|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima
29.3.2011 16:06:21   
vukosava
rastu deca pa to ti je

< Poruku je uredio vukosava -- 29.3.2011 16:07:42 >

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 1276
30.3.2011 11:22:08   
SareniVrabac
Aleksa je za tri nedelje dobio 1kg a samo dojimo

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1277
30.3.2011 13:13:57   
bokicans
IZVORNA PORUKA: bokicans

IZVORNA PORUKA: bokicans

Mi smo bili na prvoj kontroli u savetovalištu,Relja je dobio 1570 i narastao 4cm a  Ognjen 1370 i narastao 7 cm!!!!A rodjeni su sa 2980kg - 50cm Relja i 2760-47cm Ognjenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A da ,samo sisaju za sada!

Druga kontrola: Relja +1450,a Ognjen +1400!!!!Dužina im je 60!Jaooo tako sam ponosna sa obzirom da i dalje samo sisaju bez dohrane!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mi stigli iz savetovalista,Relja je dobio+900,a Ognjen +800,dužinu im nisu meriliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 1278
30.3.2011 13:14:42   
lesica
user posted image user posted image user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 1279
30.3.2011 13:35:54   
jovicaa
bokice i dalje samo sisaju??? svaka castuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1280
30.3.2011 14:40:02   
bokicans
Pa znas kako,samo uvece im dodam 30.40ml,a nekada ne ,zavisi kada kako kada imam mleka ,ostalo sisaju.user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1281
30.3.2011 14:42:40   
maslachak
bravo Bokice user posted image user posted image

super mama user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 1282
30.3.2011 16:03:55   
smeško
Nikola:

na rodjenju - 4100g
na otpustu - 3900g, 54 cm
I mesec - 5500g, 57 cm
II mesec (28.03. '11) - 6750g1 61 cm

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1283
31.3.2011 13:10:57   
Pretty78

IZVORNA PORUKA: Pretty78

David:
rodjen : 3960gr 51cm
1 mesec : 5700gr 55cm
2 mesec : 7100gr 57cm
3.5 meseci : 8700gr 60cm
5 mesec : 9500gr 64cm
6.5 meseci : 10350gr 68cm
8 mesec : 11100gr duzinu nismo merili

9meseci i 3 dana: 11800gr i 78cm

10 mesec: 12300gr i 73cm??? kako sad to??? smanjio se??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 1284
31.3.2011 13:36:21   
Dada81
Bravo za kilažu ,mi smo sitniji,ali i pola kg manje na rođenju. A,to za dužinu ne kontam ,možda se vrtio..user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 1285
31.3.2011 13:42:59   
Pretty78
pojma nemam...smanjuje se user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1286
31.3.2011 15:12:35   
JMPM
Pretty,sigurno na proslom merenju nisi detetu noktice odsekla user posted image !Ma nisu ga dobro izmerili user posted image !A za kilazu,masala,prestigli ste nas puno user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 1287
31.3.2011 15:19:47   
Pretty78

IZVORNA PORUKA: JMPM

Pretty,sigurno na proslom merenju nisi detetu noktice odsekla user posted image !Ma nisu ga dobro izmerili user posted image !A za kilazu,masala,prestigli ste nas puno user posted image

gle ako ti ne kupas dete ne znaci da ga svi ne kupamo user posted image user posted image user posted image
salim se darling i love u

nemam pojma....sta su radili ko zna i kad su pogresili sad ili onda

a za kilazu da se smejem il da placem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1288
31.3.2011 20:28:08   
ana77
12 meseci (skoro 13) 

76cm, 12kg :D

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 1289
31.3.2011 20:48:38   
vukosava
Grupa američkih i novozelandskih naučnika ustanovila je da žene koje se tokom trudnoće bave fitnesom rađaju lakše bebe od žena koje ne rade nikakve fizičke vežbe.

Premda manje telesne težine, bebe fizički aktivnih trudnica ne zaostaju po dužini od ostalih beba, niti pokazaju znake neuhranjenosti.

Dr Pol Hofman sa Univerziteta u Oklandu ističe da redovne vežbe, kao što je lagana vožnja na trenažnom biciklu, menjaju okruženje u materici, vršeći uticaj na budući metabolizam deteta.

On je naveo da su bebe rođene sa povišenom telesnom težinom sklonije gojaznosti u kasnijem dobu, pa je preporučio trudnicama da redovno vežbaju kad god je to moguće ne samo da se ne bi ugojile, već i da bi zaštitile zdravlje svog deteta.

moja ce znaci biti user posted image

< Poruku je uredio vukosava -- 31.3.2011 20:49:54 >

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 1290
31.3.2011 21:05:13   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: vukosava

Grupa američkih i novozelandskih naučnika ustanovila je da žene koje se tokom trudnoće bave fitnesom rađaju lakše bebe od žena koje ne rade nikakve fizičke vežbe.

Premda manje telesne težine, bebe fizički aktivnih trudnica ne zaostaju po dužini od ostalih beba, niti pokazaju znake neuhranjenosti.

Dr Pol Hofman sa Univerziteta u Oklandu ističe da redovne vežbe, kao što je lagana vožnja na trenažnom biciklu, menjaju okruženje u materici, vršeći uticaj na budući metabolizam deteta.

On je naveo da su bebe rođene sa povišenom telesnom težinom sklonije gojaznosti u kasnijem dobu, pa je preporučio trudnicama da redovno vežbaju kad god je to moguće ne samo da se ne bi ugojile, već i da bi zaštitile zdravlje svog deteta.

moja ce znaci biti user posted image

user posted image user posted image user posted image
stvarno si carica vukiuser posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1291
1.4.2011 19:51:11   
LillyT
Za godinu dana porasla je 22cm i dobila 6kg.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1292
1.4.2011 20:00:38   
New Mom
Lepo, Laro!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1293
4.4.2011 19:05:35   
Verus
12 meseci:

73cm
8kg 306 grama
45cm obim glave

Bubica mrvicauser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1294
4.4.2011 19:20:38   
Mishica 77
Živele manekenke!!! user posted image  user posted image  user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1295
4.4.2011 19:46:14   
minavb
IZVORNA PORUKA: Verus RR

12 meseci:

73cm
8kg 306 grama
45cm obim glave

Bubica mrvicauser posted image

Jao, Vanja ima istu duzinu samo 250g manje.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1296
4.4.2011 19:58:28   
majathegreat
IZVORNA PORUKA: majathegreat

na rođenju           3670g 51cm
1. mesec 6. dan   4370g 57cm
2. mesec 10. dan 4970g 60cm
3. mesec 12. dan 5485g 61,5cm
3. mesec 22. dan 5675g
4. mesec 19. dan 6130g 65cm
5. mesec 3. dan   6400g
6. mesec 7. dan   7045g 69cm
7. mesec 18. dan 7435g 70cm
8. mesec 26. dan 7760g

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 1297
4.4.2011 22:20:49   
Dada81
Za 6 dana će mu punih 10 meseci , a danas ga izvagali 'samo' 8.400 ! Pa on je mrvica ! Ja mislila da je dosta bliže 9 kg user posted image ,a ne izgleda ni debeo ni mršav ,kaže dr.taman. Rođen sa 3.450

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 1298
4.4.2011 22:51:43   
Dada81
Kako skontah i Minin Vanja sličnu kilažu..Znači da ne brinem ,ma shvatam ja da se ovakve stvari ne porede toliko ,ali meni lično bilo malo da je za dva meseca dobio samo 400 gr,znači 200 po mesecu!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1299
5.4.2011 15:24:24   
Verus
user posted image  znas Mishice, ali ona bas lepo izgleda golisava, prcasta guza, par rolica na nogama, i mali stomacic.  Mnogo mi je lepa takvauser posted image   Ne sto je moja naravnouser posted image
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Živele manekenke!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here