Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:14:14
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR I ne prave vam se te crne tačkice kad brkovi ponovo rastu Crne tackice samo na obrvama i hvala Bogu nigde vise
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:21:57
|
|
|
|
Mari86
|
lycia trakice za osetljivu kozu...mada mi nije osetljiva,ali nece da skodi... Trgnem jednom sa jedne strane pa sa druge i nema viseeee
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:24:17
|
|
|
|
NONA79
|
I ja trakicama lycia, ali onda kuburim sa sitnim bubuljicama po površini gdje su nekada bili brkoviii
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:24:22
|
|
|
|
Jeja1975
|
Ja ih pustam da se zna ko nosi brkove u kuci
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:25:53
|
|
|
|
Jeja1975
|
Salim seeeeee, ja ih skidam toplim voskom pkb proizvodjaca i odmah nakon cimanja stavljam talk i nikada mi nista ne izađe
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:27:39
|
|
|
|
NONA79
|
probala sam i talk i razne kreme te ovakve te onakve, katastrofa , mm ne diraj brkove ženo opet će ti izaći bubuljice koje se vide a brkovi ti se uopšte ne vide
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 2.2.2010 12:28:01
|
|
|
|
Iva979
|
I ja ih skinem samo toplim voskom
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 7.2.2010 23:22:46
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 I ja ih skidam, trakicama,Veet ili Lycia. I ja trakicama sa hladnim voskom
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 7.2.2010 23:25:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: NONA79 probala sam i talk i razne kreme te ovakve te onakve, katastrofa , mm ne diraj brkove ženo opet će ti izaći bubuljice koje se vide a brkovi ti se uopšte ne vide nona vodi računa kada ih skidaš, dok nisam vodila računa dešavalo se nekad da ih čupam pre nego što trebam da dobijem - i bubuljice samo izleću... kasnije sam počela da vodim računa i kada čerupam posle nikad ne izađ inače koristim lycia trakice i one maramičice što idu uz njih
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 12.2.2010 18:07:16
|
|
|
|
micketta
|
ja cupkam pincetom
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:23:04
|
|
|
|
Shishica
|
He! Kad ih imas malo sigurno! A jaaa ko starac Vujadin!!!! A da skidam bojim se bubuljica i tackastog rasta... Mozda probam, ali ne smem sad pred rodjendan detetov pa ko zna sta ce me snaci... posle..mozda..
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:33:29
|
|
|
|
New Mom
|
Depilacija toplim voskom. Na svake 3 nedelje, na žalost. Na hladan i trake se ospem, na kreme reagujem alergijski, tako da je ovo najsigurnije.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:36:17
|
|
|
|
Anoniman
|
JEdnom u tri meseca ih pocupam onim trakicama, sporo rastu i svetle su.
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:38:26
|
|
|
|
Shishica
|
A kako izgleda kad pocnu da rastu?
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:39:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
odaaaavno ih depiliram iskljucivo toplim voskom, jer samo njega mogu da podnesem. sada su se dlacice toliko proredile da to radim jednom u sest meseci.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:40:41
|
|
|
|
New Mom
|
Ništa specijalno, nije to kao sa obrvama, pa da vidiš kako probija i sl., one su dosta mekanije.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:42:01
|
|
|
|
pepeljuga
|
a da, mojoj mami uvek nakon depilacije nausnica izlaze bubuljice i jako se crveni (probala je i topli i hladni vosak, i kreme, i nakon toga talk, i sve i svasta, ma uvek isto, bas bukne), mozda je nekome prosto osetljivija koza na tom mestu
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:42:56
|
|
|
|
Shishica
|
Jaaaao dobro ajde videcu..
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:43:02
|
|
|
|
New Mom
|
Ako brzo posle se stavi bebi puder, predupredi se stvaranje bubuljica.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:45:42
|
|
|
|
Shishica
|
A bas puder? Ne ni pantenol ni jekoderm ni nista tako nesto nego puder?
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:49:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ako brzo posle se stavi bebi puder, predupredi se stvaranje bubuljica. ja obavezno stavljam bebi puder i meni bude super, ne crveni se i nemam bubuljice. ali mama uradi isto to i nista, sve se upali i treba nekoliko dana da se umiri
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:54:29
|
|
|
|
Shishica
|
Dobro ionako nigde ne izlazim
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:56:44
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A bas puder? Ne ni pantenol ni jekoderm ni nista tako nesto nego puder? Probala sve to, plus, hidrogen, borna itd., ali vremenom (iskustvo, iskustvo ) shvatila da vlaženje tog predela pogoršava stvar.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 18:59:59
|
|
|
|
Shishica
|
Znaci bez ljubljenja taj dan!!!!!!!!!
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.3.2011 20:24:13
|
|
|
|
Verus
|
Gde si Sisi! Ja depiliram moje mustashe
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?