Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 10:22:00
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: zoća Anajid moj zet je iz Laktaša od Sopića IZVORNA PORUKA: anajid Nado hoces da vas ja pokupim,ja idem iz Laktasa? Cula sam za to prezime,ima ovde,ali ne poznajem nikoga od Sopica!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 10:45:41
|
|
|
|
NadaR
|
Ja se samo nadam da ce Milos biti dobar ,inace nije bas druzeljubiv prema nepoznatima.
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 10:48:37
|
|
|
|
anajid
|
Odjavljujem se sad Nado,pa se vidimo na dogovorenom mjestu u 11:30h.Bice sve ok,ne sekiraj se!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 10:51:38
|
|
|
|
NadaR
|
Vazi. Idemo se i mi spremati
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2011 15:18:16
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 15:22:57
|
|
|
|
Lu
|
Jao divno Kak`e ste ljepojke Gagi tvoja cura ista ti ova naprijed, drugu ne vidim dobro
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 15:29:16
|
|
|
|
New Mom
|
Divno! Baš te ljeeepeeee! Kako nam je blizančić vejiiikiiii!
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 15:31:43
|
|
|
|
bojana86
|
Zavidim vam cure kako ste uzivale...... super ste stvarno,al evo ja jos na poslu !!! Sve ste slatke,a djeca posebno!!!!
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 15:32:19
|
|
|
|
Olga75
|
vi ste se nauzivale divne ste
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2011 15:33:00
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 15:34:07
|
|
|
|
NadaR
|
Evo naaas
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 15:36:57
|
|
|
|
NadaR
|
Divno druzenje ! Uzivale smo ! Milos na kraju nije htio kuci ali je bio u sustini ok . Hvala nasoj divnoj drugarici Anajid sto nas je vozikala po gradu i isporucila kuci edit : odusevile su nas Gagine stikle
< Poruku je uredio Nada RR -- 2.4.2011 15:37:50 >
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 15:38:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke baš ste mi lepe kao i dečica, bravo za sve vas
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2011 15:40:51
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 15:43:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Gagi, štikle a, hoćeš da nam budeš visoka na slikama zezam se, znaš zbog one priče o visini..... sada izgledaš visoko, ali štikle su to
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2011 15:45:27
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 16:32:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Divne ste
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 16:34:47
|
|
|
|
NadaR
|
Hvalaa Gdje li je Anajid? Nadam se da nije zalutala u mom selu
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 16:59:45
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Hvalaa Gdje li je Anajid? Nadam se da nije zalutala u mom selu Evo me,nisam zalutala,dobro si me uputila Cure i meni je bilo super,bas sam uzivala.Jao Gagi ja ko patuljak na slikama pored tebe. Ja sam sva izgorila,sprzilo me sunce,ali stvarno.
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 19:42:03
|
|
|
|
dijana1*
|
Evo i ja da se javim Bilo je super, devojke su divne Volela bih da uskoro ponovimo druzenje ali negde u hladu, zapalila sam se na suncu sa Vukom Nado izvini ako nisi mogla doci do reci od mene Gagi, Anajid slika je bas smesna uzivo uoste ne izgleda tako. A na mojoj slici Vuk jos malo pa veci od mene Milos je stvarno fino i kulturno dete IZVORNA PORUKA: gagi svecano obecavam iduci put dolazim u patikama i manje cu da pusim IZVORNA PORUKA: New Mom Divno! Baš te ljeeepeeee! Kako nam je blizančić vejiiikiiii! Blizancic je bas vejiki i voleli bi smo i vas da upoznamo
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 19:47:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Super su vam slike a klinci su preslatki
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 19:53:31
|
|
|
|
zoća
|
pa vi ste se baš zabavljale
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 19:55:20
|
|
|
|
simke
|
Žene predivne ste,a deca su Eh,što nam niste malo bliže
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 2.4.2011 20:09:37
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 2.4.2011 21:49:30
|
|
|
|
NadaR
|
Dijana ,nisi vidjela scenu na odlasku
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?