|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Život ljubavnice
6.4.2011 19:00:07   
Tea2
Pa da ... Samo je meni krivo što dosta žena prvo potegne sebe da preispitava . Ok je to , ali nije sve u tome da si ga TI oterala drugoj . Oterao se sam . Dosadno mu , puk'o ga klimaks , moderno je , ma šta ti ja znam . A zaista mali broj žena danas ima vremena i živaca da izigrava dvorsku ludu i animatora svom mužu , samo da on ne bi pojurio za mlađom guzicom . Treba negovati brak , naravno , ali ne mogu ga ja negovati ako ga onaj drugi upravo skida "sa aparata" . A pritom ćuti . A pritom meni recituje poeziju . A pritom se trudi da ništa ne saznam . A pritom - nije nikad takav bio .
Trebamo da svatimo da su svi ti tuđi muževi koji sada varaju nekad bili jedni od onih "ma nije on takav" . Svi su oni bili nekada jedno , pa se promenili , jer inače , koja bi se ludača udala za nekoga a da zna da joj je muž svaštojeb ? Zato potpisujem ono nikad ne reci nikad , ne možemo znati šta nosi dan a šta nosi noć , možda za koju godinu naši savršeni muževi odlepe pa čoporativno počnu da naskaču na omladinke . A niko ne bi rek'o , fin čo'ek . I to baš onaj sa finom ženicom , lepom , nasmejanom , sexipilnom . Džaba . Njemu se izblajhana ponavljačica iz poljoprivredne škole više dopala , i jbg .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 626
6.4.2011 19:06:52   
Jeca*
Samo da napisem da ni ja nisam mislila da ako muz prevari zenu kriva je zena! REkla sam da prevaru ne prastam i da je on glavni skot. Ali onda smo stvarno napravile pogresnu procenu osobe, posto, koliko vidim brakove oko sebe, mnoge moje poznanice su udate za nezrele muskarce koji se nisu dovoljno izziveli u zivotu, pa one trpe sav teret oko dece user posted image  ja sam zato napustila prethodnog partnera. Ne zato sto sam zelela brak i decu po svaku cenu, nego zato sto sam shvatila da nije spreman na zivot u dvoje, a ja ne mogu zaista da gradim zivot sa 50godina. Elem....ljubavnica nije kriva i to cu reci trista puta. Kriva je ako je profuknjaca i proganja vaseg muza, ali onda je pre jadna nego kriva. Kriv je muskarac koji nije dovoljno zreo za brak i obaveze i mi sto smo se udale za takvog "nezrelog" sebicnjaka.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 627
6.4.2011 21:55:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Pa čekaj , potpisali su "dok nas smrt ne rastavi" ,a ne " dok nas ne rastavi 15 kg viška" .

Ja tebe obozavamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A za svastojeba vise puta pomenutoguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 628
6.4.2011 22:10:01   
lenaa
Kad sam bila trudna i prvih nekoliko meseci kad se beba rodila, mm i ja smo imali sex za tih godinu dana mozda nekih desetak puta i on me nije prevario, mada sam se ja ipak trudila da njega kako god mogu zadovoljim, hvala mu na tome. Isto i ja, ako bi kod njega postojala neka "visa sila" zbog koje ne mozemo imati odnose - NIKADA ga ne bih prevarila, verovatno bi kupili "biciklo" (setih se onog glupavog pederskog filma "Bruno"user posted image )....Bitnije bi mi bilo da sacuvamo nasu malu porodicu, postovanje, ljubav, a meni ionako treba samo 2 minuta... tako da bi se on snasao...user posted image , al svakako mi to nebi bilo vredno da rasturim porodicu.
ALI
Ako osetim da nema vise ljubavi sa njegove strane, da me vredja, ponizava, emotivno ne zadovoljava - verovatno bi se razvela ali kako god - nasla bi sebi nekog drugog. Volim da volim i budem voljena, volim taj osecaj sigurnosti kad sam u njegovom zagrljaju, volim taj mir i spokojstvo koje mi pruza, nista se sa tim ne moze meriti, zato ponavljam - bez k... mogu se snaci ali ako mi je dusa pusta ne mogu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 629
6.4.2011 22:15:23   
Lu
Ne zaboravite da imamo temu PREVARA, ovo je tema o LJUBAVNICAMA, ženama koje žive sa oženjenim muškarcima!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 630
6.4.2011 22:18:48   
lenaa
A sto se tice debljine - mm me volio isto i kad sam imala skoro 27kg viska. Polazim od sebe - problem kod nas zena nije sto imamo viska kilograma vec sto mi i same nismo takve srecne, ne osecamo se pozeljno, nesvesno postajemo zamorne i jadne - same sebi a naravno da i muskac to oseti. Pa nema zene koja je nekad bila zgodna i odjednom debela koja ce reci "debela sam i srecna, ma bas sam zavodnica, pa kad se skinem i visne svo moje salo koje s ponosom nosim, mm me voli i nece to da primeti"user posted image
Ipak da ne zaboravimo - ima i onih koji obozavaju debele zene, sto deblja to bolje, pa ako ste jedna od tih srecnica da je bas vas muz takav onda blago vama ili nama. Takvi su ovde Turci- jadne one debele zene, umotane, verujte mi ja do sada nisam srela takvu zenu s osmehom na licu.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 631
6.4.2011 22:27:29   
Dada81

IZVORNA PORUKA: lenaa

ALI
Ako osetim da nema vise ljubavi sa njegove strane, da me vredja, ponizava, emotivno ne zadovoljava - verovatno bi se razvela ali kako god - nasla bi sebi nekog drugog. Volim da volim i budem voljena, volim taj osecaj sigurnosti kad sam u njegovom zagrljaju, volim taj mir i spokojstvo koje mi pruza, nista se sa tim ne moze meriti, zato ponavljam - bez k... mogu se snaci ali ako mi je dusa pusta ne mogu.

user posted image user posted image user posted image

A ,ja sve čekam život ljubavnice ovde da čujem(tj.čitam) ,a nje nema ,pa nema.. Oterasmo ženu što bi da se ispovedi u odgovarajućoj temi user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 632
6.4.2011 22:29:49   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: Brana

Konacno iscitah sveuser posted image user posted image
Slazem se Verus u potpunosti.user posted image
Moj stav prema ovome je cuvam i ne dam svoje, tudje mi ne treba niti me zanima.
Ja nikada ne bih pristala da budem ljubavnica jer je to ponizavajuce bar za mene da se ogradim da ne bi bilo zabune,ja hocu da budem jedna jedina,ne zanima me sta je mm radio pre mene ali kada je sa mnom ima da bude samo moj,ali kada se dvoje pre svega vole,postuju,pomazu,neguju brak ....za ljubanice nema potrebe.
Pre svega da su muskaraci tako divni prema ljubavnicama ne bih im te zene bile ljubavnice nego bi ih uzeli za zene,nego oni svrljaju sa strane a zenu cuvaju i nece razvod,naravno ima i onih koji se razvedu pa se vecina ubrzo vrati prvoj zeni koliko sam mogla videti i sama od mojih prijatelja,poznanika itd.....
Ja mm nikada ne bih prevarila jer smo ziveli pre braka i videla sam da li mozemo biti zajedno i imati buducnost...nema potrebe za svrljanjem ili slicnom.
Ja sam za to ako zelis da se razvedes ili ima drugu kazi na vreme pre nego sto nekome upropastis zivot...a da ne pricam koliko su ljudi sebicni i misle samo na svoje strasti a ne misle na svoju decu koju imaju sa svojom zenom....
Naravno ja sam zastupnik da zena uvek mora voditi racuna o sebi jer pre svega mora sebi biti lepa i zadovoljna sa sobom pa onda svakom drugom.
Ja i mm nikada nismo pomislili na druge ljubanike ili ljubavnice jer pre svega znamo zasto smo zajedno sta nas spaja,i gradimo nasu vezu svaki dan...imamo i naseg andjela koji treba da ima oba roditelja i zdravo detinjstvo,to je velika odgovornost a nekada ljudi tu odgovornost za mali zivot ne znaju da shvate ozbiljno.
Veliki sam protivnik svalerisalja od bilo cije strane i odmah da se ogradim da ne bilo napadanja ili sl.nikoga ne prozivam nego iznosim svoje misljenje.

od a do š potpis.

Tako konačno dođosmo do kategorije-sebičnost-koja je često obavezan sastojak prevare, tj kada neko sedi na 2 stolice.Da nije tako, ne bi bilo prevare, zar ne.Ljubavnica ne bi bila ljubavnica, već neko ko provodi život sa tom osobom koju voli-u najboljem slučaju.
Ali ne.Često ni ljubavnica neće obavezu, da nekom pere usrane gaće, ne, ona hoće hotele, i parfeme.
Svima lepo.
I ko je tu sebičan?

Elem, onog trenutka kada ti se javi želja za drugim bićem, zaljubiš se, ok, ljudi smo, ali lepo savi šipke i gaće pa kod ljubavnice.
I niko nije povređen

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 633
6.4.2011 22:30:42   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ne zaboravite da imamo temu PREVARA, ovo je tema o LJUBAVNICAMA, ženama koje žive sa oženjenim muškarcima!

uh, sorry

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 634
6.4.2011 22:35:51   
Anoniman
Uh zaboravih da citiram da ono kao nomadi trcimo goli i zaskacemo jedni druge. Meni se to za sad cini kao najboja ideja user posted image

(odgovor članu nencydrew)
  Direktna veza do poruke: 635
6.4.2011 22:39:22   
Dada81
user posted image user posted image user posted image da ,i meni je to ostalo u sećanju

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 636
6.4.2011 22:42:50   
nencydrew
Kakav bi to javašluk bio!user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 637
6.4.2011 23:17:01   
choopa choops
Zene koliko mozete pisat! user posted image Znate li vi da ja imam 2 djece i nemam kad sve da citam user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Samo da napisem da ni ja nisam mislila da ako muz prevari zenu kriva je zena! REkla sam da prevaru ne prastam i da je on glavni skot. Ali onda smo stvarno napravile pogresnu procenu osobe, posto, koliko vidim brakove oko sebe, mnoge moje poznanice su udate za nezrele muskarce koji se nisu dovoljno izziveli u zivotu, pa one trpe sav teret oko dece user posted image  ja sam zato napustila prethodnog partnera. Ne zato sto sam zelela brak i decu po svaku cenu, nego zato sto sam shvatila da nije spreman na zivot u dvoje, a ja ne mogu zaista da gradim zivot sa 50godina. Elem....ljubavnica nije kriva i to cu reci trista puta. Kriva je ako je profuknjaca i proganja vaseg muza, ali onda je pre jadna nego kriva. Kriv je muskarac koji nije dovoljno zreo za brak i obaveze i mi sto smo se udale za takvog "nezrelog" sebicnjaka.

Potpis user posted image

Bubo user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 638
6.4.2011 23:24:31   
minna
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Zene koliko mozete pisat! user posted image Znate li vi da ja imam 2 djece i nemam kad sve da citam

Ja imam jedno i nista nisam stigla da iscitam...nisam u toku, nije feruser posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 639
7.4.2011 3:27:31   
Brand new mama
Razmisljam nesto(u tri sata mi to najbolje ide)- ako neki lik u pedeset_oj krese cicu od 25 i misli da je ona sa njim zbog njegove ljepote i zato sto je faca,onda to nije kriza srednjih godina vec pocetak demencijeuser posted image Mislim,cituckala sam malo i pocetak,vidim da sve pomenute koje su u vezi(ili su bile u vezi) nisu bile sa nekim vozacima viljuskara ili radnikom na traci,vec su sve neki sto vrte kljuceve od mecke.Sorry,mozda nisu sponzorusice i tako dalje,ali kako to da ljubav gadja samo tamo gdje je velik i cvrst- novcanik? U svakom slucaju,mislim da je zenama koje se odluce da zive zivot druge jako zeznuto.Ja licno nisam nikad bila od cura koje su na poziv.Nisam ja taj tip da drezdim i cekam da on ima slobodno vece da "me vidi" .A jos da to radis par godina!!! Ma zivot ti prodje dok neko skida temperaturu djetetu ili vodi porodicu na more.Dzaba ti sto ne moras ti da mu "peres gace",kad se moras po stoti put uvuci sama u krevet posto si popila vino i rasklonila veceru koja se ohladila odavno jer je javio tek u ponoc da definitivno nece doci(nisam stvarno bila u takvoj situaciji,keve miuser posted image ,samo mislim da je cesto tako)

< Poruku je uredio Brand new mama -- 7.4.2011 3:28:27 >

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 640
7.4.2011 5:55:21   
vukosava
Uh sto mi se srce cepa o zivotu ljubavnice eh eh. Da mu neko tamo pere pegla itd a kod nje da dodje samo da naskoci i da malo opa cupa trenje ajmo cico... Plus ako se malo finansijski otvori... Samo malo finiji kupleraj... Imam jedan slucaj u porodici, jedan lik je cetvoro zena napravio dece a jednu ozenio... Bolestina... Ja sam ipak sto se tih stvari tice jedna klasicna konzerva monogamnog oblika... Koga svrbi pa zar nema neka singlica da joj pocese curak, sto mora da navali na nesto zauzeto? A i ti likovi, kuci zena deca, sve po JUS-u, da sam ugledni muz, tata... E da mi je da nadjem statistiku ko se vise svalera, muskarci sa decom ili bez dece? Biti ljubavnica je samo drugo ime za mnoge druge lepe izraze koje necete naci u savremenom jeziku. Meni omiljeni lokalizam iz mog grada je POLOŽARA user posted image

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 641
7.4.2011 6:01:42   
vukosava

IZVORNA PORUKA: nencydrew
I meni smeta, kako navedoste, tendenciju našeg društva, da je sama žena kriva jer je muž zapustio.
pa sve one ženske časopise:Te kako da mu udovoljite u krevetu, kako da oživite romansu u braku, Čega se oni plaše....

A njihovi CKM časopisi postoje da ih uvere kako su mačo, da pare oči nad cicama..

user posted image user posted image Svaka ti valja.... Mi da smo konubine a oni nek smrde i prde a mi da padamo na nos cim nas udostoje nekim glupostima... A mi da zategnute, ofarbane, našminkane, obrijane, izdepilisane, urednih obrva, vitkog stuka, tip top odeće, u prečistoj kući sa skuvanim ručkom i mirnom dečicom, otvorimo gospodinu vrata, izmasiramo noge, nahranimo ga, pružimo najbolju hotelsku uslugu itd. Dokle žene bre... I onda kad se gosn švalera, kriva žena, nešto od nabrojanog joj nije išlo kako treba, npr... frizura nije valjala... Il je možda umorna i neraspoložena šesto...
Setim se onog priručnika za domaćice iz 50'tih i pesme od BlockOuta Trenje ako je neko zna user posted image

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 642
7.4.2011 6:05:50   
vukosava

Evo , da se vratimo na život ljubavnice . Neke žene to jednostavno VOLE . Zašto i ne bi volele ? One dobiju tog muškarca sređenog , opranog i ispeglanog , uzmu sve što im treba i vrate ga . Ne razmišljaju o tome ima li mesa u frižideru , da li su uplatili ratu za kredit i da li je dete popilo sirup . Briga je . Ona uživa da dobija selektivno samo ono što želi . Sex , poklone , pažnju . A ne usrane gaće i prljave čarape u korpi za veš . Ne brige i probleme - da vikend relaksacije u nekom hotelčiću na periferiji . Lep je to život . I ona ga voli . ONA je PROFI jubavnica , i jako se razlikuje od nesretne žene koja se zaljubila čekajući u redu da plati račune . Profi ljubavnice biraju , i ostaju ljubavnice do kraja života , operisane od savesti i morala .
Druga vrsta , "ljubavnica nesrećnim slučajem" je upravo ona iz reda za plaćanje računa , iz kafića , iz salona nameštaja , ma nebitno . Ona je jedna od onih nadvijenih nad korpom za veš i sa brigama o sirupu . I onda se pojavi neko ko je napokon primetio da se ona ofarbala . Neko je primetio da su njene oči zelene , a ne plave . Neko ko se , eto , našao u pravo vreme na pravom mestu , da joj kaže da ona nije samo multipraktik koji se "poštuje" sa mužem da bi brak i deca bili ok . I tako ... A imamo i "ljubavnice - slobodne letače" , koje su toliiiiiko širok pojam , da bi dobila reumu dok njih opišem .

Ima i onih svalerki (uh kako me svrbi da ih nazovem drugacije - ili nekako kako bolje opisuje tu "ljubav") koje je svaler napumpao pa i one mere temperaturu i jure korpe sa vesom nazalost.... a svaler odavno preskocio na drugu svalerku... To je tek bedak

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 643
7.4.2011 9:02:51   
Lu
IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Razmisljam nesto(u tri sata mi to najbolje ide)- ako neki lik u pedeset_oj krese cicu od 25 i misli da je ona sa njim zbog njegove ljepote i zato sto je faca,onda to nije kriza srednjih godina vec pocetak demencijeuser posted image Mislim,cituckala sam malo i pocetak,vidim da sve pomenute koje su u vezi(ili su bile u vezi) nisu bile sa nekim vozacima viljuskara ili radnikom na traci,vec su sve neki sto vrte kljuceve od mecke.Sorry,mozda nisu sponzorusice i tako dalje,ali kako to da ljubav gadja samo tamo gdje je velik i cvrst- novcanik? U svakom slucaju,mislim da je zenama koje se odluce da zive zivot druge jako zeznuto.Ja licno nisam nikad bila od cura koje su na poziv.Nisam ja taj tip da drezdim i cekam da on ima slobodno vece da "me vidi" .A jos da to radis par godina!!! Ma zivot ti prodje dok neko skida temperaturu djetetu ili vodi porodicu na more.Dzaba ti sto ne moras ti da mu "peres gace",kad se moras po stoti put uvuci sama u krevet posto si popila vino i rasklonila veceru koja se ohladila odavno jer je javio tek u ponoc da definitivno nece doci(nisam stvarno bila u takvoj situaciji,keve miuser posted image ,samo mislim da je cesto tako)

Dobro ti rade vijuge u 3h ujutrouser posted image
Slazem se, nije istina da one uzivaju, to što ne peru gaće...pa i mi ih samo ubacimo u mašinuuser posted image

A što se tiče priče da je zena kriva jer se zapustila pa muz nasao drugu, ja nipošto ne krivim zene zato što njihovi muzevi traze druge, to je ludost!
I ja se uvijek trudim da budem dotjerana ali prvenstveno zbog sebe a ne da mi je to neka sigurnost da neće naći ljubavnicu, ma mo,š mislituser posted image
Jedino krivim zene koje odluce ostati u takvom braku, pored ljubavnice ili još gore ucjenjuju muza da mora ostati sa njom iako zna da ima drugu, e pa onda jesu same krive za svoj zivot!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 644
7.4.2011 12:06:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: verolino

E, ovako...Sto se tice srece/nesrece-naravno da se odnosi na zene koje nisu znale da je covek ozenjen. Odnosi se cak i na one koje su kasno saznale za to (kad ljubav vec postoji i jbga). Odnosi se na sve zene koje imaju teret na savesti i afere shvataju kao nesto pogresno. One imaju problem da budu srecne. Ja se nadam da me razumes. Pomalo se bavim psihologijom i meni reci ove anonimne ne zvuce kao reci srecne zene. Procitaj post-prvo se ogradila od osude i time je dala do znanja nesvesno da shvata sta je dobro, a sta lose. Onda daje opravdanje ljubavlju (sto je ok), ali onda radi ono sto sam neposredno iskomentarisala-kaze kao je on nije zavlacio-time vise uverava sebe da je on pristojan i da se njoj to sa njim nece desiti. On nije pristojan. Varao je zenu 2.5 godine. Za to vreme se sto puta mogao razvesti. I anonimna to zna. Tako da je nesigurnost dupli razlog za nezadovoljstvo.
Ono sto ja hocu da kazem jeste da su srecne ljubavnice samo one cija savest ne trpi kalupe o kojima ti pricas. Ova anonimna nije takva. Ona jeste u kalupu. I kao sto neko rece-da je srecna, zaboravila bi na to sto je bilo i uzivala bi..Ali ne moze...Zivot ce se potruditi da i njoj i njemu izbrise gresku. Ja se nadam da ce oni nekim dobrim delom to ponistiti. Jer ja verujem u kosmicku ravnotezu. Ona mora da postoji. Necu objasnjavati zasto.

Kosmicku ravnotezu ili ono sve se vraca sve se placa su smislili lenji ljudi .
Da je te ravnoteze zar bi bilo nas na ovakvim forumima.?

U zivotu se treba boriti i grebati da bi se dobilo ono sto hoces.
Ja sam dobila ,a tebi se ne svidja nacin.
Htedoh da iskomentarisem ovaj post ,ali nema svrhe.
Ja nemam tu potrebu za zluradim komentarima.

Moj zivot ljubavnice je bio kakav je bio.
Moj zivot zene je divan.

A ovo sto sam se " ispovedila" o svom zivotu nije potez ocajnice i zene koja ne moze da zaboravi.
Ja sam samo jedna obicna zene sa malo drugacijom zivotnom pricom od vase.
I tu  moju pricu sam podelila sa vama kao sto sam podelila mnoge druge.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 645
7.4.2011 12:07:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dada81

A ,ja sve čekam život ljubavnice ovde da čujem(tj.čitam) ,a nje nema ,pa nema.. Oterasmo ženu što bi da se ispovedi u odgovarajućoj temi user posted image

Upravo tako.
Ja sam ona  bivsa ljubavnica sa pocetka price .
Nisam znala da ce moj post da izazove ovoliko poruka.
Trebalo je da ga napisem mnogo pre.
I stvarno sam prijatno iznenadjena nekim komentarima.

Ja sam samo napisala svoju pricu u odgovarajucoj temi user posted image .

Zao mi je sto su neke devojke moju pricu shvatile kao atak na njihov brak.Nije mi to bila namera.

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 646
7.4.2011 12:10:56   
lanajelena
Anonimna zakljucujem da si svakodnevno sa nama onda bi trebalo da nas znas,a ce ovo da napravi pravi kolaps user posted image user posted image ...neka si ti sa nama podelila pricu,mm ti se zahvaljuje sto nije juce imao rucak user posted image (salim se)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 647
7.4.2011 12:21:05   
Iwana87
Morala sam da se vratim da vidim taj famozni post.Nemam nameru da te osudjujem,jbg desi se da se neko tako spetlja,sve je super jer deca nisu bila u igri meni je u toj prici nekako to najbitnije.
Ako ce da me vara,vara bred pit i angelinu ,jel to zbog izgleda ili,ja ne mogu to nicim da sprecim.Vise se plasim da se ne zaljubi u neku drugu nego nekog neobaveznog se*a

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 648
7.4.2011 12:38:22   
Anoniman
E sad da me ubiješ ja se i ne sećam više šta je anonimna pisala user posted image

(odgovor članu Iwana87)
  Direktna veza do poruke: 649
7.4.2011 12:41:19   
lanajelena

E sad da me ubiješ ja se i ne sećam više šta je anonimna pisala user posted image

Ni ja sto je najgore user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here