|
RE: LCD ili plazma, šta odabrati? 24.3.2011 20:10:54
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 planiram da kupim lcd tv,koja marka vam se pokazala kao najbolja,koliko inca je ok za kucnu upotrebu? gledala sam vox 32'' za 35000,to mi je super cena,ima garanciju 2 godine ali ne znam da li je ok tv? na sta treba da obratim paznju kad kupujem? vasa iskustva,cene... IZVORNA PORUKA: MarijaBg Mi imamo jednu plazmu i jedan LCD. Plazma tv je neuporedivo bolji... Slika, ton, ne mogu da se uporede... Ne znam, razmisli IZVORNA PORUKA: Verus RR Jeste slika je bolja na plasma TV. LCD je bolji jedino sto duze traje, ekran je manje osetljiv, i ako nesto "stoji" na ekranu, ne pregori celije ekrana na LCD, dok na plazmi da. IZVORNA PORUKA: Verus RR isidora, mislim da velicina zavisi od velicine prostorije u kojoj ce biti TV> Mislim daje 32" ok. Mrzim kad ljudi u malu sobu nabiju ogroman TV, i onda sedim i nerviram se hocu li ocoraviti ili dobiti kancer od radijacije IZVORNA PORUKA: isidora88 pa nije bas velika soba,otprilike udaljenost od ugaone do tv bi bila oko 2 m . uzela bi lcd jer je trajnini,ne bih da se cimam oko plazme i tog dopunjavanja ili tako neceg IZVORNA PORUKA: MERYEN IZVORNA PORUKA: Verus RR isidora, mislim da velicina zavisi od velicine prostorije u kojoj ce biti TV> Mislim daje 32" ok. Mrzim kad ljudi u malu sobu nabiju ogroman TV, i onda sedim i nerviram se hocu li ocoraviti ili dobiti kancer od radijacije Slazem se sa tobom,nasa dnevna soba je normalne velicine(standard) i 32" je ok,marka je LG,kad smo je uzeli koliko se secam vecina je pa cak i ja komentarisala da je velik,a izdrazao je razne udarce gadjanja polivinja grebanja sa Jovanove strane i dalje se to desava a mm nikako da okaci na zid ,nema covek vremena ,izgleda da voli da se nerviram,kaze nemoze da nadje nosac kakav on hoce kao da je to toliko bitno,bitno je da se okaci dok je u zivotu ipak to nije stvar koja se kupuje svaki dan! IZVORNA PORUKA: MarijaBg 32 je sasvim dovoljno za dnevnu sobu do 25-30 kvadrata. Moji roditelji su ubacili LCD 94, i stvarno je preveliki Nove generacije plazma televizora su napravljene da traju duze, isto kao i LCD. IZVORNA PORUKA: Verus RR Sa prosecnim gledanjem dnevno, plazma moze da traje dovoljno sati: da otprilike dodje 10 godina. Sto je sigurno dosta! IZVORNA PORUKA: isidora88 ima li neko lcd marke Vox? IZVORNA PORUKA: zoća e ovako.Kada smo kupovali tv imali smo istu dilemu.Dokazano da je plazma mnogo bolja što se tiče rezolucije,kvaliteta slike i mnogo još stvari jedino loše je što je jako teška.Inače plazma može i da se popravi dok LCD ne.Mi imamo Samsung 42 inča plazma i prezadovoljni smo i zbog dijagonale zato što nije izdužena slika IZVORNA PORUKA: isidora88 koliko ste je platili ako nije tajna? IZVORNA PORUKA: zoća oko 72 hiljade ali je kupljena pre skoro dve godine cena je sigurno pala
|