Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 15.2.2011 22:36:54
|
|
|
|
choopa choops
|
Za njih bijeli Chicco, a za nas plavi Duel. razbija kako mirise
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 10.3.2011 11:37:06
|
|
|
|
bebać
|
Ne znam jel iko koristio onaj felce azzurra cllasic.....ne da ga preporučujem,nego me oduševio,a ja non stop mijenjam omekšivač počela sam pospremanje proljetno generalno,i jutros otišla po neka sredstva za češćenje...kad vidim da je ovaj na sniženju....duplo snižen,a 2 l...kontam 'ajd da ga probam'...zavjese sam oprala i sad kačala,čitav stan mi miriše....jednostavno ali moćno nekako ja,i moji opisi
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 10.3.2011 11:40:24
|
|
|
|
madre
|
ja koristim felce dezodorans i obozavam ga, tako da bi mi se i omeksivac sigurno dopao... moram ga probati
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 10.3.2011 11:44:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se ne sviđa omekšivač, a inače obožavam taj miris, dezozdorans i bebi puder, divni su mi. Omekšivač mi nekako smrdi na hemiju, i treba ga strpati pola litre u mašinu da bi onako lepo mirisalo.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 10.3.2011 12:16:04
|
|
|
|
Malecka074
|
Takodje, felce azzurra cllasic!
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 11:21:41
|
|
|
|
moja ciklama
|
Ornel New York
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 11:31:13
|
|
|
|
anajid
|
Meni se u poslednje vreme najvise dopada Duel zuti i bas jako misrise,cak i kad se osusi ves(za razliku od nekih koji sam koristila)
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 11:35:01
|
|
|
|
MarijaBg
|
Lenor Spring, ali professional od 5 litara, koncentrat, kupujem ga u Metro-u. Savrsen je... Ne moze da se uporedi sa Lenorom iz prodavnice, verovatno i zbog toga sto nije za nase trziste
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 11:36:11
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: anajid Meni se u poslednje vreme najvise dopada Duel zuti i bas jako misrise,cak i kad se osusi ves(za razliku od nekih koji sam koristila) I ja vec duze vreme koristim duel zuti i necu ga menjati. Svidjaju mi se jos Bohor plavi, svetlo zeleni i zuti.Bohor koristim za Milicin ves.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 11:39:33
|
|
|
|
IVA 11
|
Za bijeli ves-zuti Duel, jer roba predivno mirise od njega i Duel su mi proizvodi super, tek nedavno sam pocela da ih koristim. A za tamni-Lenor spring i taj miris obozavam!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 11:42:09
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: bratzz IZVORNA PORUKA: anajid Meni se u poslednje vreme najvise dopada Duel zuti i bas jako misrise,cak i kad se osusi ves(za razliku od nekih koji sam koristila) I ja vec duze vreme koristim duel zuti i necu ga menjati. Svidjaju mi se jos Bohor plavi, svetlo zeleni i zuti.Bohor koristim za Milicin ves. Bratzz ti i ja izgleda imamo isti ukus.I ja obozavam plavi Bohor.Divan miris.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 11:55:35
|
|
|
|
IVA 11
|
E ja nisam koristila plavi nikad, samo zeleni. Moracu i taj da vidim jer ja sve prijatne omeksivace volim.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 12:01:24
|
|
|
|
bojanica7
|
ja koristim bohor. sve redom. svaki put drugu boju a gali zasad samo prasak. nesto kontam da kupim neki za bebe...
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 12:54:08
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: anajid IZVORNA PORUKA: bratzz IZVORNA PORUKA: anajid Meni se u poslednje vreme najvise dopada Duel zuti i bas jako misrise,cak i kad se osusi ves(za razliku od nekih koji sam koristila) I ja vec duze vreme koristim duel zuti i necu ga menjati. Svidjaju mi se jos Bohor plavi, svetlo zeleni i zuti.Bohor koristim za Milicin ves. Bratzz ti i ja izgleda imamo isti ukus.I ja obozavam plavi Bohor.Divan miris. Izgleda
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 12:55:38
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: bojanica7 ja koristim bohor. sve redom. svaki put drugu boju a gali zasad samo prasak. nesto kontam da kupim neki za bebe... Ja sam od prvog dana koristila Bohor za bebin ves i nikakvih problema nisam imala.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 13:38:21
|
|
|
|
Lilly*
|
Od kada imam decu NIJEDAN! To je čista hemija koja ostaje u vešu! (nema ispiranja veša posle sipanja omekšivača). Veš sušim u sušilici, tako da bude mekan, ni ne treba omekšivač. Ako se ne suši u sušilici, može se umesto omekšivača sipati 2-3 kašike sirćeta, veš će biti isto tako mekan kao sa omekšivačem, a miris sirćeta će nestati kada se veš osuši, 100 %
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 13:54:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni ja ne koristim omekšivač više, i nije mi tvrd veš.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 15:00:10
|
|
|
|
isidora88
|
ja koristim duel beli(od kog je ves neverovatan,mek kao dusa ili cocolino za mateju a za nas silan neki novi dobila uz persil prasak i nije los
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 17:28:04
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Beli Silan, Felce Azzuro (hipoalergični) - za decu, Felce Azzura (Classic) - za matore
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 17:55:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja koristim bilo koji beli (uglavnom lenor) i chicco beli za vukov ves ali stvarno malo. moja mama koristi bohor i to onaj praistorijski koji nije koncentrat nego skroz redak, kao vodica, nikad mi ne bi palo na pamet da kupim jer mu je grozna ambalaza (a ja sam ciljna grupa za bljestave ambalaze ) ali bas lepo mirise, onako "na cisto''
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 17:58:36
|
|
|
|
jelenadunja
|
Cao ..........za bebin ves koristim beli cocolino,a za nas zuti duel,mada i ornel ima lepih omeksivaca
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.3.2011 18:00:30
|
|
|
|
jabudic
|
Uvjek razlicit, sve mi se cini kad kupim jedan onaj drugi ljepse mirise
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.3.2011 8:01:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Sto vas nema dugo? Ja probam svasta. Trenutno sam kupila svetlo zeleni lenor. Inace mi se dopao neki svetlo plavi nov silan. Volim bohor, ali i felce azuro (bilo koji, svi su dobri) . Jedno vreme mi se silan nije dopadao jer mi je ostavljao neke mrlje po vesu. A lenor retko kad kupujem iz principa. Nista nije bolji od drugi, a skuplji.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.3.2011 10:37:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Silan sensitive za sad,al planiram da predjem na obican, tj ne sensitive. Od lenora se mm ospe, iako pazim na doziranje, ne odgovara mu.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.3.2011 11:29:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Isto ti je to kao i sa praskom. Ja koristila ariel, al se mm pojavile neke ospice od njega. Valjda je jak, a masina ne ispire skroz prasak , a tako verovatno i lenor, a ako stavis manje onda nema toliko lep miris.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?