Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 21.3.2011 22:09:25
|
|
|
|
jovicaa
|
3 i po meseca 63 cm i 6.520 gr
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 21.3.2011 22:12:44
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa 3 i po meseca 63 cm i 6.520 gr Big mama!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.3.2011 21:13:13
|
|
|
|
Vika
|
rođen u 34. nedelji sa 2850 gr (otpušten posle 15.dana sa 2650 gr) , 50 cm 1.mesec 3.290 gr 53 cm 2.mesec 5.150 gr 57 cm 3.mesec 6.350 gr 62 cm 4.mesec 7.050 gr 67 cm
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.3.2011 21:14:54
|
|
|
|
isidora88
|
vika svaka cast,napredan bebac nema sta bravo za sve bebe
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.3.2011 21:17:04
|
|
|
|
Vika
|
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.3.2011 21:18:38
|
|
|
|
ivaj
|
Vika vi ste nas uveliko premasili Lepo ja kazem da sitnija deca uvek brze i vise napreduju.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 22.3.2011 21:21:26
|
|
|
|
Vika
|
Ma mi smo svi veliki, a njemu su prognoze bile preko 4 kg da nismo poranili! Tako da je u početku požurio da stigne "ono što bi bilo" Dobro gura, da ne čuje zlo!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 23.3.2011 19:18:24
|
|
|
|
malavoka
|
Pozdrav svima, mi smo novi na ovom forumu, tako da se ne snalazimo bas najbolje... Moje bliznakinje ne napreduju ni priblizno isto, a isto ih hranim. Za koji dan ce 8 meseci. Jedna ima 8kg (rodjena sa 2kg), a druga svega 5kg (rodjena sa 1800gr.). Mala ima srcanu manu, zato smo od kad su se rodile vise vremena provele u bolnici nego kod kuce. Lepo jede, ali je svaki cas spopadne bronhiolitis, pa tada smrsa. Moooolim Vas posavetujte me kako da je ugojim. Gde bih mogla na forumu pronaci slicne price(o srcanim manama). Hvala, ljubi Vas trostruka mama
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 23.3.2011 19:21:34
|
|
|
|
Verus
|
malavoka dobro dosla na forum!! Imamo teme o ishrani beba, ali moram videti ima li sta bas za taj problem...u gornjem desnom uglu imas google prozorcic u tu mozes ukucati sta god bi volela da vidis da li je vec diskutovano na forumu, a ja cu pokusati da nadjem... Moja beba ce sad godinu dana i ima jedva 8600g, rodjena sa 2580g. Od januara je malo malo pa bolesna i svaki put smrsa po 600 grama ili vise, za 5,6 dana a treba joj po 3 nedelje da ih vrati, kao zacaran krug...
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 23.3.2011 19:24:02
|
|
|
|
Verus
|
Vidi ovde: KLIK ovo je doduse o sumu na srcu. Ali mozes otvoriti novu temu (ili cu ja umesto tebe ako mi tacno kazes sta zelis da pokriva), nesto tipa "srcane mane kod beba"?
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 23.3.2011 19:26:25
|
|
|
|
Buba76
|
Malavoka,svaka cast na 3 deteta. Nemoj da brines,narasce... Verus moja to ti je izmedju prve i druge godine kao začaran krug,kruze bolesti,ali kažu da se tako jača imunitet
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 23.3.2011 19:29:52
|
|
|
|
Verus
|
Bubila tako te je lepo videti! Kako su klinci?
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 23.3.2011 19:33:22
|
|
|
|
Buba76
|
Pa cao sreco moja,klinci dobro trenutno,ja na poslu...Sutra imamo kontrolu usiju,alergotest kontrolni a u petak kontr. kod ortopeda,a kako ste vi?
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 23.3.2011 19:35:06
|
|
|
|
Verus
|
Kuburimo sa infekcijom usiju. Vec druga po redu-eno pisala sam u temi "boli uho" da ne kucam ovde. ...
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 24.3.2011 12:01:00
|
|
|
|
malavoka
|
Hvala drugari na dobrodoslici. Verus, molim Te otvori temu "bebe sa srcanom manom". Hvala na pohvalama za troje dece, divan je osecaj. Pravo uzivanje sa njima nam tek predstoji, kad mrvici zaraste glupa rupica...
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 24.3.2011 12:03:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Mateja nije meren od drugog meseca dr kaze da dodjemo na kontrolu za 20 dana,opet medju bolesne. Kad li ce da ga mere. On ce tad da ima puna 5 meseca.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 24.3.2011 12:13:50
|
|
|
|
isidora88
|
cind izmeri se sa njim na digitalnoj vagi (prvo sebe izmeris,pa onda stanes sa njim i oduzmes svoje kile i videces koliko je tezak) mi idemo sledeci petak na merenje i vakcinu,nadam se da se lepo ugojio
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 24.3.2011 15:24:43
|
|
|
|
Mishica 77
|
Mi se juče merili. Godinica i 14 dana: 78cm i 8600g. Dr mi dade uput za gastro..... kaže mršava je. Fali joj bar pola kilograma .... Mislim da neću ići.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 24.3.2011 15:38:54
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Mi se juče merili. Godinica i 14 dana: 78cm i 8600g. Dr mi dade uput za gastro..... kaže mršava je. Fali joj bar pola kilograma .... Mislim da neću ići. Sto neces da ides? Kako jede? Koliko?
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 24.3.2011 15:41:11
|
|
|
|
Verus
|
Misice, Helenica je sa 11.5 imala 8550=pa mozda su samo takve, jel ona jede ok? jel inace zdrava? Ja sam sa godinu i po imala svega 11. Kaze mama da sam bila mrsa do neke 3,4 godine. A posle? 175cm i drzala se uvek oko 54-59kg. Ma nista mi nikad falilo nije. Mislim da ne treba da brines, eto, jedino ako nece da jede ili ima drugih problema...IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Mi se juče merili. Godinica i 14 dana: 78cm i 8600g. Dr mi dade uput za gastro..... kaže mršava je. Fali joj bar pola kilograma .... Mislim da neću ići.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 24.3.2011 15:45:47
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ona jede odlično. Ja sam prezadovoljna. Za poslednjih 3 meseca, dobila je 900g i 6cm ali je problem što je ona u periodu od 3. do 6. meseca jako malo napredovala i sada konstantno vučemo taj manjak. Jbg... Rođeni smo sa 3200g. Kaka joj je normalna, formirana, kakimo svaki dan bar jednom, ne povraćamo. Ma jedno veselo i zdravo dete ali eto. Mi do sada nismo bili nikada ni slinavi. Moram da se posavetujem sa još jednim pedijatrom pa ću onda da vidim šta ću. Mislim da najverovatnije neću ići jer ne vidim problem. Nije bio ni problem kada smo za 3 meseca(od 3. do 6.) napredovali 650g. To je bilo OK, a ovo je sad dramatično. Ma kako da ne?!
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 24.3.2011 15:49:10
|
|
|
|
Mishica 77
|
Naravno da ima i genetike. Mm je na slikama bio kao dete iz Etiopije. On je i sada mršav. 16 godina ima istu kilažu. OK, možda bi mogla da bude bucmastija ali ako je zdrava i lepo jede, ja zaista ne vidim problem. Pojede mi po 150-160g za doručak i večeru, 200-220g za ručak i 100g voća za užinu... + mlekce i po neki zalogajčić dok mi jedemo.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 24.3.2011 15:49:21
|
|
|
|
minavb
|
Ni Vanja nece imati vise. Sa 9 meseci je imao 8050g i 73cm sto je super obzirom kako malo jede. Mi imamo problem i znamo zasto slabo napreduje. Pricaj sa jos nekim.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 24.3.2011 15:49:52
|
|
|
|
Verus
|
Mishice, onda nemoj da brines! Nas zeza mala kilaza po rodjenju 2580g pa se nije ni grama ugojila prve 2 nedelje zbog teske zutice, pa onda infekcije usiju od januara, pa evo jos vucemo. Smrsa mi dete po 600grama za 6 dana (zadnji put 660 grama za 3 dana!!), jer nece da jede jer je bole usi Ali je vratila 650g za 2 dana cim joj je bilo bolje...puno toga je sigurno i tecnost. Tako da ona klopa, ne brinem, pa sta ako je manja? Meni to uopste nije kompleks. Ne takmicim se da mi dete bude najteze na forumu, sta te briga!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 24.3.2011 15:50:44
|
|
|
|
Verus
|
ma odlicno. Nemoj da brines. Ja ne bih traumirala dete kojekakvim testovima. U najgorem slucaju, uradi KKS da im zapusis usta IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Naravno da ima i genetike. Mm je na slikama bio kao dete iz Etiopije. On je i sada mršav. 16 godina ima istu kilažu. OK, možda bi mogla da bude bucmastija ali ako je zdrava i lepo jede, ja zaista ne vidim problem. Pojede mi po 150-160g za doručak i večeru, 200-220g za ručak i 100g voća za užinu... + mlekce i po neki zalogajčić dok mi jedemo.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?