovakve raspave jer me cesto ljudi pogresno shvate il se ja lepo ne objasnim
ocu kazem ne znam zinem user posted image

Direktna veza do poruke: 683
7.4.2011 16:29:21   
bojana86

IZVORNA PORUKA: sandrina 85

Ja na ovu temu mogu samo da kazem "NIKAD NE RECI NIKAD"
kao i to da nikad, ali NIKAD nisam bila ljubavnica, mozda sam bila prevarena, ali sam ja bila PRVA i ja sam bila TA KOJOJ SU SE POLAGALI RACUNI (ovo pricam na pamet, nikad nisam saznala da sam prevarena) i od mene je neko imao "strah" tj. plasio se da ce sve da pukne!!! A da budem druga, to bi meni bilo veliko ponizenje... da se krijem, da se plasim njegove zene (koju kao ne voli) ma.... ccc!!! Pa kad taj brak ne funkcionise sta je tesko napustiti ga, biti posten i staviti sve karte na sto...

Ali ljubav je cudo, pa i takva!

Verka... ljudino user posted image

Potpisujem.........
biti prva je uspjeh,a ima ih koji vole biti ljubavnice.. svako bira svoj put!!! ako je njima dobro meni je jos bolje!!!

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 684
7.4.2011 16:32:38   
Ivanka 75
Dal je ova tema podstakla moj mozak da nocas sanja "bivseg" ne znam.
Malo sam jutros razmisljala... Raskinusmo nas dvoje, na moj zahtev jer sam saznala da me prevario, i da me vara nekih mesec - dva. Ja bila preopterecena poslom pa nisam ni primetila, a on kukavica pa nije smeo da raskine...
Raskinusmo mi, hoce on da budemo "friends"... e pa daso NE MOZE!!!!
Odoh ja dalje a ti se j**i koliko hoces!
Iskreno, svanulo mi nakon tog raskida! Kad sam malo bolje razmislila shvatila sam da sam samo ja u toj vezi davala i davala i ulagala celu sebe a on samo mrvice.
A opet, da nisam njega srela ne bih srela ni svog muza. *ebi ga, Indijci to nazvase "karma", sudbina, sta li.
Mislim da je trebalo da predjem odredjeni put u svom zivotu da bih izasla na onaj pravi, tj srela "gospodina pravog". Nisam ser ja drzala tog bivseg ko pijan plota pa da kazem da je samo moj! Ako ne ide, ne ide!!!! Raskini, razvedi se, trazi dalje!
Da li je doticnoj devojci bilo tesko sto me on vara sa njom? Nimalo!!! Udade se ona za njega i neka im je sa srecom!
Iako se nas dve nikada nismo upoznale silom prilika smo se srele, posao je bio u pitanju. Zna ona ko sam ja a i ja znam ko je ona! Ona saginje glavu i brze-bolje izlete iz sale a ja ostadoh, a jos sam joj nazvala i "dobar dan". Eto tako se ona osecala....
Ne krivim ja nju nizasta, znala je ona dobro sta radi, i nije ona kriva sto tu nije bilo dovoljno ljubavi, postovanja. Na kraju je svaka od nas dobila ono sto je zelela, ona njega, mog bivseg, ja boljeg od njega, MM!
Hvala sto nam se nasla, sto su se njih dvoje sreli, jer da nisu, ko zna dokle bi se ta veza razvukla dok ne dodje do konacnog pucanja.

Hvala joj gde cula i gde ne cula!!!user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 7.4.2011 16:35:54 >

Direktna veza do poruke: 685
7.4.2011 18:30:36   
bebać

IZVORNA PORUKA: MaliMis

E ja necu ni da citam, posto drugu noc za redom sanjam neke svalerske scene i gluposti

hhahhahaaauser posted image user posted image user posted image

joj tema je zlo znači,zna i ona LU šta će da nam tutneuser posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 686
7.4.2011 18:38:53   
nencydrew

i upravo zbog toga najcesce izbegavam ovakve raspave jer me cesto ljudi pogresno shvate il se ja lepo ne objasnim
ocu kazem ne znam zinem user posted image

Ma, kul, pa zato i služi razgovor.Potpuno kapiram šta si htela.Onda dolazimo do toga da ova tema može da se podeli na 2 podteme-Ljubavnice sa materijalnom podrškom, i ove bezuser posted image

Direktna veza do poruke: 687
7.4.2011 20:31:07   
vukosava
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

bubo, sve potpisujem, plus sto volim tvoje postove user posted image user posted image

bubi je pish user posted image
IZVORNA PORUKA: ksena
taj momenat, hoce piski, nece piski me nervira...

bas tako

ako se anonimna udala za svalera, pre bi rekla da je nju varao sa bivsom... sve je relativno... to je bre neki mekusac koji bi da sedi na dve podgrejane stolice... dobro pa se odlucio na kraju na koju ce stranu

ja sam opet za to- ako hoces sa nekim drugim da trljas spolovila - rascisti prvo sa starim parterom- budi covek

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

a on kukavica pa nije smeo da raskine...

to je srz problema... mozda mrzi da mrdne d pa da se iseli i promeni zivot, ovako lakse je keksanje sa strane kad je neobavezno...

ja mislim - ko jednom vara - varace opet

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 688
7.4.2011 23:01:05   
bratzz

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Pa da ... Samo je meni krivo što dosta žena prvo potegne sebe da preispitava . Ok je to , ali nije sve u tome da si ga TI oterala drugoj . Oterao se sam . Dosadno mu , puk'o ga klimaks , moderno je , ma šta ti ja znam . A zaista mali broj žena danas ima vremena i živaca da izigrava dvorsku ludu i animatora svom mužu , samo da on ne bi pojurio za mlađom guzicom . Treba negovati brak , naravno , ali ne mogu ga ja negovati ako ga onaj drugi upravo skida "sa aparata" . A pritom ćuti . A pritom meni recituje poeziju . A pritom se trudi da ništa ne saznam . A pritom - nije nikad takav bio .
Trebamo da svatimo da su svi ti tuđi muževi koji sada varaju nekad bili jedni od onih "ma nije on takav" . Svi su oni bili nekada jedno , pa se promenili , jer inače , koja bi se ludača udala za nekoga a da zna da joj je muž svaštojeb ? Zato potpisujem ono nikad ne reci nikad , ne možemo znati šta nosi dan a šta nosi noć , možda za koju godinu naši savršeni muževi odlepe pa čoporativno počnu da naskaču na omladinke . A niko ne bi rek'o , fin čo'ek . I to baš onaj sa finom ženicom , lepom , nasmejanom , sexipilnom . Džaba . Njemu se izblajhana ponavljačica iz poljoprivredne škole više dopala , i jbg .

Moja najbolja drugarica se udala iako je znala da se njen decko a sad vec muz vidja (ima seksualne odnose) sa bivsom koju nije preboleo. Moju drugaricu je ozenio jer nije kuuser posted image va, a bivsu nije hteo da ozeni jer je spavala sa njegovim bratom od strica,bez obzira na to sto je je mnogo voleo.
Meni je drugarica priznala da je svesna na sta je pritala i da je odlucila da zivi sa tim.
Ovim ocu da kazem da ljudi na svasta pristaju!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 689
7.4.2011 23:01:49   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: minavb

Usr*aste mi temu.

Cekaj sta si tacno ti ovdje cenzurisala? user posted image Salim se user posted image user posted image

Meni je ova tema (bozmeprosti) bolja od one za podizanje raspolozenja user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 690
7.4.2011 23:08:52   
Olga75
mene interesuje sta zena koja je ljubavnica pomisli u momentu kada pristane na to .
Znam da ce kad se iskecamo da se pokupi i ode i da cu ostati sama i da ce mozda doci sutra mozda nece , kad se razbolim , sigurno nece doci , vodice decu na plivanje i tamo gde se deca vec vode , icice na neka porodicna okupljanja sa zenom
da li je ta ljubav bas tako super - duper da za par sati treba da pristanem na tri - pet - deset dana bez tog fatalnog muzjaka user posted image
e sam radoznala user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 691
7.4.2011 23:13:25   
madre
IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: minavb

Usr*aste mi temu.

Cekaj sta si tacno ti ovdje cenzurisala? user posted image Salim se user posted image user posted image

tek sada sam primetila user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 692
7.4.2011 23:18:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mene interesuje sta zena koja je ljubavnica pomisli u momentu kada pristane na to .
Znam da ce kad se iskecamo da se pokupi i ode i da cu ostati sama i da ce mozda doci sutra mozda nece , kad se razbolim , sigurno nece doci , vodice decu na plivanje i tamo gde se deca vec vode , icice na neka porodicna okupljanja sa zenom
da li je ta ljubav bas tako super - duper da za par sati treba da pristanem na tri - pet - deset dana bez tog fatalnog muzjaka user posted image

Šta će misliti ljubavnica ? Misliće da je bitnija od te dece koju pominješ , od svih porodičnih okupljanja , od zajedničkih odlaska na more , misliće da je bitnija od godišnjica braka , od ženinog perfektnog karaktera , od prvih zubića i prohodavanja . I znaš šta ? Biće u pravu . Bitnija je . Jer , da nije bitnija , PRAVOM čoveku bi sve ono gore nabrojano bilo dovoljno da nikada ne potraži ljubavnicu .

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 693
7.4.2011 23:48:01   
Iwana87
Opet mesate decu.Ja ne znam koji skot moze da misli da je bitniji od dece.Ja to nikad nisam pomislila.Mada opet kazem to sto sam ja imala nije bila veze.Ali da osecas se bitnijom od nje kad on ostane zbog tebe posle posla u kaficu,a ona zove sve vreme.Sad se prisecam nekih stvari,ja pricam sa gledista zaljubljene ne neke kojoj je to bio hir,izvor novca ili sexa.
Olga,sta pomislis kad se upustis u to?Svasta i nista.Onog trenutka kad sam saznala da je ozenjen,prva pomisao je bila wtf?e onda,ajde da sve  zaboravim,ali ne ide to tako.Godinama su se tu desavale neke stvari.Jedno znam,na koji god nacin uvek sam znala da on nju voli,a pitala se sta oseca prema meni,u to  skoro do kraja nisam bila sigurna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 694
7.4.2011 23:52:17   
pepeljuga
Bubo, na korak sam da ti izjavim ljubav user posted image
Zeno, citas mi misli!

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 695
7.4.2011 23:54:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Iwana87
Ja ne znam koji skot moze da misli da je bitniji od dece.

Koji skot ? Pa OTAC te dece . Upravo taj otac kojeg žena zove na telefon jer je možda detetu nešto potrebno , a on sedi u kafiću i glumi mangupa sa "silent" na telefonu . Taj skot , na njega mislim . On misli da je bitniji od svega .
Moje mišljenje je takvo . I ne ulazim ni u čiji konkretan slučaj .

(odgovor članu Iwana87)
  Direktna veza do poruke: 696
7.4.2011 23:58:18   
Olga75
Iwana ali ti nisi prelomila i pristala da budes druga bez obzira sto si bila zaljubljena
ja nekako mozda imam stereotipno gledanje na to : znaci u braku je sa dvoje male dece , zena ko zena , ko sve mi , glava , dve ruke , dve noge ona stvar ali ko sve mi mozda malo manje paznje obraca doticnom a ljubavnica , slobodna , malo mladja , nasmejana i bezbrizna , tako bar on misli
i onda krene sve to
ali koliko moras biti zaljubljen da bi verovao da ce se on razvesti , da je ona greska
pa on je onda definitivno neki slepac kad je dozvolio sebi da pogresi i takoo
rezonujem ja bez nekog smisla i reda

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 697
7.4.2011 23:59:41   
Anoniman
Citam vec dva dana i mogu iz licnog iskustva jer sam prevarena kazat da nema opravdanja za preljubnike. 3 godine me naroguje. i ne-nisam primetila.sve je bilo super, sex, mazenje, izleti...sve sve. a ona mi u kucu dolazila kao dobra. 
Oba su crvi. Voljeli se ili ne crvine su. A moj ex ne ume voljet i poce vec smurat naokolo. Tako joj i treba. Nek pati i ja sam.a njemu ce vec neko miska odsec. Nemojte zene grabiti tudje to nije dobro.obit ce vam se o glavu

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 698
8.4.2011 0:01:10   
Iwana87
Ma ja sam mislila na zenskog skota,dobro kod mene je nesto drugacije jer ja sa 16 nisam imala pojma ni sta znaci brak a kamoli deca.Mogu da pricam samo kako sam se ja osecala.U mom slucaju mislim da On jos nije bio spreman za brak,ali je ipak voleo i pre svega postovao svoju zenu.Hm,skoro kopam po facu njega i nadjem slike na kojima izgleda do usiju zaljubljen,i odmah mislim kako je nasao neku "malu"i nije mi nekako u trenutku sve jedno,a onda vidim njega i zenu,i skontam da je konacno stvarno zaljubljen i srecan sa njom.Bilo mi je drago najiskrenije,jer sam ja tad bila dete i nisam imala pojma sta je brak i kakve je probleme mogao da ima ili imao.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 699
8.4.2011 0:01:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Šta će misliti ljubavnica ? Misliće da je bitnija od te dece koju pominješ , od svih porodičnih okupljanja , od zajedničkih odlaska na more , misliće da je bitnija od godišnjica braka , od ženinog perfektnog karaktera , od prvih zubića i prohodavanja . I znaš šta ? Biće u pravu . Bitnija je . Jer , da nije bitnija , PRAVOM čoveku bi sve ono gore nabrojano bilo dovoljno da nikada ne potraži ljubavnicu .

Ufff ala mi je zaparalo uši!
Jel vi stvarno mislite da muževi TRAŽE ljubavnice?
Moje mišljenje je da oni nemaju pojma šta hoće, i da svaka devojčica može da im radi šta hoće. Mislim da svaka pametna žena ako posmatra muškarca 3 dana može da postane ispunjenje svih njegovih snova (ako to želi). Mislim da muškarci ne traže ljubavnice, oni budu uhvaćeni od strane ljubavnice.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here