|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
17.3.2011 22:25:11   
sandrina 85
Pisala sam u "klomifenu" ali ajde da napisem i ovde, mozda ce nekome koristiti...
Moji folikuli koji su prosli mesec bili samo 11mm user posted image su ovog meseca uz pomoc klomifena 8DC cak 17.5mm i 15.5mm... jupiiii user posted image
I sad se bacam na muckanje, nadam se da ce da uspe...

(odgovor članu bebica30)
Direktna veza do poruke: 1576
18.3.2011 16:48:03   
*Maki*
Sandrina,folikuli su odlicni!user posted image Nemoj da brines draga,opusti se koliko god mozes i muckanje.Ja sam sada u iscekivanju,ne nadam se vise nicemu,samo eto cekam da vidim sta ce se desiti.Prijace mi 3 meseca tj.jos 2 meseca odmora od pregleda..mozda se upravo tada i desi.Od srca ti zelim da zabebis i obavestavaj sta se desava.Ljubac veliki za tebeuser posted image

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1577
18.3.2011 23:32:58   
ivancica_
Cao devojke! Ja imam policisticne jajnike i pila sam sest meseci kontraceptivne pilule sa gluforminom tacnije Diana 35. Sada ovaj mesec sam prekinula i doktor mi je dao da pijem klomifen. Krenula sam od cetvrtog dana ciklusa po dve tablete na dan. Radili smo ultra zvuk ali samo jedan folikul se pojavio. Isla sam 9 dan ciklusa i bio je 15,6. Sada me uhvatio vikend pa cu u ponedeljak da odem ponovo. Malo mi bilo krivo sto je samo jedan ali drzim palceve da taj barem bude kako treba i da pukne posto kod mene uglavnom preraste u folikularnu cistu. Valjda ce puci ovaj put.user posted image

Direktna veza do poruke: 1578
19.3.2011 11:35:52   
*Maki*
Ivancice draga moja ja sam sa Klomifenom imala uvek po 2 dobra folikula.Bitno je da folikul bude dobar,pa makar bio i jedan.Nemoj brinuti sto nisu vise,nemoj brinuti ni zbog cega,opusti se i radite na bebici.Koliki je bio endometrijum? I to je jako bitnouser posted image

(odgovor članu ivancica_)
Direktna veza do poruke: 1579
19.3.2011 14:11:21   
ivancica_
Joj Maki pokusavam da se opustim koliko god mogu. Trudim se da ne razmisljam mnogo ali znas podsvest radi svoje. Edometrijum je bio 5,2. Videcemo u ponedeljak kakvo je stanje. Idem kod doce popodne da uradimo ultrazvuk i da mi da pregnil ako je vreme. Eto samo bi volela da ovaj put pukne da bude pravi folikul a ne folikularna cista.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1580
20.3.2011 11:23:55   
*Maki*
Mila moja,mi koje posecujemo ovaj lepi forum smo sve na istim mukama i razumemo jako dobro jedna drugu.Znam kroz sta prolazis.Ja sam postala smirenija od skoro,kada sam uradila sve potrebne analize al tek nakon HSGa sam se skroz smirila.Jos sam nasla honorarni poslic radim nesto kod kuce i uopste vise ne razmisljam o tome...ponekad samo.Nemoj da brines,narasce endometrijum jos do sutra i neka ti dr da pregnyl ako bude sve u redu da biste bili sigurni da ce folikul da pukne na vreme.Ja ti drzim fige mila i navijam za tebe isto onoliko koliko navijam za sebe user posted image

Direktna veza do poruke: 1581
20.3.2011 17:28:55   
ivancica_
Maki hvala ti puno na iskrenim zeljama i ja zelim tebi da se sto pre desi trudnoca. I moj je Hsg takodje dobar. Da znas da nam nema ovakvih foruma izludele bi. Ovde se dosta sazna i razmene se misljenja koja su dosta znacajna. Idem sutra pa javljam sta se desilo.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1582
21.3.2011 11:04:28   
*Maki*
Bitno je da nemas problema,da su nalazi dobri,nemoj da brines bice sve u redu.samo slusaj svog lekara i dolazic esce ovde da se druzimo,u drustvu je lakse.Jedva cekam novosti,ljubac velikiuser posted image

Direktna veza do poruke: 1583
21.3.2011 19:32:27   
tvigy
Sandrina-mislim da su ti folikuli zreli za pregnil!!!nadam se da nece biti kasno prekosutra!!verovatno to tako treba jer je i meni dr dao pregnil 10.3 a 9.3 mi je folikul bio 24,6!i ovulacija bila nakon 40 sati!e sad,koliki je tad folikul bio,pojma nemam...cekam 26,27 pa ce mo videti...mislim da cu dobiti jer mi je stomak naduvan i bole me grudi-kao i svaki mesec...reci mi kakav ti je apetit?mislim da je meni od klomifena malo bolji!ajd,ljubim te i zelim ti da smuckas nesto ovaj mesec!!!

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1584
21.3.2011 21:05:34   
sandrina 85
Ej tvigice user posted image i ja se bojim da ce prekosutra biti kasno, ali sta da radim... ovo mi je prvi ciklus sa stimulacijom pa se dr i ja nadamo da ce puci prirodno, u suprotnom dace mi pregnil, pa ako omane ovaj mesec onda sledeci znamo na cemu smo.
Apetit mi je bio strasan user posted image kao mecava, brisem sve sto vidim od hrane... a iovako imam viska kila user posted image
Kad ti neocekujes user posted image ????
Polako... vec se sto puta potvrdilo da su simptomi PMS-a isti kao i za user posted image ... nadam se da si smuckalauser posted image user posted image user posted image
Btw. ja upravo imam simptome za user posted image sto nema veze sa blagim mozgom, boli me stomak i udara mi u noge i isplakala sam se kao kisa... Nema to veze ... samo ti ocekuj svoje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tvigy)
Direktna veza do poruke: 1585
21.3.2011 21:32:32   
tvigy
ja je ne ocekujem 26,27.marta..a verujem da ni tebi nece puci sami i da ces ipak dobiti pregnil!ti svakako muckaj!!!nadam se da iduci necemo morati muckati-da ce nam ovaj biti dobitni!!!mislim,muckacemo ali ne opsesivno u vreme o,nego,onako opusteno...user posted image

Direktna veza do poruke: 1586
21.3.2011 21:37:49   
sandrina 85
Ej pa jos malo, za 5 danauser posted image user posted image user posted image
Znas kad cu da muckam...? Pred porodjaj user posted image
I ja se nadam da se "odmuckale" svoje, doduse ja jos danas i sutra da pregrmimuser posted image

(odgovor članu tvigy)
Direktna veza do poruke: 1587
21.3.2011 22:15:02   
ivancica_
E ja sam veceras dobila Pregnil. Folikul 13 dan ciklusa 22,1 a edometrijum 6,3 pa sada da muckamo pa cemo videti. Samo se nadam da ce puci da opet ne ode u folikularnu cistu. Navijamo za taj jedan folikul nadamo se da ce ovoga puta biti sto se kaze jedan ali vredan. Cmokic!!!!!!!user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1588
21.3.2011 22:18:38   
Alexis79
ivancice navali na muzica pa da slavimo user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

Direktna veza do poruke: 1589
23.3.2011 14:29:53   
sandrina 85
Ajde ivancice user posted image user posted image user posted image navijam!
Ja sam danas bila... folikul mi je pukao, ima jos jedan od 23.5mm kaze dr da ce i taj da pukne i da muckamo danas tri puta i sutra jednom user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1590
23.3.2011 14:50:37   
mala83
bravo sandrina za folikule, pa tebi ce oba da puknu user posted image  vala vidim ja da je ovo tvoj mesec za user posted image , muckaj vala i 6 puta ako doca kaze user posted image user posted image

Estoy mujer con un plan!

Direktna veza do poruke: 1591
23.3.2011 15:01:43   
sandrina 85
Pa ako budem trazila od muza 6 puta mislim da cu da dobijem razvod braka a ne bebu user posted image
Muckacemo malo.. nije da necemouser posted image
Bas sam se iznenadila sto su pukli bez pregnila, dobro je da je dr. sacekao ...
kako si mi ti, sta ima novo???user posted image

< Poruku je uredio sandrina 85 -- 23.3.2011 15:02:13 >

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 1592
23.3.2011 15:28:56   
ivancica_
BRAVO SANDRINA 85 bas mi je drago da su pukli folikuli!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ajde nadam se da ces ovaj mesec ugledati svoje user posted image . Od srca ti zelim. Evo i ja na mog zaskocila a on kaze da sam ga nacisto iscrpela. Posto doca rekao nakon 12 sati pa 36 sati to poalo u 6 ujutru i 6 uvece i onda rekao opet ujutru i uvece. He he!

Direktna veza do poruke: 1593
23.3.2011 15:31:01   
sandrina 85
user posted image user posted image
Iskreno... ja sam iscrpela i sebe i muza............

Direktna veza do poruke: 1594
24.3.2011 17:42:02   
ivancica_
Devojke ja trebala da idem sutra kod doce da vidim da li je pukao folikul ali on rece da dodjem u ponedeljak. Da li vi osetite kada pukne ili imate li neke simptome da se nesto desava?user posted image

Direktna veza do poruke: 1595
24.3.2011 21:40:48   
sandrina 85
Mene je boleo stomak... i to ceo dan, sa leve strane a tu mi je i bio taj veci folikul,.
Sledece jutro sam otisla kod dr-a i (nije me boleo stomak vise) i on mi je rekao da je pukao, a sad imam jos jedan veliki i opet osetim bol, tako da kontam da dok traje taj bol on se priprema da pukne... nzm user posted image

Direktna veza do poruke: 1596
24.3.2011 21:54:37   
ivancica_
Ja kada sam dobila inekciju posle nekih dva sata pocelo je neko neobicno probadanje u desnom jajniku gde je bio i folikul. I tako me je zigalo sve dok nije proslo 36 sati posle toga vise nista misam osetila. A sada kao da osecam neku nadutost dole u stomaku kao da se nesto grci pa kao i jajnik opet da osetim ne znam mozda se i tripujem i mnogo razmisljam. Zato sam i pitala da li i vi osecate slicne simptome.

Direktna veza do poruke: 1597
29.3.2011 20:04:38   
ivancica_
E bila sam juce kod doktora. Kaze da je folikul pukao da je nepravilnog oblika. Ali on se i dalje vidi na uz samo sto se sada smanjuje. Da li je to normalno ili on kada pukne nema ga vise? Kakva su vasa iskustva?

Direktna veza do poruke: 1598
31.3.2011 17:35:19   
Nanet
Ivančice, ja prvi put čujem za ovako neštouser posted image Meni se na folikulometriji uvek videlo da je folikul pukao, po tome što ga više nama, a na njegovom mestu bi se pojavilo žuto telo.

Direktna veza do poruke: 1599
31.3.2011 18:37:17   
ivancica_
Pa ne znam Nanet sta bi ti rekla. Ja ti se u to ne razumem. A kako to zuto telo izgleda na uz? On je doktor valjda bi trebao da zna sta cu ja sam laik za te stvari. Kako to kod tebe bude?

(odgovor članu Nanet)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here